-
Devre arası geç olabilir, bence hemen yarın kovulmalı. Yahu 4 haftada 5 puan kaybetmişsin, bu ne demek? Daha ligin başları, fikstür avantajın var, en kolay takımlarla yapıyorsun, 5 puan...
Yarın kovulup yerine biri gelirse milli ara da kullanılarak antrenör takımı çıkarabilir. Geç olmadan Zico'dan vazgeçilmeli, yoksa bedeli ödenir.
-
yönetim carlos gibi yaıldızları getirebilmek için zico yu kullanıyor.
brezilya milli takımını kuracaklar galiba ama veteranını...:D
-
Zico yu zaten Fenerbahçe yönetimi geçen sezon sonu bu yüzden takımda tuttu.Transfer için ismini kuLLanacakLardı.Ama bunun takıma daha çok zarar getirdiğini göremiyorLar.Şimdi Zico takımdan gitse geLecek T.D hangi BreziLyaLı oyuncuLar kaaLe aLır biLemiyorum.Atsan bir türLü atmasan bir türLü..
-
Bu seneyi Zico ile geçiçez dediğiniz gibi giderse takımdada huzursuzluk çıkabilir ama seneye yeni bir teknik direktör ve brezilya egemenliği bitmesi lazım bunun için edu-deivid bile gönderilebilir çünkü by şekilde takımda daha fazla huzursuzluk çıkıyor
-
Bu sene Cl'ye katılamazsanız yönetimide silerler, Zico'yuda.1 de ligde üst sıralara oynayamazsa.Gerci daha cok erken ama 2 kolay macta 5 puan kaybetmek düsündürücü.Fenerbahce cok zorlu bi dönemecte allah kolaylık versin..
-
Fenerbahçe son dönemlerde hep böyle küme düşmeye oynayan takımlara veriyor bütün puanları ..dün Ntvyi izleyen varsa görmüştür istatistikleri... mesela GS 2 Galibiyet Bjk-Ts 1 Galibiyet 1 Berbaerlik derbilerde inanılmaz bir üstünlüğümüz var ama diğer istatistikde kümeye düşmeye oynayan bütün takımlara puan vermişiz ör: denizli 2 Beraberlik sakarya 1 mağlubiyet antalayspor 1 mağlubiyet gibi o yüzden bu puan kayıpları bizim içi normal hala geldi
-
Fenerbahçe yine geçen seneki gibi puan kayıpları yapacak, ama bu sefer karşısında puan kaybı yapan Galatasaray ve Beşiktaş olmayacak, öyle görünüyor.
Ben bu yüzden tepki koyuyorum, elbette kazanamazsın, galip gelemezsin ama sen geçen sene rakiplerinin kötü sonuçları ile şampiyon olmuşsun, aynı tas aynı hamam devam ediyor.
Sonumuz hayır olsun. Ç.Rizespor içerde ve Bursaspor dışarda, sıradaki 2 maçımız bu, 6 puan alamazsak bu iki maçtan, şampiyonluğu unutalım.
-
F.Bahçe Alex'in sihirli kramponlarına mahkum bir takım olduğu sürece şampiyonluğu unutsun...
Tamam mükemmel adam ama bir yere kadar...
-
Geçen senekinden pek değişik bir oyun anlayışımız yok. İlk 9 sıradaki takımlara hiç yenilmedik geçen sene. Büyük maç olduğunda bizim takım da oynuyor. Ama bu tür maçlarda nedense, nedeni de belli aslında ama, puan kaybediyoruz.
Bir pozisyonda baktım sadece Alex ve Kezman ceza alanında, diğer Fenerbahçeli oyuncuların hepsi kendi yarı sahalarında bekliyorlar. Kemal ve Selçuk daha hareketli olsalar, pres yapsalar, orta sahanın kontrolünü kaybetmeseler maç bu şekilde olmazdı. İkisi de kötüydü bence.
Alex'i eleştirmeyelim. Adam daha ne yapsın? Bu yaşına kadar koşmamış, pres yapmamış oyuncu bu yaşından sonra da koşmaz, pres yapmaz. Ama katkısı da tartışılmaz. İBB maçından sonra dedim, aynı oyunla Alex sahada olsaydı biz o maçta da gol atardık, nitekim dün de çok kötü bir Fenerbahçe vardı ve Alex ne olursa olsun çıktı golünü attı ve 1 puanı getirdi.
Bu kötü oyuna 1 puan aldığımız için sevinmeliyiz. İyi oynarsak zaten galip geliyoruz. Sistemi taktik ne olursa olsun, dün Fenerbahçe rakibi küçümsemiş, maça konsantre olamamış ve bu nedenle Oftaş oynarken bizimkiler baktı. Orta saha daha hareketli olsaydı, bu maçı kaybetmezdik.
Karamsarlığa kapılmaya gerek yok, Zico'ya rağmen bu takım sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olur. Avrupa'da da 0 çekeceğimizi falan sanmıyorum. 3 gün önce bu gruptan 2. çıkarız da demiyordum, şimdi sonuncu oluruz da demiyorum. Takım maçın bilincinde olur, koşar, mücadele ederse grupta 3. olabiliriz.
Dünkü oyuna ben de sinirlendim, Zico'nun derhal gönderilmesini istiyorum fakat karalar bağlama zamanı da değil...
-
Alex'e bakın bir, Lincoln'e, aradaki farkı göreceksiniz. Lincoln Fenerbahçe'de olsa, eminim dün Fenerbahçe sahadan galip ayrılırdı.
Alex'in gol atması bir anlam ifade etmiyor, sonuç önemli, sen takım kaptanısın, takımı ateşlemen gerekir ama hiçbir efor sarfetmiyorsun.
-
İyi de Lincoln ve Alex'in tarzları ayrı Egemen. Alex'den Lincoln kadar koşmasını, mücadele etmesini bekleyemezsin. Tıpkı Lincoln'den Alex kadar gol ve asist yapmasını beklemeyeceğin gibi. Sezon sonunda yine Alex en çok asist yapan oyuncu olur, 15'in üzerinde de gol atar.
Dediklerini Alex hiç yapmamış ve gelmiş 30 yaşına bundan sonra da yapmaz. O nedenle Alex'den bunları bekleme. Tekrarlıyorum İBB maçında da Alex olsaydı 1 puan alırdık en kötü. Dün Alex olmasaydı yine gol atamaz yenilirdik.
Alex bu ve bu saatten sonra da değişmesini beklemek pek mantıklı değil...
-
Önemli olan gol ve asist olarak katkı değil. Tuncay Alex'ten az gol attı ama 100. yılda şampiyonluğu Tuncay getirdi. Herkes bu konuda hemfikir. Alex AZ maçında hiç koşmazken, Tuncay bir yerlerini yırtıp tek başına gol attı, savaştı.
Lincoln 3 maçta oynadı, 2 gol attı. Adamın katkısı belli, resmen şov yapıyor, alıyor adam geçiyor, müthiş şutlar atıyor. Dünkü maçta da harikaydı.
Lincoln gibi bir adam almalıydı Fenerbahçe, Alex'ten kurtulmalıydı. Bu sene ŞL maçlarında Alex çok ıslıklanır, buraya yazıyorum.