Bu grubtan çıkacağız. inanç olsun yeterki.
Printable View
Bu grubtan çıkacağız. inanç olsun yeterki.
1. Sen FB yener dedin, ben CSKA yener dedim; berabere bitti. Haklı olan taraf yok
2. O berabere biten maçta Daniel Carvalho, Akinfeev var mıydı?
3. Bir daha benim mesajıma cevap verme...
Deivid olmasa yeniliyordunuz be. Bir de "fosss çıktı" diyorsun. Östelik en önemli adamları yoktu CSKA'nın.
Arkadaşlar buralardayız ona göre.
Ömer Faruk varya bişey bulacaım diye nasıl debeleniyorsun 2 maç 4 pua kardeşim boşuna uğraşma!
Inter fosssss cikti? Hmm.
Siz çok olmaya başladınız, Avrupa maçlarında rakip takım desteklenmez diye bir kural vardır bu forumda, Hepimiz Türk'üz ve Türkiye takımlarının başarıları için can atacağımıza bir birimizin kuyusunu kazmaya çalışıyoruz. Bu son uyarımdır bir daha boş ve Rakip takımı destekleyici mesaj atılırsa Siteden uzaklaştırılacaktır.
Yetti gari.
Sadece gülüyorum, mesajlar kalsın. Uyarı alması gerekenler aldı.
Tahrik edenlerde uyarı almştır umarım
Anlamiyorsunuz galiba.Hepimiz Avrupa da Besiktas`i,Fenerbahce`yi tutuyoruz.Bununla övünmüyoruz cünkü yapmamiz gereken birsey bu ! Ama karsi takimlari kücük görüpte,karsi takimin etkili oyunculariyla alay gecerek bir yere varamayiz.Bizim yapmamiz gereken Avrupa maclarinda iyi yönlerimizi degil,kötü yönlerimizi konusmak ! Birakin rakiplerimiz iyi yönlerimizi konussun.Biz kötü yönlerimizi konusup ders almaliyiz bundan,tecrübe buradan gelir ! Bu benim fikrim,isteyen kabul eder isteyen etmez...
bunu cska macından önce yazmıstım simdide buna benzer bi cok sey yazılabilir yani cogu insanın sözde avrupada feneri destekledigi ortada solemek istedigim biz rakipleri kucumsemiyoruz diyelimki siz haklısınız ve biz küçümsüyoruz interi falan sizde BİZİ küçümsemeyin!Bu grubun en iyi futbol oynayan takımıyız ilk 2 macta
Galiba CSKA gol attı İnter'e galiba tam bilemiyorum hatta maçın kimin sahasında olduğunu falan hiç bişey bilmiyorum ama Kardeşim izliyo o da anlamaz bu işlerden bakmak gelmiyo benden.:D
İlk yarı sonucu CSKA : 1 - Inter : 0 ....
İnter dağılıyor bu maçıda kaybederlerse şansları kalmayacak gibi. Umarımda kaybederler Fenerbahçe büyük avantaj yakalar gruptan çıkmak için
Yahu İnter ve CSKA top mu oynuyorlar Allah aşkına? Top ortalarda dolandı dolandı durdu, resmen pata küte oynuyorlar.
Ama yinede övüneliö ya ve abartalım Bakın CSKA'ya :p
1-1 oldu..Gol 52.dk Hernan Crespo..Şuanda 65.dk oynanıyor
Bu skor işimize çok yarayacak. Maç başlamadan önce içimden şunu geçirmiştim, ''İnşallah her iki maçtanda beraberlik çıkar'' :)
CSKA artık çıkamz bu gruptan kendi evinde yenmeli iNter'i yenemez artık İtalyan savunması zordur.
Dk 76 mac hala 1-1
2-1 İnter öne geçti.
Dk:85 Cska 1-2 Inter
Samuel atti golü,Cska kalecisi cok hatali bir gol yedi.
Figo da halen Dünyanin en klas futbolcularindan biri oldugunu bu macta gösteriyor...
İnter bu normal bizde hava atamıyacaz.:D Artık İnter çıkar.