oldu cenghis abicigim pardon seni kandirdigim icin (j)
Printable View
oldu cenghis abicigim pardon seni kandirdigim icin (j)
kaçar mı bea genghis_khan abinden (ı).Quote:
Originally Posted by Genghis_Khan
özür diledim ya daha ne istiyorsunuz benden (c)
mihajlovic interle olan sözleşmesini 2006ya kadar uzattı.
hastasıyım bu adamın.bu hafta frikikten romaya attığı golü mutlaka görmelisiniz,kaleciyi bile içeri soktu :mrgreen:
http://img181.echo.cx/img181/9343/miha8gb.jpg
El-Hadji Diouf bolton ile 4 yıllık sözleşme imzaldı.biraz uslu olsa süper topçu olacak,bakalım bu sezon.
parma teknik direktörü Oreste Cinquini bir radyo kanalındaki röportajına göre gilardio için önümüzdeki hafta milan ve chelsea ile masaya oturulacak.oyuncunun ilk tercihi seriA.
stutgartlı bir yönetici Sky Sports a verdiği demeçde Arsenal den Hleb için 5 milyon avroluk teklif geldiğini fakat bunu az bulup reddettiklerini söyledi.
fransızların son yıldızı 24 yaşındaki Benoit Pedretti 7 milyon avro karşılığı lyon a transfer oldu.sanırım bu transfer essien in gidişini kesinleştirdi.
Atletico Madrid spor direktörü Toni Muñoz, Matrin Petrov ve Dimitar Berbatov için pazarlıklara başladı.
Marcello Lippi nin oğlu olan Davide Lippi,Christian Brocchi ve Chiellini nin menejeri.açıklamalarına göre fiorentina brocchi ile anlaşmak üzere,chiellini nin yarı bonservisi fiorentinada yarısı ise juvede.juve oyuncuyu almak için ısrarlı.
deco,barça ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı.
udinese koçu Luciano Spalletti şampiyonlar ligine katılan takımını bırakıp roma ile yıllık 2.2 milyon avrodan 2 yıllık sözleşme imzaladı.
roma defans oyuncusu Matteo Ferrari ,prandelli beraber olmakdan çok zevk aldığını ve fiorentinaya gitmek istediğini açıkladı.
herta berlin koçu ve bizim eski gözağrımız falko götz,bayern münihle santa cruz için pazarlık ettiklerini açıkladı.
Trabelsi nin bu yıl psv de kalacağı ve ajax a gitmeyeceği açıklandı.oyuncu ile Arsenal, Juventus ve Inter de ilgileniyor.
milan baros un vekili Dalibor Lacina,oyuncunun lyon a gitmeyeceğini,bu kararın lyon a karşı değil liverpool için verilmiş olduğunu söyledi.
Mateja Kezman benfica dan gelen teklifi reddettiğini ve portekiz liginin şu an kendisi için bir seçenek olmadığını belki gelecekte olabileceğini açıkladı.
liverpool 33 yaşındaki arjantinli defans oyuncusu Mauricio Pellegrino yu serbest bıraktığını açıkladı.
zaten neden aldıklarını da anlayamamıştım.
saviola nın menejeri oyunucunun tekrar barça da oynamak istediğini söyledi.
benfica,oyuncusu miguel için juventus tan gelen 7 milkyon avroluk teklifi reddetti.
real madrid,inter den samuel ve solari için 18 milyon avro ücret istedi.
bence kelepir.
robinho nun menejeri konfederasyon kupası sonrası real madrid ile görüşmelere devam edeceklerini söyledi.
tottenham ın websitesinde yapılan açıklamaya göre Crystal Palace ın 20 yaşındaki oyuncusu Wayne Routledge ile anlaşıldı.
real madrid oyuncusu guti takımdan ayrılmak istediğini ve ilk tercihinin ilgiltere olduğunu doğruladı.
livorno forveti lucarelli ben hiç bir zaman şehrimi ve kalbimin takımını terkedeceğimi söylemedim dedi.
Quote:
Originally Posted by apaydin2148
İyi de genç bir oyuncu bu, 'İstemezsen geri dönersin,başka birini buluruz' derlerse istemese bile imzalayabilir.O da kendisini göstermek istiyor futbol dünyasında, sonuçta kaliteli oyunculara sahip,göz önündeki bir takımdan gelmedi.
Aynı durum kira kontratlarında vs. yaşanıyor ve mahkemeler geçersiz sayıyor bu tür 'Alacağım yoktur' belgelerini.
Yanılıyorsun zorla imzalatılır, neden imzalatılmasın.Galatasaray'ın nakit sıkıntısı çektiğini herkes biliyor.
O belge sayesinde belirli aralıklarda Uefa,Fifa vs.. gibi kurumlar tarafından prosedür için istenen belgeler ile sorun yaşamaktan kurtuluyorlar.Her daim inceleme yapamaz bu tür organizasyonlar.
3 defa ihtar olayı doğru değil ve yasal da değil.
Oyuncular hiç zaman bu şekildeki bir yaptırım uygulama zorunluluğunda değildir.
Fifa gözetiminde Uefa,Conmebol,Concacaf gibi kurumlar bu iş ile uğraşmak durumundadırlar.Fifa her zaman oyuncuların tarafında bulunur (Hukuk dışı değil), ancak adaleti de sağlamak durumundadır.Bu yüzden bu tür yaptırımları futbolculara yüklemez..
Galatasaray dekont yada makbuz göstermek zorunluluğunda.Basın toplantısında dahi göstermediler, var demekle yetindiler.
Halbuki, 'Vergi ödenmiyor' şeklindeki haberlerden sonra çok yakın bir zamanda GS Resmi Internet Sitesi'nde tahakkuk ve makbuzları göstermişlerdi.
Ayrıca Ribery'nin menajerinin dediğine göre; Fifa fesh etmiş isteği üzerinde sözleşmesini, sözleşmesindeki maddenin ihlali yüzünden yaptığı başvuru neticesinde ..
Öyle görünüyor ki kötü sona doğru gidiliyor Galatasaray açısından ...
Eğer bir usülsüzlük ortaya çıkarsa Galatasaray Avrupa Kupaları'ndan 5 yıl men cezası bile alabilir ve eğer usülsüzlük varsa Galatasaray zaten Marsilya ile uzlaşmak da isteyecektir..
bence bekleyin ve görün, bazı hukuksal konularda kesin yargılara varmayın, unutmayın ki bizler hukukçu değiliz ve olayın tüm boyutunu da bilmiyoruz... Bazı arkadaşlarımız kesin hukuki yargı cümlelerini doğru gibi kabul edebilir ve bunu bu şekilde ileride savunabilir...
Bu konuyu böyle uzun uzadıya tartışmaya gerek yok bence, iki taraf da ben haklıyım diyor, hergün yeni bir açıklama yapılıyor, haklı olan taraf FİFA' nın araştırması sonucu ortaya çıkacaktır zaten...
bencede bekleyelim ve görelim.Quote:
Originally Posted by ABOOO
ama benim hala zorla imzalatılmış olmasını aklım almıyor.eğer yerine birini buluruz demiş olsa Galatasaray adam zaten hemen Marsilya'ya giderdi bana göre
tabi bunların hepsi idda.
Ayrıca Ribery'nin eski menajeri yani Galatasaray'a transferine aracı olan kişi sözleşmesini en iyi ben bilirim Galatasaray tüm yükümlülüklerini yerine getirdi Marsilya baltayı taşa vurdu gibisinden açıklama yapmış
Osmani Buyuk Umut
Konyaspor?un dış transferde anlaştığı oyunculardan biri olan Tefik Osmani, Arnavutluk futbolunun en önemli yıldızlarından biri olmaya aday. Otoriterlerin, Arnavutluk futbolunun en büyük ümitlerinden biri olarak gösterdiği Osmani, henüz 19 yaşında olmasına rağmen hem ümit milli takımda, hem de A milli takımda oynuyor. Osmani, 2006 Dünya Kupası Elemeleri?nde Arnavutluk?un geçtiğimiz Çarşamba günü oynadığı Danimarka karşılaşmasında da forma giydi. İtalya Ligi Serie A ekiplerinden Bologna formasını giyen dev golcü İgli Tare tarafından İtalyan takımlarına tavsiye edilen 1.92 boyundaki genç defans oyuncusu Tefik Osmani, uzun uğraşlar sonucunda Türkiye?ye gelmeyi kabul ederken, Konyaspor geleceği oldukça parlak olan bu futbolcuyla uzun süreli bir mukavele imzalamaya hazırlanıyor. Ligi 2. sırada tamamlayan KS Elbasani kulübünün sezon boyunca gösterdiği başarılı performansta çok önemli katkıları olan Osmani, Konyaspor tarafından ligin 2. yarısının ortalarından itibaren takip edilmeye başlanmış ve izlenildiği karşılaşmalarda oldukça beğenilerek, ön sözleşme imzalanmıştı. Genç oyuncunun hafta sonu Konya?ya gelerek, resmi sözleşmesi imzalaması bekleniyor.
Konyaspor'un daha önceden anlaşmaya vardığı Faslı oyuncu Said Kharazi Konya'ya geldi.
Gün boyunca Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar ile transferi hakkındaki son detayları görüşen Kharazi'nin yarın imza atacağı açıklandı. Her konuda anlaşılan genç oyuncuya Konya'yı gezdiren yeşil-beyazlı yöneticiler, taransferlerin süreceğini ve diğer yabancı oyuncu Osmani'nin de hafta sonuna kadar Konya'da olacağını bildirdiler.
23 yaşındaki Said Khrazi, futbol hayatına Fas'ın Raja Casablanca takımında başlarken, burada oynadığı etkili oyunuyla dikkat çekince, 900 bin dolara Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ain'e transfer olmuştu. Zaman zaman Fas Milli Takımı'nda da forma giyen genç oyuncunun top tekniğinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.
KRAL 40.YILINDA MALATYA'DA, ARKASI DA GELİYOR...
http://img187.echo.cx/img187/4690/okanb4jm.jpg
40. yıl kutlamaları için büyük hazırlıklara başlayan Malatyaspor, 1 ay önce iddia ettiğim gibi Okan Yılmaz'ı renklerine bağladı. Türkiye Süper Liginde 2, A kategorisinde de 1 kez gol kralı olan Okan Yılmaz, Bursaspor tarihininde en çok gol atan futbolcusu. Taner Demirbaş, Mustafa Özkan ve Okan Yılmaz'ı transfer edip, Milan Osterch'i de kadrosunda tutarak forvet hattını güçlediren Malatyaspor'un 1 hafta içerisinde transferini düşündüğü diğer isimler;
Emre Aşık, Mehmet Nas, Fatih Egedik, Herve Tum, Felipe, Luciano
hangi felipe bir ara galatasarayda oynayan mı luciano fenerbahçeli olan mı
Avrupa'nın dört yanında futbolcu izleyip, aradığı ismi bir türlü bulamayan Beşiktaş, Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Angelos Basinas için ikinci kez atağa kalktı.
Avrupa'nın dört yanında futbolcu izleyip, aradığı ismi bir türlü bulamayan Beşiktaş, Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Angelos Basinas için ikinci kez atağa kalktı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın orta sahaya mutlaka savaşçı özelliklere sahip bir yabancı istemesi üzerine düğmeye basan Siyah - Beyazlı yönetimin, Yunanistan Milli Takımı'nın da yıldızı olan Basinas'a resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.
Altı ay sonra serbest kalıyor
Yunan Pondiki gazetesi, Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmayı başaramadığı tecrübeli futbolcu için Panathinaikos'un kapısını çaldığını yazdı. Gazete, sözleşmesi aralık ayında bitecek olan Basinas'a yıllık 1.2 milyon dolar öneren Siyah - Beyazlılar'ın, kulübüne ise bonservis için 800 bin dolar teklif ettiğini ileri sürdü. Konfederasyon Kupası maçları için Yunan Milli Takımı ile birlikte Almanya'da olan Basinas'ın, sürekli problem yaşadığı kulübüyle bağlarını koparmak istediği belirtildi. Yeşil - Beyazlılar'ın da, 6 ay sonra serbest kalacak olan tecrübeli futbolcuyu satmaya kararlı olduğu vurgulandı.
BASİNAS KİMDİR?
Kulübü: Panathinaikos
Doğum Tarihi: 03.01.1976
Ülkesi: Yunanistan, Pozisyon: Orta saha, Boy: 1.80, Kilo: 76
Sezon Kulübü Maç Gol
1995-96 Panathinaikos 1 -
1996-97 Panathinaikos 1 -
1997-98 Panathinaikos 26 1
1998-99 Panathinaikos 21 -
1999-00 Panathinaikos 29 4
2000-01 Panathinaikos 25 3
2001-02 Panathinaikos 22 4
2002-03 Panathinaikos 24 5
2003-04 Panathinaikos 26 7
2004-05 Panathinaikos 24 3
Futbolunu çok beğendiğim bir oyuncudur Basinas ama artık eskisi gibi oynamıyor.Performansı yavaş yavaş düşüyor, zaten 30 yaşına da giriyor yakında. (h)
Bjk sanırım büyük bir riske giriyor..
Kral Malatyalı
Ve Okan Yılmaz resmen Malatyaspor'da. Bursaspor'la bağlarını kopardıktan sonra birçok takımdan teklif alan golcü futbolcu, dün Sarı Kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen imza töreninde Malatyaspor 2.Başkanı Celal Birsen, yönetim kurulu üyesi Ergun Besli ve futbolcunun menajeri Ali Güven de katıldı. Yeni sezonda 44 numaralı formayı giyecek olan Okan, Bursaspor'daki başarısını yeni kulübünde de sürdüreceği belirterek şöyle konuştu: "40. kuruluş yılında Malatyaspor'a güzel işler yapmak istiyorum. Yurt içinde 11-12 kulüple görüştüm. Ayrıca yurt dışında birkaç kulüple temaslarımız oldu. Ancak, Malatyaspor bana çok iyi maddi ve manevi destek sağladı. Onun için burasını seçtim."
Kaynak:Kent (y-ö)
18.06.2005
BU ARADA MALATYALI ARKADAS 2. LİGTE GOL KRALI YAZMIS!!! 2 KEREDE 1. LİGTE GOL KRALI OLDU!!!1
LUTFEN KRALIMIZIN KIYMETINI BILIN O BURSA ASKINDAN MARSILYA FIORENTINADAN 4 BUYUKLERDEN TEKLIFLERI GERI CEVIRDI AMA TARAFTARLA ARASI BOZULUNCA BURSADAN MECBURI AYRILDI!!
İŞ BİTİRİCİ TİMSAH
VARAN 1: Beşiktaş'tan Eser Yağmur ve Kocaelisporlu Ömer A.Barış'la kesin anlaşma sağlandı.
VARAN 2: F.Bahçeli Semih Şentürk ile yapılan görüşmede genç forvet büyük ölçüde ikna edildi.
VARAN 3: Sol kanat sorunu Ç.Rizesporlu Ersin veya Kocaelisporlu Mehmet Önür’le çözülecek.
VARAN 4: Kaleci konusunda öncelik Samsunsporlu Kerem’de. Sivassporlu Yavuz alternatif isim.
Bursaspor transfer komitesi dün dış transferde önemli adımlar attı. Başkan Levent Kızıl ile Teknik Direktör Raşit Çetiner ikilisinin yönetiminde İstanbul'da yapılan görüşmelerde transferi düşünülen isimler büyük ölçüde ikna edildi. Çetiner'in raporu doğrultusunda hareket eden komite ilk olarak dün Beşiktaşlı Eser Yağmur ile Kocaelisporlu Ömer Aysan Barış'ın işini bitirdi. Her iki futbolcuyla yapılan görüşmenin ardından bir yıllığına anlaşma sağlandığı öğrenildi.
SEMİH YÜZDE 70
Okan Yılmaz'ın ayrılması nedeniyle forveti güçlendirmeyi düşünen Kızıl-Çetiner ikilisi bu kapsamda rotayı Fenerbahçe'nin genç golcüsü Semih Şentürk'e çevirdi. Geçen sezon Sarı Lacivertli formayı giyme şansı çok az bulan yetenekli krampon ile yapılan temaslarda olumlu adımlar atılırken, taraflar arasında çok pürüz kalmadığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntı yaşanan sol kanat için de girişimlerini sürdüren yönetimin, Çaykur Rizesporlu Ersin Güreler ve Kocaelisporlu Mehmet Önür arasında tercih aşamasına geldiği kaydedildi.
KIZIL-UYANIK ZİRVESİ
Yeni sezonda kaleyi de güvenceye almak isteyen transfer komitesinin, bu amaçla gündemindeki file bekçileri arasında eleme yaparak iki isimde yoğunlaştığı bildirildi. Kaleci olarak önceliği Samsunsporlu Kerem İnan'a tanındığı ancak bu oyuncunun sözleşmesinin sürmesi nedeniyle başkan Levent Kızıl'ın yakın dostu İsmail Uyanık ile sorunu çözmek için bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bu konuda sonuç alınamama ihtimalini de göz önüne alan transfer komitesi alternatif isim olarak Sivasspor'un başarılı file bekçisi Yavuz Eraydın'ı gündeminde tututuyor.
(Bursa Hakimiyet)
17.06.2005
BROVA BASKAN BRAVO CETINIR (ı) TAM GAZ DEVAM!!
BU ARADA EMRE ASIK KENDISI BURSALI OLDUGU ICIN BURSADA OYNAMAK ISTIYORMUS (ı)
ATTIM AMA KAÇ YIL, BİLMİYORUM SERDAR TOPRAKTEPE:
ATTIM AMA KAÇ YIL, BİLMİYORUM
Bursaspor'la nikah tazeleyen deneyimli futbolcu, sözleşmenin süresini soran muhabirimize, "mutluyum ve inanın mukavelemin süresinin hiç önemi yok. kaç yıllık ben de bilmiyorum' yanıtını verdi.
BURSA'DAN VAZGEÇMEDİ
Bursa onu, o Bursa'yı çok sevdi... Azerbaycan'dan gelen cazip teklif sonrasında 'gider mi kalır mı' diye tartışılırken, tercihini yaptı ve Bursasporlular'ı mutlu edecek imzayı attı. İstanbul'da Başkan Kızıl'ın ofisinde yapılan anlaşmanın ardından duygularını sıcağı sıcağına OLAY mikrofonlarına anlatan deneyimli futbolcu, sözleşmenin süresiyle ilgili soruya, sevinçli bir ifadeyle şu cevabı verdi: "boşverin süreyi, attım ama kaç yıl ben de bilmiyorum..."
FEDAKARLIK YAPTIK
Bursaspor'da forma giymeye devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Serdar, daha sonra şöyle devam etti: "Başkanım ve ben çok büyük fedakarlık yaptık. Bursaspor'a hizmet güzel bir duygu. Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğimi daha önce de defalarca söyledim. Bursaspor benim evim gibi. Seyirci ve atmosfer mükemmel. İnşallah bu hava ile süper lige çıkacağız. Raşit hoca da çok kaliteli ve inandığım bir antrenör."
Kaynak:Olay (nc)
17.06.2005
(ı)
Raşit hoca kulak çekiyor!.
Transfer çalışmalarını Başkan Levent Kızıl'ın İstanbul'daki ofisinde yürüten ve gerek oyuncular, gerekse menajerlerle yapılan birebir görüşmelerde yeralan teknik patron Raşit Çetiner, yeni sezona yönelik uyarılarına, daha imzalar atılır atılmaz başlıyor ve futbolcularına testi kırılmadan yol gösteriyor. Transfer masasından kalkanları yanına oturtan ve öncelikle çok çalışacaklarını hatırlatan Raşit hocanın uyarıları şöyle başlıyor:
AYAĞINIZ YERE BASSIN
"Favoriyiz, uzak ara çıkarız, iyi takımız demek ve yan gelip yatmak yok. Çok iyi oynamak ve mücadele etmek zorundayız. Hedef takımız ve lige başlar başlamaz vurup geçmemiz, rakiplere ikinci üçüncü sırayı hedeflemeleri gerektiğini sahada alacağımız sonuçlarla göstermeliyiz. Ayağı yere basan bir takım yaratmak için yola çıktık ve hepinizin buna dikkat etmesini istiyorum. Bursaspor'da oynadığınızı aklınızdan hiç çıkarmayın."
Kaynak:Olay(ia)
18.06.2005
BRAVO RASIT HOCA !!! (ı) SIMDIDEN SIKI TUTUN!!!
DONECEGIZ HESABI GORECEGIZ!!! (c)
pasamatexas, doğru adresi bulmuşsun (ı)
SAOL DAHA YENI KAYIT oldugum ıcın hata yapmısım :mrgreen: demınkı hatam ıcın uzgunum!! yenı konumu okudunmu??SUPER 18 TAKIM NASIL OLMALI?! BU ARADA MERABA!!!!! (ı) (ı)
Evet doğru isimler (ı) Eğer bu hafta aksilik olmazsa menejerleri ile görüşülecek.Quote:
Originally Posted by Football Manager
Dostum yazımı biraz daha sakin ve dikkatlice oku istersen.Quote:
Originally Posted by pasamatexas
hatalrını görebilmek ve özür dileyebilmek çok güzel bişey ama biraz daha hatan var.lütfen küçük harfler kullanQuote:
Originally Posted by pasamatexas
Marsilya'nın Ribery'i Galatasaray'dan koparmasının ardından diğer Fransız kulüplerinin hedefine Song, Mondragon ve Tomas gibi oyuncular girdi.
Ribery şokunu atlatamayan Galatasaray için ikinci bir tehlike kapıda. Song'un da Lens ile anlaştığı iddia ediliyor.
Franck Ribery depreminin ardından Fransız futbolcunun Marsilya’ya gitmesiyle birlikte araştırmalarını başlatan yönetim, ilk iş olarak Mondragon ve Song’un sözleşmelerini inceletmişti. İki oyuncunun mukavelelerinde herhangi bir yasal boşluk bulunmadığını açıklayan Sarı-Kırmızılılar, buna karşın konuşulan dedikodular nedeniyle sıkıntıya giriyor.
Rigobert Song’un da yine bir Fransız ekibi olan Lens ile anlaştığı yolundaki söylentiler, Galatasaray Yönetimi’ni zor durumda bırakıyor. Song’un sözleşmesinde çok daha ağır tazminat maddeleri bulunduğuna dikkat çeken idareciler, yıldız futbolcunun ödemelerinde de hiç bir aksama olmadığını ifade ediyor. Ancak Ribery gibi Song’un menacerinin de Bruno Heiderscheid olması, akılları karıştırıyor. Aynı zamanda Nantes kulübünün Galatasaray savunmasının önemli isimlerinden Tomas ile ilgilendiği dedikoduları kafaları karıştırdı.
Yönetimin Galatasaray'lı oyunculara olan bu talepler üzerine oyuncularını kaptırmamak için uğraşacağı ve kadroyu dahada kuvvetlendirmek için transfer çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.
Hedefte Almanya'da bulunan Altıntop kardeşlerin ve İtalya'da geçen sezon transfer listesine giren fakat anlaşılamayan Locatelli'nin olduğu söyleniyor. Galatasaray'ın bu isimleri kadroya katmak için 7milyon € gözden çıkardı.
tamam.malatyalı kusura bakama!! :roll:
bu arada malatya felipe ve luciano yuda alırsa sampıyonluga oynar yaaa!!!!!!!!!!!!!
Kartal'a Biscan müjdesi! Fenerbahçe, Biscan'dan vazgeçerek adeta Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Biscan'la anlaşan Beşiktaş Çalımbay'ın kararını bekliyor.
Hırvat oyuncu ile maddi konuda anlaştıklarını belirten Çalımbay, "21-22 Haziran'da kararını bildirecek" dedi.
Maddi Problem Yok
Teknik direktör Rıza Çalımbay, Biscan'dan vazgeçmediklerini ve bu futbolcunun transferi konusunda Sampdoria Kulübü ile rekabet ettiklerini söyledi. Artık Hırvat futbolcudan gelecek habere göre hareket edeceklerini belirten Çalımbay, "Maddi açıdan hiçbir problem yok. Konuşuldu ve bu konuda anlaşma sağlandı. Biz Sampdoria'dan daha fazla teklif ettik. Şimdi Biscan'ın vereceği kararı bekliyoruz" dedi.
F.Bahçe Devrede Mi!
ÇALIMBAY, Biscan'ın İtalya Ligi ile Türkiye Ligi arasında tercih yapmakta Zorlandığını ifade ederek, "Bu nedenle kafası biraz karışık. Bu yüzden süre istedi. Biz de kabul ettik. 21-22 Haziran'da cevabını bildirecek. Bu cevap olumlu olursa sözleşme imzalayacağız. Biscan'dan cevap gelene kadar da başka bir isim için girişimde bulunmayacağız, beklemedeyiz. Bu futbolcu için F.Bahçe devredeyse bile bundan haberimiz yok" şeklinde konuştu.
Bu forumda kişilere ve kurumlara hakaret edilmesine izin verilmez. Bu türden girişimler için site üyelerini teşvik etmek de yasaktır...[Genghis_Khan]
Fenerbahç, Robinho için çarpışıyor
19 Haziran 2005 10:28
Alex'in menajeri Figger, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, "F.Bahçe, Real Madrid, Sevilla ve Deportivo, Robinho'yu almak için yarışıyor" dedi.
Kadrosunda Brezilyalı Luciano, Aurelio, Nobre ve Alex'i bulunduran F.Bahçe, bir başka Brezilyalı Robinho'ya göz koydu.
Figger Devrede
F.Bahçe, Alex'in menajeri aracılığıyla dünyaca ünlü yıldız Robinho ile temasa geçti. Menajer Juan Figger, İspanya'nın Marca gazetesine yaptığı açıklamada da bu görüşmeyi doğruladı. 21 yaşındaki futbolcunun menajeri, Deportivo, Sevilla ve Real Madrid gibi F.Bahçe'nin de Robinho'ya talip olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Robinho'ya F.Bahçe'yi Avrupa'da hedefine ulaştıracak isim gözüyle bakıyorlar.
Olmazsa Rota Figo
Robınho'yu ikna etmeye çalışan sarı-lacivertliler başarısız olursa, bu kez rota Figo'ya çevrilecek. Daha önce de gündeme gelen yıldız futbolcu için, yönetim tetikte bekliyor. Katar, teklif ettiği transfer ücretiyle futbolcunun aklını çelse de Figo için F.Bahçe de cazip geliyor. Portekizli oyuncunun menajerleri, sarı-lacivertli yöneticilerden görüşme talebi gelmesini bekliyor.
Galatasaray’dan son dakika transferi !
Gutierrez, G.Saray ile her konuda anlaştıklarını ve haber beklediğini söyledi.
(d)
Galatasaray'ın transferiyle ilgili sürpriz haber, G.Amerika ülkesi Bolivya'dan geldi. Bolivar takımında forma giyen ve ülkenin en iyi futbolcusu olduğu bildirilen Limberg Gutierrez, Sarı - Kırmızılı takımla anlaştığını ve haber beklediğini açıkladı.
G.Amerika'nın Şampiyonlar Ligi olarak bilinen Libertadores'te Bolivar forması giyen 26 yaşındaki 10 numaralı orta saha oyuncusu, ön görüşmenin ardından her konuda anlaşma sağladıkları Galatasaray'ın "Evet" demesi halinde, İstanbul'a hareket edeceğini de söyledi. Bolivya gazeteleri de, Gutierrez'in, Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birine gitmek için bavullarını hazırladığını yazdılar.
Limberg Gutierrez kim :roll:
Benim gibi dünya futbolunu takip eden birisinin bu oyuncuyu bilmemesi çok kötü (l)