valla livepoolda bi süpriz yaparsa millet coşar
Printable View
valla livepoolda bi süpriz yaparsa millet coşar
ergun gürsoy'a bakma hocam yazar oldu ya kendisi söylemesi lazım öyle şeyler
Ben GS nin iyi oynadigi yorumlarına katılmıyorum. Mac sıkıcı gecti bence.
bizden bişey olmaz daha doğrusu geretsten bişey olmaz... adamın yaptığı değişiklikler tam bir komedi... iliçi nerdeyse ön libero oynattı. defans süperdi yok darchevill yok chamkh kötü fala değil onların kötü olmasının sebebi song ve tomastır. olan bize yai maça giden taraftara oldu. yazıklar olsun Galatasaray takımı ve yönetimi
Sunu da soylemeden gecemeyecegim, GS bu Bordouex takımını Fransa da yener.
Herşey tamam ama şu taraftara kimse acımıyor.. uA o kadar saat çalışıyor, uzaklardan gelen taraftarlar var. Kendiler 5-10 dakikada çıkıp, floryaya, m.köye gidiyor, taraftar 1-2 saatte gideceği yere varıyor.. Yazıklar olsun..
bordoeauw zaten ilk yarı bizden çok korktu yarı sahayı bile geçemediler
adamlar istedigini aldı ,
yazık
Adamların baştan beri istediği şey zaten beraberlikti. Maçtan öncede 1 puan alsak yeter dendi zaten. Böyle oynayacakları belliydi. Ama dediğim gibi biz Hakan hakkında olumsuz konuştuk ama bu maçta o olcaktı emin olun ya gol atardı yada asist yapardı.
Ama şunu çözemiyorum. Hakan olunca takım hava topuyla oynamıyor. Ama Hakan olmayınca forvete defanstan sürekli hava topu atılıyor.
galatasaray son dakikadaki golü atsaydı iyi bir avantaj kazanırdı.ama yorumlar pek değişmezdi yazılanların çoğu gibi sıkıcı bir maçtı keşke yenseydi galatasaray bence yenebilirdi defans çok iyiydi hücum da son vuruşlarda acayip etkisizdi bu arada yol sıkıntısından baya bi bahsedildi taraftarlar sonraki maçlarda protesto edebilir takımı derhal çözüm bulunmalı şampiyonlar ligi maçında böyle bir aksaklık olmamalı
Böyle olcağı zaten belliydi. Stada giden yolları açmakla olmuyor bu iş. Bunun bide karşıdaki trafiği var. Onu napacaklar? Burdan geçmeyinmi diycekler millete:confused:Quote:
Originally Posted by mgokalparslan
Hata en başından yapıldı. Biz avrupadaki en büyük başarılarımızı 80000 kişinin önünde değil 25000 kişinin önünde aldık;;)
forvette etkisizdik defansımızın maşallahı vardı...bu maç olmadı ama bi dahaki maça olucak inşallah şunu bütün türkiye biliyorki galatasaray ligde ne durumda olursa olsun avrupa bizim için farklı biz avrupa takımıyız kimse moralini bozmasın biz yine en iyisini yapcaz...
uefa sami yeni düşünmeyin, aklınızdan bile geçirmeyin demiş mert kardeşim. ne yapsın adamlar. aslında inönüde filan oynayabilsek.Quote:
Originally Posted by LaKe
Ah Ah Bu maçları bi Ali Sami Yende oynayacaktık varya
Hadi Sami Yen'de oynayamıyoruz. Bizim yönetim üç beş kuruş vermeyip maçları İnönüde oynatmıyor. Beklerler daha çok.. Bu taraftar gider belki bir daha oraya.. Ah yönetim ah.. Kaç sene daha kandıracaklar bizi anlamadım gitti.. Olimpiyat Stadı, stad değilki.
olimpiyatta oynadığımız tüm maçlar böyle ruhsuz geçiyor .... sahada ruh yok tarafatara yazık .... bence alisamiyende ki 15.000 veya 20.000 kişi olimpiyattaki 70.000 kişiye bedel ... ayrıca o necatiye nasıl tahammül ediliyo onuda anlamış değilim ...
bordo fransada bu kadar rezil oynamaz bence...Quote:
Originally Posted by e_mali
bjk inönüyü kiralamak için maç başı 400bin dolar istemiş ben olsam bede kiralamazdımQuote:
Originally Posted by ermoon
evet bordo fransada bu kadar kapanmaz ve bizde gol atarızQuote:
Originally Posted by deadlausfb1907
o zaman el mahkum olimpiyata. bi de illa istanbulda mı oynamak zorundayız. izmirde filan oynanılamaz mı acaba maçlar.Quote:
Originally Posted by hurmet
galatasarayın bu forvetleriyle kontra atak oyunu iyi oynayabileceğini düşünmüyorum...deplasmanlarda gs'nin puan dahi alabileceğini zannetmiyorum ...içerde liverpool maçında(eğer liverpool 1. liği garantilerse) puan yada puanlar alabileceğini tahmin ediyorumQuote:
ceza gelicekmiş zaten olimpiyatta oynanamıcak maçlar mecburen izmire gelcekler:D inşallahQuote:
Originally Posted by cureshot
Galatasaray kapalı defansa karşı sıkıntı çeken bir takım bu ezelden beri böyle bordo açık oynayacak fransada buda bizm işimize gelcek tabi gerets faktörü varQuote:
Originally Posted by deadlausfb1907
gelmesler bilader. inönüde filan oynarlar kesin. sürekli atatürkte oynasalar aslında iyi olur.Quote:
gerets faktörünü kabul ediyorum ama bence galatasaray'ın kontraatak oynayabilecek oyuncusu yok...olsa bile bordonun kontrolsüzce açılacağını sanmıyorum...o maç büyük ihtimalle iki takımın 3. lükteki kaderini belirliyecek..kontrollü oynayacaklardır...Quote:
Mac pek eglenceli gecmedi cunku Bordeaux defans yapti. Galatasaray'da kontralara onlem olarak cok fazla ofansif oynamadi. Bu acidan Gerets' in yaptigi dogru idi.
Hakan Sukur gecen carsamba milli mac, hafta sonu lig maci oynadiktan sonra bir haftada 3 maci kaldirabilecek bir durumda degil artik. Her ne kadar Hakan yararli bir oyuncu olsa da ilk 11'de baslamasini ben de istemezdim. Eger hafta sonu Umit Karan ve Necati oynasa, Bordeaux macina Hakan saklansaydi daha dogru olurdu bence.
Galatasaray, daha once de yazdigim gibi, hizli atak yapamiyor. Bunun iki nedeni var. Birincisi ve en onemli nedeni Hasan Sas. Tamam sorumluluk almasi guzel, hatta kivrakligi ve nispeten zayif fiziginin aksine kuvvetli olmasi ve istekli olmasi daha da guzel ama Hasan'in in saha icinde dogru kararlari verme konusunda buyuk zaaflari oldugu buyuk bir gercek. Bir zamanlar Tugay'in yaptigi el frenligini simdi Hasan ustlenmis durumda. Her ne kadar Galatasaray'da icten oynasa da, gelismesi icin gidip yurt disinda oynamasi futbol kulturunu gelistirmesi gerekli. Yasi bunun icin gecmis degil hala.
Ikinci el freni ise Necati. O da bir cok Turk oyuncu gibi topu kontrol edip, etrafina bakinip ondan sonra 3-4 calim atmak istiyor. Kimse ona bu izini vermez. Nitekim bu sevda ile kaptirdigi toplarin hemen hemen hepsi Galatasaray kalesine gitti. O da Hasan gibi iyi bir teklif veren kulube satilmali ki fakli bir ligde oynayarak futbol kulturunu gelistirsin. Necati'den Hasan'da oldugum kadan umitli degilim ancak.
Ferhat'i cok begendim. Zamanli top kesisleri, ne zaman calim, ne zaman pas vermesi gerektigini bilen ve bunu uygulayabilen bir oyuncu ve bunu Bordeaux karsisinda tamamiyle gosterdi. her ne kadar fizigi sol beke, teknigi sol kanata yetmesede bu gencin cok akilli oldugunu dusunuyorum. Gelistir fizigini, kap sol bek mevkiini Ferhat.
Mehmet Topal kisa sure oynasa da, hemen tepesine binen rakip oyunculara alisik degildi. Bu da onun maca girer girmez biraz yadirganmasina neden oldu. Daha 2 hafta once bir alt ligde oynayan bir oyuncu icin bu cok da anormal bir durum degil.
Inamoto'yu ben begendim. Orta sahada cok yerinde mudaheleler yapti. 40 metrelik paslarla kanatlara top atmasina bayiliyorum bu adamin. Tabii ki inanilmaz iyi ozelliklere sahip bir oyuncu degil ancak bence cok yararli bir oyuncu.
Song ve Tomas iyi oynadi ancak oyunlarinin iyi olmasinda biraz da katki teknigi pek iyi olmayan Boredaux forvet hatti idi.
Hasan Kabze de Umit Karan gibi pek hazir gorunmedi. Gecen sene 4 forvet ile sezonu gecirirken Karan'in sezon sonundaki sakatligi disinda forvetler genelde formda ve hazirdilar. Bu sene ayni durumu soylemek pek mumkun degil. 4 tane yararli olabilen oyuncun varsa bunlardan bir veya ikisinin cok formda olmasini beklersin. Biraz da Galatasaray'in sanssizligidir ki 4 forvetten 2 tanesi sezona agir sakatliklardan sonra girdi.
Bence bu mac Carrusca'nin maci idi. Arda fevkalade sag kanatta oynar. Hasan Sas ise Necati'nin yerine oynayabilirdi (veya Ilic orada oynar, kadroya Ayhan veya Okan girer). Turkiye'de oynanan top gecsin de adam gecmesin tipi futbol Avrupa'da oynanmiyor, bu da Carrusca'nin yararina olurdu.
çok güzel yazmışsın tebrikler. özellikle inamoto konusunda genel kanının aksine ben de aynı fikirdeyim. 1-2 hata yaptı, toplara vuramadı ama sonuçta 8 milyon euro verip almadık. ne demiş atalar. ne ka ekmek o ka köfte. değil mi.Quote:
Originally Posted by perpetua
carrusca hakkındaki fikrin dışında katılıyorum söylediklerine..Maç içinde farkettiysen Arda bir iki defa rakibi bir sağa bir sola yatırmaya kalktı ama bordeauxlu oyuncuların fizikleri çok kuvvetli oldukları için hiç geçemedi onları....Carrusca gibi önceki yıllarda hep arjantin ligi gibi avrupaya nazaran sertlik konusunda daha hafif bir ligte oynadığınıda unutmayalım..güney amerikada daha çok teknik futbol oynanıyor...bence Carrusca daha çok ezilirdi bordeaux lu defans oyuncuları karşısında.Quote:
Sadece ucuzlugu onemli degil. Pas dagitiminda, ozellikle rakip yari sahasinda kolay kolay kontra atak olarak geri gelecek pas atmiyor. Yanindakine kisa pas atarsin, rakip kapar aninda kontra yersin. Ancak olu noktalara toplar atarsan hem defans hem de forvet oraya dogru kosmak zorunda kalir. Teknigi zayif olan defans topu ya disariya atar, ya da dusuk isabet yuzdesi olan ileriye top vurur. Ancak forvet defansi gecerse tehlike olur.Quote:
Originally Posted by cureshot
Bu acidan Inamoto bu tip toplari kaybedip duran bir Ayhan'dan daha yararli bir oyuncu bence.
benim demek istediğim bedavaya aldığın bi adamdan appiah gibi oyun beklemek yanlış olur sadece. dediklerin doğru olmakla beraber.Quote:
ben maça gitmiş birisi olarak olimpiyat stadı'nı değerlendireyim..
olimpiyat stadında hazırlıklar süperdi..sürekli tezahürat yapıldı..şahsen ben 90 dakka susmadım..ancak iş sadece taraftarda bitmiyo..oyuncularında en azından birkaç güzel şutla veya atakla oyuna heyecan katıp taraftarları ateşlemesi gerekir..oyun kötü olunca da insan ister istemez tezahürat yapmaktan sıkılıyo..tamam hep destek olmalıyız ama oyunculardan da biraz çaba bekliyorum ben..bi de bişey dikkatimi çekti..ne zamandır şöyle düzgün 5-6 pasla gelip de gol atamıyoruz..
Galatasaray bence turu geçemez. Dün PSV-Liverpool maçını izledim, her ikisi de Galatasaray'dan çok daha iyi bence. PSV özellikle çok iyi bir takım, birinci olarak çıkacağına inanıyorum. Kone'yi çok beğendim, çok hızlı bir oyuncu. Farfan da aynı şekilde çok iyi bir forvet. Yedekleri de Tardelli ve Kluivert. Defansın bel kemiği Alex, top göstermiyor forvetlere. Salcido da çok iyi oynadı, orta sahada da Mendez iyiydi.
Rafa Benitez, dün Gerard, Hypia, Xavi Alonso, Luis Garcia ve Peter Crouch'u ilk 11'de başlatmadı. Sebebi nedir, bilmiyorum; ama büyük hata yaptı. Dolayısıyla Liverpool maçta istenileni veremedi.
PSV ve Liverpool gruptan çıkacaktır benim tahminimce, Bordeaux - Galatasaray maçı da 3.'yü belirleyecektir.