Zor olsada ilk sezon Raul Albiol'u kiraladım. Açık ve net o adam kaçıran Egemen bile düzeldi. O kadar sahaya hükmedebiliyor. İyi bir futbol drektörü ile Albiol'u kapmaya çalışın ilk sezon. Kendiniz uğraşmayın yerine transfer hedefi koyun.
Printable View
Zor olsada ilk sezon Raul Albiol'u kiraladım. Açık ve net o adam kaçıran Egemen bile düzeldi. O kadar sahaya hükmedebiliyor. İyi bir futbol drektörü ile Albiol'u kapmaya çalışın ilk sezon. Kendiniz uğraşmayın yerine transfer hedefi koyun.
ben öyle hazir pismis oyunculari alip oynamaktan hoslanmiyorum genelde 20-23 yas arasi gencleri bulup kendim yetistiriyorum daha zevkli oluyor.. ama ilk sezon fenerin kadrosuna transfere felan gerek yok ben transfersiz uefayi aldim
Çok fazla oyun açtım ve o kadar kolay goller yedim ki idefans transferi ile başladım yeni sezonuma. İnanın bana içim rahat etti. Gerçekten güvenebilecek bir isim. Çift forvet ve hücum futbolunu rahatlıkla oynatabiliyorsunuz. Benimde tercihim 19-20 yaş arasında ki oyuncuları ucuza kapmak. Ama bazende böyle futbolcular almak gerekiyor. :)
Birde Alex'in mevkisine Formica var, Blackburn'den oda çok etkili bir isim kiralanarak geliyor. Bireyselde çok başarılı Türkiye için fazla yıldız.
2016-2017 sezonu kadrom:
oyunu oynamayi biraktim oynamak isteyen varsa upload yapabilirim :)
http://e1301.hizliresim.com/15/y/jkg0s.jpg
BU DA BENİM KADRO 2017/18. pontigo ve yetkin regen gerisi has orijinal oyuncular :) azad, bilal, okan aydın,sefa işci ve koray günter'i bilmeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum geleceğin milli takım oyuncuları. forumdaki oyuncu tavsiye bölümünde yoklar.
http://i46.tinypic.com/169nh9c.png
Uzun yıllar ilerleyen arkadaşlar maddi olarakda kulüpte başarı yakalamak isteyenlerden birisiyim. Volkan gelecekte nasıl oluyor? İlk sezon yol verip Mert ile devam etmek akıl karı bir iş mi? Çok yüksek maaş ödemek istemiyorum.
volkan sözlesmesi bitince yüksek maas talep etti bende sözlesme yenilemedim sonra barcelanoya 2 sezon sonrada bayerne transfer oldu simdi orada oynuyor.. mert bende verimsiz... sinanla volkanin performansi arasinda fark yok acikcasi.. sinani almani tavsiye ederim
Bende öyle düşünüyorum yeni sezon açtım Serkan'ı Es Es'e kiiraladım orada iyi performans gösteriyor iyi fiyata satabilirim. Volkan ile yolları ayırıp Sinan'ı almam mantıklı olacak gibi.
İlk sezonda Hoarau'yu aldım 2M Euro'ya satılıktı. Sow'la veya Kuyt'la birlikte çift forvet oynatıyorum. Çok fazla gol atıyor tavsiye ederim
Hocam Volkan yaş ilerledikçe sapıtıyor. Çok hata yapmaya başlıyor. Mert de aynı şekilde. Tavsiyem kesinlikle Sinan Bolat. Adam tam bir penaltı canavarı.
Ayrıca Trabzon'dan Tolga ve Onur'u da katrona katabilirsin. İlerleyen yıllarda TS maddi krize giriyor veya oyuncular transfer olmak istiyor. (En azından benim 2 oyunumda böyle oldu.) Yine de as kaleci olarak Sinan derim başka bir şey demem :)
Beyler kim jung-woo yu cristianın yerine ısrarla öneririm muhteşem bir dmc ve mc 30 yaşında olmasına rağmen transfer ediyorum, bu yüzden 29 yaşındaki cristianı satışa çıkardım(oyunun başındayım)
Ben Vokan'ı hiç beğenmedim oyunda 3 maçta bir hatalı gol yiyior (gerçekte de öyle ama olsun). Ama satarsan kesin tepki gelir bırak gitsin karaktersiz Sinan'ı da sözleşme bitiminde alırsın zaten ve Mert de çok kötü değil idare eder, en azından Volkan'a kıyasla o kadar hatalı gol yemiyor. Volkan benim kariyerimde resmen Fevzi olmuştu Orhan Gülle bile 35 metreden gol attı :).
Sol çizgide kimi önerirsiniz Caner mi Stoch mu ? Stoch'a İçeriye Gir komutunu versemde etkisiz oynuyor. :(
İkiside dengesiz. Caner bonus oyuncu maç geride iken ofansif bek oynat ve hücum talimatı var. Skor öndeyken Çalışkan Kanat oyuncusu dengede yap, eğer maç başında hücumu seviyorsan ileride kanat oynat. Bazen kendini aşıyor ve öyle bir şekilde içeriyi kat ediyor ki sana maç kazandırabiliyor.
Stoch ise yetenekli oyuncu; ama dengesizliği mevcut bir maç mükemmel iken diğer maç ortada yok.
stoch bende ilk sezon costu sezon sonu citye okuttum 17-18 milyona :) stochu her türlü canere tercih ederim.. ama canerde fena oynamiyor yani iyi bir alternatif üstelik türk.. ama bende forma sansi azaldi rezerv takima yolladim
bir ben mi bu takıma taktik oturtamadım. siz nasıl yapıyorsunuz?
forumlarda görüyorum herkes uçmuş ilk yıldan uefa alanı gördüm.