madem şu yapacağın updatenin birkaç resmini koyda inanalım
Printable View
madem şu yapacağın updatenin birkaç resmini koyda inanalım
kaçtımı barçags
evet kactı aktif deil su anda pacaları tutusunca kacıtor hemen kanıt getiremiyoda
durun beyler telaş yok.elbet çözülür
ne cözülsün ya burda milletle yun oynuyo kendi çapında eğleniyo kanıt göster diyincede kacıyo hemen
Gönderen: : BarceloGS
Tarih : 25 Ağustos 2006 - 14:36:25
Yorum :
Arkadaşlar 3.versiyon yaoğun işlerim dolayısıyla iptal edilmiştir....
nerden buldun bunu kardes
gerçek barcelogs yorumlar kısmına yazmış.bakabilirsiniz
dosyanın yorum oku kısmında.
dosyanın yorum oku kısmında
demekki üçkağıtçı ordan okumuş kendi çapımda eğleneyim diye kandırmaya çalışmış bizi
valla öyle kardeş.adam çıkmıcak diye söylemiş bideherif gelmiş barçags adıyla milleti kekliyor.dabadiba uyandırdı bizi.nese artık boşa beklemeyelim
sağol dabadiba
önemli deilde baska biri cıkarsın o zaman ya
abi insanların eğlendiği seye bakya.bu kadarmı karaktersiz olur bi adam.valla biri cıkarsın he.
Quote:
Originally Posted by Azer
:D :D :D :D :D
ben evde boşum uğraşırımda nasıl çıkaracağımı bilmiyorum nasıl yapacağımı iyice anlatırsanız çıkarırım
BarceloGS girmiş kardes bişeyler yaz ya
barçags herhalde misafir olarak bakıyo yemiyo girmek
bildiğiniz bi sitede tüm trasferler yazıyosa link verebilir misiniz yapayım bi update
bu ne yaw bişey anlamadım almanca ingiliz yada türk sitesi liste halinde 1 günde çıkarırım update süper olurQuote:
Originally Posted by dabadiba
beyler BarcaGS barceloGS'ymiş özür dilerim ondan bu arada yama ne zaman cıkcak belirtirsen memnun oluruz
adama bide üçkağıtçı dedim özür dilerim barçags sen çıkarırsın artık bi update bana gerek kalmaz sen varken
ya kardeşler tmm bırakın şimdi özrü filan da eğer kimse bi update yapmıosa barcelogs yada barçags hazır olduu kadarıyla bi yere upload etsin olan eksikleri de hepimiz kendimizce editorden düzeltiriz.. emeğine sağlık kardeş update in gördüüm 5-6 update in arasında en iisi...
beyler BarceloGS ile konustum en gec 4 eylük olmsk üzre bikac gün içinde cıkabilirmiş
http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=32411
bu linkte tüm Türkiye ligi transferleri var
Arkadaşlar yama en geç 4 Eylül'de çıkabilir. Ama bugünde çıkma ihtimali var yarın da çıkma ihtimali var.
Yama üzerinde bazı sorunları halletmem gerektiği için işim uzun sürecek
Sabırsızlıkla bekliyoruz çalışmalarını
Bugün çıksa süper olurdu yaa! Ama neyse canını sağolsun...
Meduna'yı oyundan çıkardın mı? yoksa serbest mi kaldı?
Meduna oyundan çıkartıldı.
bir an önce çıksa artık sabırsızlanıyoruz valla
barceloGS sen işine devam et hiç polemiklerle uğraşma ;)
Yarına kadar biter inşallah!!!