Moldova bizi küçümsüyor. :D İnanın bazeen Moldova bitane daha atsın dedirttiler bana.:mad:
Printable View
Moldova bizi küçümsüyor. :D İnanın bazeen Moldova bitane daha atsın dedirttiler bana.:mad:
Fatih Hoca bizi ne hallere düşürdün.Moldova bile Türkiye karşısında 1 puana üzülüyor:mad:
OLan oLdu.BirLik beraberLik zamanLarında böyLe birbirimize düştüğümüz sürece ne başarı geLir ne bişey.Herşey henüz bitmedi.Bir anLık siniriniz iLe birbiriniz kırmaktan ve tansiyon yükseLtmekten vazgeçin.Geçmiş geçmişte kaLmıştır deyip iLeriye bakıcaz.İLeride ki maçLarda da bu tansiyonu devam etirmezsek çok daha iyi oLur.
Burası Türk A Milli takımı. Fatih Hoca'nın oyuncuları kazanmak için kumarlar oynadığı deneme tahtası değil ..!
Birlik beraberlik oluyorda sanki kazanıyormuyuz?Hiç kızmayalım o zaman hep ileri bakalım.Nasıl olsa en basit cümledir 'Önümüzdeki maçlara bakacağız'.Herşeyi toz pembe görmekte çözüm yolu değildir.Bu kadar basitçe kestirip atamayız bu sonuçları.Eleştiriyoruz tartışıyoruz hepsi daha iyi bi Milli Takım görmek için keyfimizden eleştirmiyoruz heralde..
Macar basını ''Türkiye'nin yardımına koşucak İskoç hakem bulunamadı.''
F.Terim hala istifa etmiyor bu kadar maaş alma hırsı olamaz... Grubun en son 2takımına puan kaybettik...
Moldova ya bile tek forvet oynuyor... Milli Takımdan soğuttu herkesi... İstifa et F.Terim...
O zaman sana vereLim madem sen düzeLticeksin sen yönet miLLi takımı.BöyLe kritik dönemLerde herşeye rağmen takımımızın yanında oLmayacaksak hiç oLmayaLım.Zaten üLke oLarak her bakımdan kritik günLer geçiriyoruz.Bu üLkenin insanLarına en ihtiyaç duyacağı zamanda bir darbede biz vuraLım o zaman..
ELemeLere kaLırız yada kaLamayız.Kalamazsak o zaman hesabı keseriz.Şimdi henüz herşey bitmedi.Biz desteğimizi esirgemeyeLim.Ona rağmen bunu haketmeyenLer eLbet hakettiğini buLacaktır.
EURO 2008'e kalırsak çok mu bişey olacak.Terim'in koltuğu garanti olacak.Yine aynı berbat, milleti kahreden futbol.Kalalım da nolursa olsun havasındasınız.Önemli olan orada bişeyler yapabilmek zaten.O da bu kafayla olanaksız bişey.Ulusoy, Terim'i de al git!!
O hiç beLLi oLmaz..ŞenoL güneş te MiLLi takımımızı süper oyunLa Dünya 3. yaptı ama ondan sonra ki miLLi takımıda gördük.HeLe bir katıLaLımda iLk etapta ondan sonra bakarız bakaLım nabıcakLar.
Yoksa Dün akşam bende çok sinirLiydim bende çok kızdım ama sabır ediyorum biraz daha.Az daha sabır.
Ersun Yanal nasıl 2-3 maç önceden kovulduysa, Fatih Terim de kovulabilir. Kovulmalı da, TFF artık müdahale etmeli. Biz bu futbolla ne Yunanistan'ı yeneriz ne de Norveç'i. Norveç ile nasıl berabere kaldığımız, Yunanistan ve Macaristan'ı nasıl yendiğimiz ortada.
Yunanistan ve Norveç son Şans. Milli takım ve Fatih Terim devam etmek istiyorsa bu 2 maçta nebıp ne edip güzel futbol ve 3 puan çıkartmalı...
Maçı izlemedim ama Servet ve Hakan'ın trajikomik hatası yüzünden golü yemişiz. Bide bu adamlar türkiye'nin iki büyük takımında oynuyolar nasıl böyle amatörce hata yapabilirler anlamış değilim . Hakan'ın bırak milli takımı beşiktaş'ta bile yeri yok olmaması lazım ama sağolsun önce ertuğrul sonra terim bu adama ilk onbirde şans veriyolar gerçekten yazık . Daha dün bizi Porto maçında yakan bir kaleciyi neden kadroya alır hatta ilk onbirde oynatır anlamış değilim.
Tamam kabul ediyorum Aurelio yine iyi oynadi, ama bence genc oyunculara daha fazla sans vermeliyiz. Örnegin Finlandiya.. adamlar simdi grupta 20 puanla 2. arkalarinda Sirbistan ve Portekiz gibi takimlar var...
Bana göre maçın en'leri şöyle:
Maçın en iyi oyuncusu: Moldova kalecisi...(İsmini bile bilmiyorum ama maçın adamı oldu:))
Maçın en iyi Türk oyuncusu: Mehmet Aurelio
Maçın en iyi Türk defans oyuncusu: Servet Çetin
Maçın en iyi Türk ortasaha " : Mehmet Aurelio
Maçın en iyi Türk forvet " : Ümit Karan
Maçın en kötü Türk oyuncusu(ları): Arda, İ.Üzülmez, Gökhan Ünal...
Aurelio süper oynadı helâl olsun valla dört dörtlük oynadı denilebilir. İbrahim Üzülmez ve Arda ile birlikte sol kanadımız kötüydü. Arda sağ kanada geçince sağ kanat canlandı ama sol kanat hep bitikti. Sol kanattan İbrahim iyi ortalar açamadı. Zaten açtığı zamanda tehlike yarattık..İbrahim artık geliştirsin şu ortalarını:(....
bence halil veya nihat ikilisinden birisi 11de oyuna başlarken gökhan ünalın yerinde oynamalıydı
İkiside Sakat die kadroya alınmadı :)
Vallaa bence Arda iyi oynadi, Tuncay ve G.Ünal, I. Üzülmez kötü oynadilar..
Komiksin:icon_lol:Golü Sevet(ve Hakan) yüzünden yedik sen ne diyorsun:icon_evil:.Eğer bu Servet'in iyi maç ise bu adam futbolcu falan değil.M.Topuz bence çok iyi oynadı.Bana göre maçın en iyi Türk Defans oyuncusu odur.G.Zan da yerinde müdahaleler yaptı ve hatasız oynadı bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana göre de;
Maçın En Kötü Türk oyuncuları:Tuncay,Servet,Arda,Deli İbo,G.Ünal...
keske demeseydim 2.malta faciasıı
herşey bi yana en kek gruba düştük ve bu gruptan çıkabilecekmiyiz diye düşünüyoruz düştüğümüz hale bak...
2 futbol fakiri ulkeden 2 puan yazık ya yazık bize
Afedersin ama yanlis düsümüyorum, hani nerde genc oyunculara verilen sans. Takimi batiran, eski taktik anlayisi ve kötü kadrolar...
Tuncay,Tümer, I. üzülmez ve Hakan Arikanin ne isi var orda.... Stoperde Servetin yerine mis gibi Yasin Cakmak oynaya bilirdi....
problemimizden biride Avrupadaki oyuncu sayisinin az olmasi...
Volkan varken Hakan neden oynatılır anlamıyorum
Bu başlık acıldıgından beri yazıyorum kalede hakan arıkan yerine volkan oynaması lazım dedim....Volkan formda+hiç hata yapmıyor...
Tümer tümer dedik tümer emreden yine iyi oynadı.......
Terim bu maça tek forvet cıktı şi bitti...Karanı oynatacaktı karan bir girdi oyuna moldova savunması sürünüyor.....
Defansda yapılan her hatayı servete baglamayın..Artık sunu kabullenin bizim defans dökülüyor zan bile vasat defans...
yasin çakmak-emre güngör yeni ikili böyle olması lazım........
Digerleri moldova milli takımında oynasın........
Önce Malta, sonra Moldova. Gerçekten bravo yani. Burada suç ne Servet'in ne Hakan'ındır. Tüm Türk Milli Takım ekbinindir suç. Çünkü oynadığın takım senin seviyenin çok çok altında. Eğer sen onları yenemiyorsan Euro 2008'e katılsan ne olacak ki? Şu kaybedilen puanlara gerçekten yazık... İnşallah toparlarız ne diyim.
Tekrar diyorum artık gökhan ve servet ikilisini mümkünse milli takıma almayalım.......İbrahim üzülmezde dahil....
Yeni defans blogumuz yasin-emre sol bek vederson hadi yabancı falan desek ozaman hakan balta.........
Yeni kadro buna yakın olması lazım........
Volkan(duruma göre..)
---Hamit--yasin--emre--hakan---
--Nihat---Aurellio-----Tuncay---
-- -Gökdeniz(emre formda olursa)---------------------
----Karan-----Gökhan ünal--------
Vederson sol bekte olabilir ama yabancı falanya pek zannetmiyorum cagıralacagını......
Emre güngör-Yasin genc bunlara zaman lazım........
Bence kadro buna yakın olması lazım........
Aldıgım bilgilere göre emre güngör zaten Galatasaraya gelecek.........
ah bir serdar taşcı ile malik fathi olsaydı....mesutta olsa offfffff