Quote:
Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Valla ben gerçekleşmeyen transfer haberi yayınladıklarını görmedim.
Senin için üşenmedim, yalan DHA haberlerini buldum, kopyalıyorum :) Bak bakalım yalan haber yapıyorlar mı yapmıyorlar mı :) En çok yalan haber yapan ajans Doğan Haber Ajansı'dır zaten, hep yalan...
Quote:
Zigiç'te öndeyiz
İspanyol Marca Gazetesi, birçok takımın peşinde koştuğu Sırp golcü Zigiç'i renklerine bağlama yarışında Fenerbahçe'nin öne geçtiğini yazdı.
Fenerbahçe'nin, miktarı açıklanmayan teklifiyle İngiliz Manchester City ve Alman Werder Bremen takımlarını geride bıraktığı belirtildi. Başkan Francisco Pernia'nın, Racing Santander'in 2.02 metrelik dev oyuncusunu şimdiye kadar en yüksek teklifi veren Fenerbahçe'ye satacağı ifade edilen haberde, Pernia'nın "20 milyon Euro'ya yaklaşan takım, Zigic'i götürür" sözlerine yer verildi.
Zigiç'in Fenerbahçe'ye transfer olması halinde Roberto Carlos'un bedelinden daha yüksek miktar ödeneceğinin vurgulandığı haberde, "Bir son dakika değişikliği olmazsa Türkiye Ligi Zigic'in kaderi olacak" ifadesi kullanıldı, Öte yandan Sırp golcünün Avrupa'da bir takımda oynamak istediği, Türkiye'yi düşünmediği de hatırlatıldı.
Kaynak: DHA
Quote:
Sezgin transfer peşinde
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, transfer çalışmaları için dün Almanya'ya gittiği öğrenildi.
Sezgin'in, Schalke 04'ün başarılı futbolcusu Kevin Kuranyi ile Bayern Münih'in yıldızı Lukas Podolski ile görüştüğü belirtildi. İki futbolcuyla da transfer görüşmelerini sürdüren Adnan Sezgin'in, bu oyunculardan birini sarı kırmızılı renklere bağlamak için büyük çaba gösterdiği ifade edildi.
Quote:
Tomas'a Valencia kancası
İsviçre ve Almanya kamplarındaki performanslarıyla Song-Bouzid-Servet üçlüsü Kalli'ye güven verirken, aldığı yıllık ücrette indirime yanaşmayan ve yönetim ile sorun yaşayan oyunculardan olan Tomas her an takımdan ayrılabilir. 2004 yılında Fenerbahçe'den Galatasaray'a geçen Stjepan Tomas, İspanya'nın dev ekiplerinden Valencia'nın takibinde. Valencia yöneticileri ve teknik heyetin yakından takip ettiği Tomas için menajeri ile temasa geçildiği öğrenilirken, Hırvat futbolcunun cevabı bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımın yeni stoper transferlerinin de farkında olan İspanyol Kulübü yetkilileri, Tomas gibi tecrübeli ve savunmada başarılı bir ismi kadrosuna katmak için planlar yaparken, 2009'a kadar sözleşmesi bulunan Tomas, Sarı-Kırmızılı yönetimin ödemeleri 3 ay geciktirmesi halinde serbest kalma hakkı bulunuyor. 2 ayı aşkın bir süre para alamayan Tomas'ın da sıkıntılı olduğu ve oyuncunun bu durumunu gözleyen Valencia yetkililerinin bonservis bedeli ödemeden Hırvat oyuncuyu alıp, savunmaya monte etmeyi düşündüğü öğrenildi. Feldkamp'ın da Song-Bouzid-Servet üçlüsü üzerinde daha fazla durması nedeniyle Tomas'ın kafasının karışık olduğu ve her an takımdan ayrılabileceği belirtildi.
Daha fazla istersen koyabilirim :)