Kac senedir Olimpiyat'da oluyo heralde gene orda olur
Printable View
Kac senedir Olimpiyat'da oluyo heralde gene orda olur
ali sami yende olsun ehueeuehu
bence olımpıyatta olcagına samıyende olsun..ya da anadolu da bı sehırde..
final maçı bildiğim kadarıyla olimpiyat stadında olacak tı
Umarım Olimpiyat Stadı'nda olur.Fenerbahçe orda süt dökmüş kediye dönüyor.:DQuote:
Originally Posted by sanalman_34
Galatasaraylı kardeşlerim :) hiç kaygınız olmasın biz feneri yener kupayı da alırız hepimizin yüzünü de güldürürüz onların da sesi kısılır belki biraz :p
maç bildiğim kadarıyla Olimpiyat'ta(pas tutmasın die orda yapıolar heralde:D) ayrıca kupa Beşiktaş'ın olucak bu sene feneri yenemedik demekki kısmet finaldeymiş:D
BaTuHN daha cok beklersiniz siz kupayı:D Kupa bu yıl fenerin.Quote:
Originally Posted by BaTuHN
ya 23 mü 24 mü oldu tam bilmiyorum siz bekliyosunuz bizle eşlemeniz sizin açınızdan kötü oldu bence ama neyse 3 mayısta görüşcez Beşiktaş-fener kavgasına dönüştürmeyelim gerek yok:D
daha final'e hangi takımların çıkacağı belli değil ama fener garnatiledi gibi ben antapte diğer finalist olur çünküş kartal evinde kötü ve antep deplasmanlarda ii oynuyor finalin adı Fenerbahce-G.Antep
çok hayalperest bir çocuk
Quote:
Originally Posted by cuckoo
- fener alex ile anelka'yı satmaya kalksan kim alır be
- SANALMAN 34 arkadaşımın dediği gibi BEŞİKTAŞ ve GALATASARAY'ı almaya (ALLAH hariç)kimsenin gücü yetmez
thierry_ali fanatik veya karşı tarafı kızdıracak mesajalr yazmamanı yeğlerim..
onun zaten baska bı gorevı yok sıtede..ortamı kızıstırıp gıdıo :)Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
ilk finalist fenerbahçe
fenerbahçe 3 - 0 denizlispor
semih*2 ve mehmet yozgatlı
semıh 2 gol attı ama onemllı olan fenerbahce futbol takımının kaptanı olarak sahaya cıktı..yakısır..
Özellikle 2. yarı iyi mücadele etti gençlerimiz...Tebrikler...
Sampiyonluk bizim kupa bizim!!!
hadı bu aksam bjk antepı elesınde fınal netlessın artık..2-0 dı en son skor..uzun yıllar sonra eslestık sanırsam bjk ıle kupada..
evet istediğin oldu nic-39
finalin adı...beşiktaş-fenerbahçe
bu arada beşiktaş finale çıkması ile UEFA'yı garantilemiş oldu...
Bir ara bir yerlerde "Kupa şampiyonu ligi ilk ikide bitirirse, UEFA'ya kupa finalisti gitmeyecek" diye bir şey okumuştum.
Hatta bu konu üzerine başka bir başlıkta da bunu yazmıştım..
Vesile oldu düzelteyim: Beşiktaş UEFA Kupası'na gitmeyi garantilemiş oluyor evet..
TFF'nin lig statüsü öyle diyor..
Türkiye Kupasini Besiktas alir diye düsünüyorum ve Sampiyon´da tabiki Galatasarayin....
bjk saka maka ıkı senedır sayemızde uefaya kalıo..gecen sene denızlıyı eledık ole gıttıler bu sene de fınale cıktık gıdecekler :) yorum yapmak ıcın cok erken daha fınale cok var..sakatlık ceza psıkolıjık etmenler var maca etkı edecek ve daha bısey bellı degıl..Quote:
Originally Posted by nart_susruko
bu sefer fınal macını adam gıbı organıze etsınler yer zaman saat gıbı de trıbunler full olsun
Bugün Gazetenin biri BJK UEFA'DA diye başlık atmış...Sanırım UEFA garanti artık...
Kupayı Beşiktaş alır bence.Fenerbahçe her sene finale kadar gelir orda takılır gerçekten de ilginç bir durum.Bu sene de aynı senaryoyla karşılaşabiliriz.
kupa FENERBAHÇE NİN :D(:/:)
arkadaşlar sizce kupa finali nerde oynanmalı? izmirli olduğum için içimden burda oynanması geçiyo ama biraz mantıklı olursak avrupa da oynansın hem tanıtım olur hem fazla gerginlik olmaz hem de gurbetçilerimiz de bir derbi heyecanı yaşar...
sizlerin düşünceleriniz neler???
tabi ki ATATÜRK OLİMPİYAT STADI ALİ SAMİ YEN DE OLCAK HALİ YOK HERHALDE;)Quote:
Originally Posted by sekopej
Bence de Olimpiyat Stadı'nda oynansın.;;)
Avrupada olması iyi olmaz bence..sonra çıkacak söylentiler " Türkiye bu maçın güvenliğini sağlayamıyor" yönünde olur...Zaten Türkiye'de Olimpiyat gibi bi stad varken hiç gerek yok avrupaya...
Ancak Süper Kupa uygulaması olursa eğer (lig ve kupa şampiyonunun aralarında yapacağı maç) O maç Almanya'da vs. avrupa ülkelerinde oynatılabilir Eylül veya Ağustosta...