yok ya ! sen de adamı hayattan bezdiriceksin ama :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by şampiyon
Printable View
yok ya ! sen de adamı hayattan bezdiriceksin ama :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by şampiyon
2-3 sayfa geriye baktım da; benim için aleyhine kelimesini bilmiyor bile denmiş.. Bilmeyecek kadar akılsız değilim, bunu bilin ilk önce ! İkincisi ben hiçbir zaman GS adına olumsuz birşey söylemedim. Neden herşeyin onun aleyhine olmasını söyleyeyim ki ..? O mesajımda herşeyi dikkatsizlikten yaptım. Ben bile lehine dedim sanıyordum ama demin bana hurmet söyleyince hatta nerde falan dedim.. Şunu bilin ki; ben orda lehine yazacaktım ve yanlışlıkla aleyhine yazmışım. Herkesten özür diliyorum ama bilerek yapmış diyenlerden de böyle bir davranış beklemiyordum açıkçası. Tanıyamadınız herhalde beni.. Neyse diyecek başka birşey yok..
Egowich, sende bu mesajıma bi göz at istersen.. ;)
Konu ile ilgisi olmayan bir tek mesaj atılmasını istemiyorum artık yeterince kavga ettiniz bir tek mesaj olursa uyarı vericem konuyu da kapatıcam bilginiz olsun
beyler suan tv 8 de liverpool macı var merak edneler izlesin
2.yarı basladı
liverpool 2-1 westham united
saol söylediğin için izliyorum
Sağol da benim anlamadığım konuyla ne alakası var ? :)Quote:
Originally Posted by anakonda52
Liverpool galatasarayın grubunda değil mi Cancım
kardesim ne dinyaaaaa liverpool bizim grubta wishbone dikkat et konulara iyi incele ve iyi bakbu peter crouch cok dikkat etmemiz gerekirQuote:
Originally Posted by WishbonE
çünkü sarı kımızılı takımımız hava hakimiyeti kötüü
Tamam ya özür dilerim :) :) Kafa bırakmadılar :) :)Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
tabi kardes dikkat bak hata yüzünden sitede atılıyordunQuote:
Originally Posted by WishbonE
dakika 84 mac 2-1 devam ediyor
Quote:
liverpool 2 - 1 West Ham
İlk Yarı Skoru: 2 - 1
12' (0 - 1) Bobby Zamora
Daniel Agger (1 - 1) 41'
Peter Crouch (2 - 1) 45'
dakika 90 mac bitmek üzere
maç o skorla bitti çok zolu bi ekip olduklaını göstediler
birde diğer rakipleimiz o kadar güçsüz değil
kadrosu community shield dekinden çok farklı liverpool un yaa . öyle değil m iarkadaşlar ?
Cimbom Türkiye’yi 14. yaptı(2 basamak birden tırmandık)
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray Avrupa arenasında Şampiyonlar Ligi’ne kalınca, klasmanda 2 sıra tırmandık.Türkiye, Avrupa klasmanında iki basamak birden tırmandı. 2007 klasmanına 16. sırada başlayan Türkiye, 23-24 Ağustos’ta gelen başarılar sonrasında 14.’lüğe kadar yükseldi. Başarıda aslan payını ise 4.5 puanla G.Saray aldı. Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi’ne kalarak 3 puan alırken Türkiye böylece 22.641 puanla Yunanistan ve Çekler’in üzerine çıkmayı başardı
Üstümüzde ise 13. sırada Bulgaristan ve 12. sırada İskoçlar yer alıyor. Bu takımlarla aramızda reel averaj olarak 3 puanlık bir fark var. Bu ekipleri yakalamamız için 5 takımımızın da başarılarını sürdürmesi gerekiyor. Bu arada şu ana kadar ülkemize G.Saray 4.5, F.Bahçe 2.5, Kayseri 2, Trabzon da 1.5 puan kazandırdı
BU SAMPİYONLAR LİGİ ÜLKE SIRALAMASI YANLIS ANLAMAYIN
iyi olmuş çünkü eski halimizde sadece 2 takımla ŞL'ye katılma hakkımız vardıQuote:
böyle bir konu buldum takımlarımızın puanları tabi devam etcekQuote:
uefa kupasında bu sene fener ve besiktasın fazla puan getircegine eminim ama kayseri ve trabzonun uefada artık yolun sonuna geldiler çünkü onların ilermesini cok zor görüyorum hele trbzonun ama iyisallah yanılırım
ben bunların yanında rakibi ne kadar güçlü olursa olsun kayseriyede güveniyorum.oyuncuları canla başla mücadele ediyor.Quote:
Problemi olsan ö.m atsın cevaplıyım. Burada konuyu saptırmayın
konu sapıyorsa pardon sadece merak ettim o yüzden pek çok mesaj silinmiş burada ve bazı şeyler olmuş.merak ettiğim için yazdım.zaten birazdan yatacam özelden sorarım yarın ayrıntıları.Quote:
Originally Posted by hurmet
bu arada anakonda üslubuna dikkat et.seninle ilgili bir olay yok.3. şahıs olarak dalma olaya.
devam edebilirsiniz.
hürmet kardes galiba konuyu tekrar düzenledin sagol
bu arkadas bugünden beri siteye girmiyor şimdi girmiş ortalıgı karıstırıyor
tamam ömer abi merakını gideririm :D konuya dönelim
nerde kalmıştık :DQuote:
Originally Posted by hurmet
eeeeeeee nerde kalmıstık burak kardes galiba sampiyonlar ligindeki basarımızdan konusuyorduk
önemli olan herşeye boyun eğmemek yalnışın aaltını çizebilmek ancak msj siliyorlar en niye ben küfür mü ediyorum güzel bir şekilde soru soruyorum konu sapmıyor olay bu konuda çıktı çünkü.özelden de yazacağım anakonda birader sen karışma işine bak takıl kafana göre seninle alakası yok kendini otoritenin yanındaymış gibi göstermekten vazgeç.dün bana hak veriyordun şimdi tam tersi.
konu burasıydı ama bütün mesajlar silindi burda uzatmayalım sorun neyse konuşalım ama özelden
şampiyonlar liginde mondragon
Son Boleslav maçında bir harikaydı.. Özellikle Lucescu zamanında Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz bir performans göstermişti Mondi !
Bu performansının devamını bekliyoruz !
özellikle 2. maçta, Liverpool ile Anfield Road'ta
scolari kardes daha uzatma konu buraya saptırdım
haydi yorumlar