türkiyenin en büyük takımı galatasarayıma teşekkür ederim.çok güzel bir skor.:p:icon_cool:
Printable View
türkiyenin en büyük takımı galatasarayıma teşekkür ederim.çok güzel bir skor.:p:icon_cool:
Penaltı kararı doğruymuş, hakem kırmızı vermesi gerekirken sarı bile vermemiş.. Özet izledim ve sinirlendim, neyse ki farklı kazandık.. :p
Uğur Uçar'dan 3 asist çok iyi bir performans.Ayrıca Nonda çok iyiydi..
harika bir maçtı, çok zevk aldım...
çok gol kaçırdık onları atabilseydik daha güzel bir skor olacaktı ama 6 olsun bizim olsun felsefesini beğendim.
bu takım çok can yakacak, Song, Linderoth, Lincoln, Nonda kilit isimler bunların yanında Hakan harika oynuyor haftalardır, Barış çok ama çok çalıştı ve formayı sonuna kadar hakediyor, Uğur böyle devam etsin canımızı yesin, Volkan harika...
Nonda gerçekten bu gece harikaydı çok beğendim...
Sabri bugün Uğur'un yaptığı 2 assisti yapamazdı ve o kadar iyi bindiremez adam geçemezdi. Ben Sabri sakatlandığında söylemiştim. Bu takımın Sabri'ye ihtiyacı yok Uğur gibi bir yeteneği var diye. Doğru bir tespit yapmışım. Bence Sabri'ye gerek yok. Bakalım Sabri Uğur2un bu performansını görünce neler yapacak onu merak ediyorum.
VALLAHA ben Barış'ı beğenmedim sizin dediğiniz gibi...
Hakanın Carrusca'nın golünde Volkan'la verkaç yapmadan önceki deparı harikaydı..
ya nasil oynadik anlamadim baya iyiydik umarim hep bole devam eder
takım olarak maça çok iyi hazırlanmış galatasaray ben kalede aykutu beklerken orkun çıktı yine..
uğur gerçekten çok iyiydi defans yönleri bazen aksayabiliyor buna dikkat edilmeli...song bence maçın yıldızıydı onun gibi bir oyuncumuz olduğu için şükretmeliyiz resman tek başına defans yaptığı anlar oldu..carrusca umarım kendini toplar daha iyi olur galatasarayın ona ihtiyacı var arda ve sabrinin yerine oynayan uğur ve barış yerlerini kaptırmazlar umarım çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorlar..
son bir cümle hakan şüküre 37de olsa 40ta olsa bu takımda olmalı gerek nondaya yaptığı jest gerek uğurun asistinden sonra gidip ona sarılması carruscaya asistinden sonra yaptığı hareketler sahalarda görüp beni mutlu eden memnun eden hareketler ve bu oyunculara güven veren hareketler..futbolla yakından ilgili herkes bilir futbolda kendine güven özelliklede genç ve yeni bir takıma gelmiş oyuncular için çok önemlidir bunuda takımda sağladığı için hakan şüküre teşekkür ediyorum kendi adıma..
sonradan gelen edit: sabin gördüğü ilk sarı kart bence ağırdı ama alkışladıktan sonra atması doğruydu...
Tebrikler.Çok güzel bir skor.Darısı bizim takıma.
Aslında çok iyi oynamadık ara ara güzel pozisyonlar oldu neyse maçı kazandık Uğur-Carrusca-Hakan Ş-Song-Nonda bu maçta çok iyiydi Nonda'nın özellikle topa sahip oluşu vuruşları iyiydi takımımıza katkısı büyük olacak özellikle avrupa maçlarında ayrıca Hakan penaltıyı Nonda'ya bırakarak ve söylediği sözle kalitesini birkez daha gösterdi ;) bu maçta anlayamadığım Servet'in neden sakat sakat oynadığı :s Servet vazgeçilmez bir oyuncu mu?
Yıllar sonra bir forvetimiz adam geçti, Nonda farkı.. :D
Helal olsun...6 Tane attılar tek defans oynayarak ;;)
Takımda transferler var ve 11'deler...Bencde değil...
İlk defa bu kadar çok seviniyorum..Galatasarayın kazanmasına (=
Galatasaray eger dün antreman yapmayıp maça asılsaydı konya 10 yerdi:)
Konyanın savunması topa girmiyor..Galatasaray sion macı hazırlıklarını tamamladı:)
Açıkçası defansa çok iş düşmedi bu maçta ilk 25 dakikadaki birkaç atağı saymazsak. Konya özellikle 10 kişi kaldıktan sonra resmen sahadan silindi. Tabii bu durumu daha çok Galatasaray sağladı.
Takımda bence en sevindirici durum, Hagi’den beri sıkıntı çektiğimiz orta saha bugün kim oynarsa oynasın sağlam bir duruş sergiliyor. Bu durum Kalli’nin zekasını gösteriyor kanımca. Çünkü Lincoln ve Linderoth gibi yeni transferlerin oynamadığı maçlarda bile orta sahada sağlam durmayı ve gerektiğinde maçı soğutup gerektiğinde atak yapmayı başardık. Bu yıla kadar Galatasaray’da orta saha, rakip takımlar için kolayca geçilebilen adeta bir yolgeçen hanı gibiydi.
Takımın aksayan yönlerine gelirsek bence tek bir konuda problem devam ediyor. Bugün sağ kanattan fazla atak yemedik fakat sol kanattan yediğimiz ataklarda Volkan pozisyonlarda çok geç kaldı. Kalli’nin Volkan’a ileri gitmek kadar geri dönmenin de ne kadar önemli olduğunu anlatması gerekiyor kanımca. Özellikle ataklarda ortasahaya çok iyi yardımcı olan Volkan hızlı gelen bir atakta geri dönmekte oldukça zorlanıyor. Bugün geç kaldığı pozisyonları Servet çok iyi kapattı, fakat kişisel olarak Servet hala güvenemediğim bir futbolcu. İyi konsantre olduğu zaman hatasız ve rakip forveti boğan Servet bir an konsantrasyonunu kaybettiğinde saç baş yolduracak hatalar yapıyor. Özellikle hızlı paslaşan rakipler karşısında zaman zaman eli ayağına dolaşıyor.
Bunların dışında takım ligdeki diğer takımlara göre lige oldukça iyi konsantre olmuş durumda. Bu kadar transfere rağmen lige bu kadar iyi adapte olmaları gerçekten alkışlanması gereken bir durum.
Turgut Galatasaray tempo yapmadı sürekli top cevirerek kanatlardan adam kacırarak pozisyona girdi....Yani eger tempo yapsa idi 10 da olurdu:)
Konya savunması rezalet macı izlerken kahvede herkez gülüyor amatör defans gibi ne topa basıyorlar nede mücadele ediyorlar........Galatasaraylı futbolculardan topu ayagına alan kaleci ile karsı karsıya kalıyor..Savunmanın arasında cok kolay gectik...
Ben abartmıyorum..Eger uefamacı olmasaydı Galatasaryın skor dahada farklı olurdu..Oyuncularımızın yorulmaması sevindirici.
Sion macına o kadar kolay degil baya milli oyuncuları var...
Kaleci 6. golden sonra bıktı iyice. :) defansa bağrıyordu 6 tane yedim hala açılıyor bu defans diye :)
Konya'nın 4 gol yedikten sonra hala bastırmasını anlamış deildim zaten. Biraz kontrollu oynar insan. Daha fazla rezil olmamaya çalışır.Kalecinin dediği gibi takım 4 gol yemiş defans ne akla hizmet hala açılıyor.
GuzeL Maçtı
O Kdr GoLun İçinde Bıde LincoLn Atsaydı Cok Daa FazLa MutLu Olurdum
Nonda Çok İiydi.KraL Ztn Super Oynuo HaftaLardır.
Servet SakatLandı Die Sevınıodum Adam Yıne Çıktı 11'de
Allahtan Konya Oynayamadı Yoksa Yıne Perişan Olurdu
El Saka Kırmızı GormeLıydı.Sabin'in İlk Pozisyonda Gördüğü Sarı Kart Çok Saçmaydı
Ben Konyaspor'un forvetlerine acıdım :) 8 defa santra yapmaktan bıktı adamlar :D
Dün Kral`a olan saygim 1 kat daha artti.Dün Nonda ilk macinda golle bulussun,kendisini ispatlasin diye penaltiyi onun cekmesini istemis.Gercekten tam bir kaptan.
Iyiki varsin Kral Hakan Sükür.
Ona Sadece Oynadığı FutboL İçin DeiL KişiLiği,AdamLığı v İnsanLığıyLa Beraber KraL Dioruz
Sion Maçındada BekLioruz GoLLerini :p
Tek kelime ile muhteşem bir gol gol şov vardı çok iyi futbol oynadık hem iyi futbol hem bol gollü birmaç çok zevkli bir mücadeleydi en çok da Nondanın gol atması sevindirdi beni şimdi sıra Kasımpaşa ve Beşiktaşta.
Her maç için bu şekilde olması dileğiyle.. :p
Vallahi konyasporun ki kadar kötü bi defans görmedim adamlar topada girmiyor adam da tutmuyor nasıl iş anlamadım Gs daha da fark atabilirdi bu haftanın en iyi takımıydı performans olarak
Tebrikler Galatasaray.Şu an en iyi top oynayan takım.Sion maçında da başarılar...
Galatasaray şu an oyunuyla şampiyonluğu hakediyor.Eğer Zico'Nun veya yönetimin kafasına taş düşmez ise bu böyle sürer.