Beklerken maalesef 1 gün daha boşa gitti...
Beklerken maalesef 1 gün daha boşa gitti...
Sen yine iyimişsin, ben yine 15 dkka da bir :D
Elektrikler gitmiş olmasın yine :)
Arkadaşlar merhabalar, bu gece son rütuşları yapıp sabaha karşı yayınlayacağım yamayı.
Problem değil dostum yayınlasan da yarın hiç boş olmuycam zaten ajandam şu şekilde:
13:00 SEVILLA - CELTA VIGO
Veya
16:00 GENOA - JUVENTUS
Veya
16:30 STUTTGART - SCHALKE
20:00 FENERBAHÇE - BURSASPOR
Veya
21:45 NAPOLI - LAZIO
22:00 MARSİLYA - LYON
Yamanla ilgili yorumumu bu yüzden geç atabilirim :)
Yama tamamlandı arkadaşlar fakat bir cevap bekliyorum su an sigames'ten kurallar ile ilgili. Yarın muhtemelen akşam üstü yayınlamıs oluruz diye düşünüyorum. Büyük gün. :) Ben de sizler kadar heyecanlıyım acıkcası. Sabırsızlanıyorum.
Hocam bu kadar olur artık ya pes
16'nın kendine gelmesi zaten Mart'ı bulacak. 6 ay boyunca güzel bir oyun oynamanız icin sabah aksam demeden calisiyorum. Yazdıgımı da okuduysanız eger bugün aksam üstü son haliyle yayınlayacagım.
Bu kadar tepki vermemeniz icin zaten eksikleri de olan hali v3 ilk mesajda var.
Quote:
v4'te yapılan değişiklikler;
- Çıkışta, düşüşte olan oyuncuların GERÇEĞE UYGUN OLARAK yapılmış profil ve CA / PA güncellemeleri. -Yerli yabancı. Oğuzhan, Fernandao, Şener, Souza, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Volkan Babacan, Volkan Demirel, Harun Demir, Bilal Kısa, Batuhan Karadeniz, Lionel Carole, Atınç Nukan, Oğulcan Çağlayan, Sinan Gümüş, Muhammet Demir, Enes Ünal, Ozan Tufan, De Bruyne, Hazard, Lukaku, Kane, Depay, Dybala, Kondogbia, Sterling, Kovacic, Firmino, Oulare vs vs..-
- Bütün Yaz Transferleri (EPL, Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Eredivisie, Jüpiler Pro Lig, TSL, PTT 1. Lig). Oyuncu maaşları ve sözleşmeleri birebir yansıtıldı.
- EPL - Championship , La Liga - Liga adelante, Serie A-B-C-D, Ligue 1-2, TSL - PTT 1. Lig, Bundesliga 1-2, Portekiz 1.Lig, Belçika Jüpiler 1.Lig, Hollanda Eredivisie de ki liglerden düşen, çıkan takımlar ve takımların son sezon sıralamaları tek tek ayarlandı.
- Ayrıca bahsi geçen liglerin ve kupalarının son şampiyonları tek tek ayarlandı. Bu liglerin süper kupaları güncellenmiş oldu.
- Yine bahsi geçen liglerdeki takımların büyük bölümünün teknik direktörleri güncellendi.
- Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek olan BÜTÜNtakımlar güncellendi.
- Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'daki yabancı kuralı hatası düzeltildi.
- Forma numarası problemi kontenjan genisletilerek bir nebze de olsa giderildi.
- Milli takıma gurbetçi oyuncu alamama problemi giderildi.
- PTT 1.Lig'de yeni yabancı kuralı ayarlandı.
- Süper Lig'de sıralamaya göre verilen para ödülleri oyuna eklendi.
- 50'den fazla yerli-yabancı medya kuruluşu oyuna eklendi. -La Gazzetta della Sport'tan NTVSpor'a, Skysports'tan Lig TV'ye, Fotomaçtan Aspor'a.. Bunlara ek olarak bir çok kulübün resmi televizyonları oyuna eklendi.-
- Oyunda yer almayan bazı genç oyuncular oyuna eklendi, profilleri oluşturuldu. -Recep Burak Yılmaz, Eslem Öztürk, Yavuzhan Keleşoğlu, Ianis Hagi, Yaw Yeboah, Adama Traore gibi.-
- Yasaklı takımların ve oyuncuların cezaları oyuna yansıtıldı. -Arda Turan, Grosskreutz, Aleix Vidal gibi.- Parma ve Catania. Mersin İdman Yurdu transfer cezası gibi.
- Tolgay Arslan, Veli Kavlak ve Jose Bosingwa gibi uzun süreli sakatlıkları yeni sezonda da devam edecek oyuncuların sakatlıkları oyuna eklendi.
---------------------------
v5'te yapılan değişiklikler;
- V4'ten bu yana yaklaşık 10.000 değişiklik !
+ Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Edvard Tagseth, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.
+ Geleceğin yıldızlarından gösterilen Matt Stevens'ın değerleri arttırıldı.
+ Aria Jasuru Hasegawa, Nahom Gebru, Leon Hammel oyuna eklendi.
+ Bir çok çıkış gösteren oyuncunun profilinde düzeltmelere gidildi. (morata, kondogbia, gonçalo guedes, Renato Sanches, João Carvalho, nelson somedo, bellerin, ramsey, oliver torres, pape souare, bertrand traore vb.)
+ Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona'nın transfer ambargoları düzenlendi, düzeltildi.
+ Falcao, Cerci, Asamoah, Torres gibi oyuncuların CA'ları ve reputationları mevcut durumlarına göre ayarlandı.
+ Paok'un tüm borçları silindi. Futbol direktörü oyuna eklendi.
+ Stamford Bridge'in genişletme planı oyuna yansıtıldı.
+ ŞL ve Avrupa Ligi'ne giden takımlar BİREBİR yansıtıldı. (v4'teki hata Düzeltildi)
+ Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final macının ödülleri dolara çevrildi, her turda katılım parası ödülü eklendi.
+ Sakatlıklar güncellendi.
+ İtalyan takımlarındaki oyuncuların co-ownership anlaşmaları gerçege uygun bir şekilde iptal edildi.
+ Türkiye U21 liginin kuralları gerçeğe uygun olarak oyuna yansıtıldı.
+Fikstür sorunu yok. Maclar Cuma, Cumartesi, Pazar oynanıyor.
+ TSL'ye devre arası eklendi. 1-14 Ocak.
+FC Wil düzenlendi.
+ Hagi kendi kulübünün sahibi değil menajeri olarak ayarlandı. (Aynı anda ikisi olmuyordu bende teknik direktör olmasını sectim.)
+ Nostalji severler için Alex De Souza oyuncu olarak tekrar aktif hale getirildi.
+ Altınordu kulübü detaylıca yapıldı.
+ Balcova stadı oyuna eklendi.
+ Terraneo, Süleyman Hurma ve TSL'deki bir cok menajerin egilimleri detaylandırıldı. Gerçekçilik arttırıldı.
+ 30'dn fazla yeni Türk gazeteci oyuna eklendi. (Mehmet Demirkol, Şansal Büyüka, Ahmet Çakar, Ali Ece vb.)
+ Türkiye takım ve lig reputationları gerceğe uygun hale getirildi.
+ Spor Toto 2. Lig düşen cıkan takımlar ayarlandı. BAL aktif hale getirildi.
+ PTT. 1 Lig yükselme grubunu kazanan takıma para ödülü eklendi.
+ TSL'deki takımların şampiyonluk sayılarına göre aldıkları para oyuna yansıtıldı.
+ Sponsorluk anlasmaları eldeki verilerce ayarlandı.
+ Portekiz Süper Lig, İngiltere Championship, Rusya Premier Lig, İspanya 2. Lig, Bundesliga 2'nin BÜTÜN transferleri, menajer değişiklikleri yapıldı.
ve sizlerin belirttiği daha bir çok değişiklik...
YAMA İNDİRME LİNKİ: İNDİR
Herkese iyi oyunlar dilerim.
Teşekkürler Dostum, bu güncellemeyi sağladığın için değil; bunu oluştururken eleştirilerimizi dinleyip bizi insanca dinlediğin için, biz her ne kadar saygı seviyemizi aşsak da bize hoşgörüyle yaklaştığın için, sana attığım her mesajda yaparız demen için herkes adına çok Teşekkür ederim :) Oynayıp sağlıklı teşekkürlerimi daha iletecem :)
Ben teşekkür ederim arkadaşlar.
Yeri gelmişken;
Özel mesaj yoluyla ya da buradan görüşlerini bildirip bana yardımcı olan tüm arkadaşlara, sakatlar listesini tek tek cıkaran Murat abi'ye, yamanın yapılıs asamasını an ve an takip eden, gördükleri eksiklikleri sürekli mesaj olarak atan RVP1907, rexpo, badwolfxv, arded, negazzuri ve aklıma su an gelmeyen diger tüm üyelere ve de Türkiye Ülke Kuralları'nın temelini atan fakat kendisine ulasamadıgım ekşi sözlük yazarı peh peh peh peh'e buradan teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederiz. Çok uzun zamandır bekliyorduk.Sonunda oldu.
Ellerine sağlık hocam.:)
Elinize sağlık kardeş..Ben küçük liglerle ilgilendiğimden belki bir ara denerim..Ellerin ve gözlerin dert görmesin
Eline emeğine sağlık kardeşim yamayı şimdi indirdim oynamak için sabırsızlanıyorum eğer yamayla ilgili gözüme çarpan bir şey olursa geri dönüt verir yardımcı olmaya çalışırım :)
Ellerine, çabana sağlık :)
Eyvallah :)
Kardeşim Trabzonspor'da Avraam Papadopoulos yine kadroda gözüküyor ve Aytaç Kara Eskişehir'de gözüküyor acaba bu bir tek bende mi böyle?
Eline, yüreğine sağlık arkadaşım. Sayende güzel bir kariyer yapacağım.
Ellerine sağlık güzel bir çalışma ve büyük emek var.
Öncelikle çok başarılı bir yama olmuş fakat serbest oyunculara dikkat edilmemiş sanırım örneğin Nicolita serbest başlıyor ama FC Vitorul takımında oynuyor transfermarkt a göre
Oyunun yazılımıyla alakalı ve doğru. :)Quote:
İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Maurizio Beretta, Serie A'da, kupa maçlarında ve genç kategori maçlarında 12 yedek oyuncu bulundurulması gereken yeni kuralı onayladı.
İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Maurizio Beretta, yeni sezondan itibaren İtalyan kulüplerinin toplamda 23 kşilik takım kadorsu ile mücadele edeceğini duyurdu. Buna göre Serie A'da artık kulüpler 12 yedek oyuncu sahaya çıkarabilecek.
Bu kural Coppa Italia, Supercoppa Italiana ve Serie A maçları ile beraber genç kategorilerin oynadığı maçlarda geçerli olacak.
18 kişilik maç kadrosunun yeterli olduğunu düşünen Roma Teknik Direktörü Zdanek Zeman ise, "Benim için çok büyük bir değişiklik olmaz." dedi. Zeman, "Gereksiz. 18 oyuncu kesinlikle yeterli olur." ifadelerini kullandı.