Zaten işimi gördüm,iyice sıvayayım diyor Fatih Hoca :n: En son da üzerine tüy dikeriz.
Printable View
Zaten işimi gördüm,iyice sıvayayım diyor Fatih Hoca :n: En son da üzerine tüy dikeriz.
Fatih Terim zaten sezonu kapayacak bari söyleyeceklerin hepsini sölesin de içinde kalmasın adamın :)
Sezonu felan kapatmaz terim . En fazla 4 maç ceza alacak.
Tarihin en felaket sezonlarından biri. Avrupa Kupalarındaki başarılar olmasa tablo daha net gözükecek.
Türk futbolu bitti.
Fatih Terim'in öfkesi için kontrole ihtiyacı var. Yani haksızlık olduğunu düşündüğü şeylere insanlar tepki verebilirler fakat fatih hoca'da öfke kontrol edememe problemi var gibi duruyor.
Galatasaray her yenik duruma düştüğünde aynı şey.
Fatih Terim'e Twitter'da; Kıro,maço,kabadayı,futbol eşkiyası vs. diyenler var,desinler değişemem.
Bu tarz yorumları gördükçe,Fatih Hoca'yı daha çok seviyorum.Yaptığını savunmuyorum ancak bir girin bakın Twitter'a bu kadar çirkin bir toplum olamaz.Çirkin bir davranışa kat kat üstünde çirkinlikler ile tepki verilmesi de bizim ülkemizde olur.
Hakeme atar da mı yapmıyaaahhh !?!?!?!?!
Edit:
Ama 40 yıllık spor adamıyıh ? Adanalıyık ?
Hakan Kutlu maçtan sonra oyuncularım sahada dayak yedi demiş. Allahtan korksun biraz. İkinci yarı iki dakika oyun oynamadı. Nereye gitti ilk yarıdaki Mersin. Zaten ilk yarıdaki futbolu devamlı oynayabilse bu durumda olmazdı.
Mersinliler sahada dayak yemiş. Afedersiniz de Drogba ne yapsın o zaman?
Fatih Terim'in kulübeden ihracından sonra yaptığı herşey tümüyle yanlış. Fakat adam söylüyor ben böyleyim diyor. Ama sanırım o saatten sonra kendini kaybetti hoca. Keşke sağa sola saldırmadan maç sonunda yaptığı konuşmayı yapsaydı. Hasan ve Ümit Hocalar da Fatih Hoca kendisini kaybettikten sonra dağılıyor. Ama yardımcıların durumunu tecrübesizlik diye değerlendirmek lazım.
Fatih Terim'in maç sonu söylediklerinin altına imzamı atarım. Sürekli ima edileceğine birileri çıkıp açık açık birşeyler söylemeliydi.
Herkese suç bulunuyor sosyal ortamda da TFF'ye neden bulunmuyor? Herkesin taraftarı ezeli rakibine haksızlık yapıldığı zaman susuyor. Tükürme vakaasından tutun da bugüne kadar. TFF'nin bu yönetimi Allah için bıraksın gitsin yazıktır. Sadece bu maç için değil tüm sezonu katlettiniz!
Bu maçtan sonra tam Telegol'lük ortam oldu. Açıkçası hayretle izliyorum programı. Gökmen Özdenak GS yanlısı, Ziya Şengül ve Oktay Derelioğlu FB yanlısı konuştuktan sonra bu futbolseverler nasıl bölünmesin.
Ayrıca konu ile alakasız dinleyen de Oktay Derelioğlu'nu 10 yıllık Premier Lig geçmişi var sanacak!
Bu arada futbola bakarsak; Drogba'ya yaşlı diyenlerin gözü çıksın :D Bundan sonra böyle oynarsa; Fatih Terim ve yardımcı hocalar 1 yıl da men edilse Fenerbahçe maçına kadar puan vermeyiz diye düşünüyorum.
Ayrıca Fatih Hocanın maça başlattığı ilk 11'i de çözemedim ben Semih'i dinlendirmenin ne mantığı var ben anlamadım. Elinde stoper alternatifi olmadığını kendisi de basa basa söylüyor. Buna rağmen neden 4lü savunmada 3 kişiyi birden değiştirirsin. Sabri neyse de Hakan Gökhan Dany yan yana oynadı mı bir maçtan fazla.
Umarım Fenerbahçe Yönetimi bu işin içine bir şekilde dahil olmaz. Kulüpler arası soğuk savaş başlamasın yine. İki tarafında yararına olmaz. Zira Kadıköy'de maçımız var. Yine bir çok çirkinlik görebiliriz.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16594.php
Ünal Başkan iyi bir açıklama yapmış.
Açıklamayı çok uzattı bence Fatih Hoca. Bu yüzden sıvayıp tüyü diktiğini belli etti. Yapmaması lazım bunları artık, rahat durmalı biraz artık kulübe zarar veriyor bu hareketleri ama bi hoca öyle de atılmaz yani ayıptır. Ancak yine söylüyorum öyle federasyona böyle hoca. Fatih Terim'e laf atmadan önce Türk futbolunu tamamen temizlemek lazım sonrasında bir aksilik olursa gerekeni en önce Galatasaray yapar zaten kimse merak etmesin. Son olarak 2000'de Süper Kupa maçında Hagi resmen yarı yolda bırakmıştı takımı kırmızı kart görerek ancak yine de kazanmasını bildik. Şimdi de Fatih Hoca bizi yarı yolda bıraktı gibi ama yine de kazanacağız, şampiyon olacağız.
Fatih Terim: Ben de "Hamit'e kızıp öyle topu yere vurdum" desem ne diyecekler ama ben bunun arkasına sığınmıyorum.
Fatih Terim: "Daha önce Süleyman Abay, 4. hakem olduğu bir maçta beni attırmak istedi ama orta hakem bunu yapmamıştı."
:) hakem kendini bu maça saklamis
Ya okuduklarim dogru mu? Fatih hoca nasil bilerek yapiyor? Nasil taktikdir bu? Saka misiniz? Rakibinin 4 puan önunde olan, ve bu rakibi ile deplasmanda daha bir maci olan bir takimin teknik direktöru son haftalara girdigimizde böyle birseyi nasil bilerek yapar kafaniz aliyor mu hic?
Son iki sezonda örnek bir taraftar olan ve iki sezondur ceza yemeyen Galatasaray taraftari bile cildirmis ve buyuk ihtimalle takimimiz gelecek maci seyircisiz oynamasina iten bir taraftar oldu bu macta. Her yenilgide bizim taraftar böyle ise nasil oluyor da iki sezondur cezasiz bu taraftar?
Ve son iki sezondur teknik direktörumuzun 3 kere atilmasi da tesadufden baska birsey olamaz heralde? Bugun olanlarin TEK sorumlusu hakemdir veya hakemi....neyse.
Hamit Altintop macdan sonra dedigi söz ne guzel;
"Ben yıllardır Türk futbolunun içindeyim. Böyle şeylerin yüzünden adalet olmassa başarı da olmaz."
Herkes cani yandimi konuşmaya basliyor, boyle sira sira giderse bu duzen boyle daha cok devam eder.
Hamit Altıntop büyük konuşuyor.Çok büyük bir adam.Oynadığı oyunda gün geçtikçe büyüyor.Bir insan bu kadar kusursuz olamaz.Cidden ''büyüksün Hamit !''
bi yanda fatih terim b yanda aykut kocaman
biri ateş giibi biri buz
Allahım şu türk futboluna normal bi hoca neden göndermiyosun...a
Sağda solda halen daha Drogba'nın pozisyonu penaltı değil diyenler var? Diğer büyüklere verilmese olay çıkar. O pozisyondaki tek hakem hatası eksik olan sarı kart. Penaltıya sebebiyet veren müdahaleden bir önceki yayın içindeki müdahalenin de sarı kartla cezalandırılması gerekir kanımca profesyonellik dışı bir darbe var orda.
Yorumları tek tek okudumda Allah aşkına nasıl bi taktik olsun bu adam bu maçı kazandırdı diyelim oyundan atılıp kalan maçlar ne olacak ? Eskişehir maçında yoktu Terim noldu sonuç şansımız sayesinde 1 puan aldık.Fatih hocanın sabrı taştı artık Ordu maçında böyle bir şey yapıp da atılmadı zaten ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim yani insanın bu tarz durumlarda sinirlerine hakim olması çok çok zor.Fenerbahçelileri de görüyoruz mesela Akhisar maçında nasıl tepkiler vardı yani başka takım taraftarları olaya daha farklı bakar daha sakin bakar.Bu arada son olarak Türkiye'de a desek hakemler bizi oyundan atar arkadaş oyuncuları da atsaydı hakem dolu kaldı kulübe.
Fener maçındaki olaylarla bu bir değil ki ama o maçta hakem resmen golü yedi ya bu gün ne oldu da bu olaylar çıktı ?
Televizyon temiz müdahale diyenlerle dolu.
Hakemin tek başına verdiği tek kritik karar penaltıydı. Farkettiyseniz kırmızıyı yardımcı takviyesiyle gösterdi. Hocayı atma hadisesinde de hakemin olaylarla ilgisi yokken daha Hamit'in yaptığı faulün itirazları ile uğraşırken, 4. hakem kendi kendine attı. Zaten dananın kuyruğu da burada kopuyor. Kardeşim sen yerinde dur; kuraldışı durumları kulaklıkla bildir, orta hakem gelsin uyaracaksa uyarsın atacaksa atsın. Cidden hocanın dediği gibi 4.hakemler GS kulübesi dibinden hiç ayrılmıyor. Sadece oyuncu değiştirilirken ve uzatma gösterirken kulübeden uzaklaşıyor. Sonra da adam neden deliriyor diye konuşuyoruz burda.
Yazıklar olsun sırf şampiyon olalım diye Türk futbolundaki kirliliği görmeyen tüm taraftarlara! Şampiyonluk yarışı erken bitecek diye resmen enteresan enteresan maçlar izlemeye başladık. Bu akşamki maça kadar "bu iş kadıköy'e kalmadan şampiyon olursak iyi olur" diye düşünüyordum ama yemin ederim artık tek isteğim geçen sene olduğu gibi yine Kadıköyde kupayı garantilemek! aradaki maçları 2 takıma da 3 puan yazsınlar,ya da kim önce oynarsa diğerine de aynı puanı yazsınlar da bir an önce 33. hafta gelsin. İmparator o sahada olsa da olmasa da o stadda öyle bir maç oynamalıyız ki "3 temmuz olmasaydı" diye başlayan tüm cümleler son bulsun! Allah'ın izniyle kadıköyde karanlıkta da olsa 2. kez kaldıracağız bu kupayı!!!
@erdem344
Maçı izliyor gibi yorum yazıp, sonrasında enteresan sorular soruyorsun. Her hafta aynı şey.
Tartışmalı kırmızı kart var, buna rağmen bir şey yok, olay yok. Küfür falan demeyin, edilmeyen stat yok. Hoca tepki olarak topa vuruyor, tribüne gönderiliyor. Bu kadar kolay olmamalı, hakeme atsa falan neyse de hiç alakasız bir şeyden dolayı gönderemezsin. Oyuncu yapsa cezası sarı kart, hocaya direk tribün. Haksızlığa da tepki verilir.
düdükten sonra topa vuran hamit'e kartı cart diye eken hakem rakip takımın oyuncusu topu yere vurunca nedense dut yemiş bülbüle dönüyor ama bunda bile bir kulp buluyorsunuz :) Drogba'nın önüne atlayıp bacakları arasına makası atan ve topla hiç alakası olmayan pozisyonda verilen penaltıya da laf ettiniz. diyecek söz yok...
şu spor programlarında oktay,ümit özat ve sinan engin gibi isimlere de gün dogdu bu gece.
Şu son haftalar geldiği zaman hepimizin gözüne birer at gözlüğü iniyor gökyüzünden.
Allah sonumuzu hayretsin. Türk futbolu nereye doğru gidiyor bilmiyorum.
20 sene içinde 8 şampiyonluk Fenerbahçeye 8 şampiyonluk Galatasaraya 3 şampiyonluk Beşiktaşa 1 şampiyonluk da Trabzona verilsin herkes kenara çekilsin beklesin.
Zaten hocayı atan da 4. hakem farkındaysanız. Orta hakem Hamit^'in faulünün itirazıyla ilgileniyor.
Kırmızı kart bence haklıydı. Dany çok amatörce davrandı. Zaten rakipten hızlısın koşusunu sürdürse Mersinli oyuncu kopacak pozisyondan.
Bunun dışında olayların başladığı Hamit'in kart gördüğü pozisyonun faülle alakası yok. Amrabat giriyor bir süre sonra rakiple ilk mücadelesinde sarı kart görüyor. Fatih Terim hakemle bağlantısız şekilde topu yere vuruyor diye atılıyor. Ümit Davala şişeyi yere vuruyor diye atılıyor. Hasan Şaş konusunda hakemi haklı buluyorum. Hasan oyuncuyken de tepkilerini çok abartılı gösteriyordu.
Hakemin Mersin aleyhine de hataları var Hamit'in ciddi bir ayağa kasma pozisyonu var. Burak'ın elle oynadığı bir pozisyon var. Burak'ın yine dışarıdan çevirdiği bir pozisyon var. Ama Mersin'in aleyhine yapılan hatalar o kadar tesir etmedi oyuna. Sadece Hamit'in pozisyonu sıkıntı yaratabilirdi. Sonuç itibariyle çok kötü bir hakem topluluğu var. MHK ve TFF düzeltemedi gidişatı ya da düzeltmek istemiyorlar.
Arenaya 2 maç seyircisiz cezası gelsin, Fatih Terim'e 6 maç ceza gelsin.Hatta 10 maç gelsin de gelecek sezon da biraz geriden başlayalım lige.En azından o zaman lig adil olur.Aksi halde 11'e 11 bizim bileğimiz bükülmeyecek anlaşıldı :)
Bu akşam dışarıdaydım, çok şey kaçırmışım 90 dakikayı izlemeliyim, aramaya başlayayım.