Bu kadar da kaçmaz. Bunları maç sonunda arayacağımız gün gibi ortada, maç boyunca o kadar atak yapıp gol atamıyoruz ama Fenerbahçe ilk tehlikeli pozisyonunda golü buluyor. Sürekli böyle oldu bu, yine olacak..
Yazıklar Olsun !
Printable View
Bu kadar da kaçmaz. Bunları maç sonunda arayacağımız gün gibi ortada, maç boyunca o kadar atak yapıp gol atamıyoruz ama Fenerbahçe ilk tehlikeli pozisyonunda golü buluyor. Sürekli böyle oldu bu, yine olacak..
Yazıklar Olsun !
Fenerbahce İlerde top tutamıyorki gol atsın abi:) Semih'in ne kadar önemli olduğunu burdan anlayabilirsiniz.. ileri giden top duvara çarpar gibi geri geliyo..
Kadıköyde ilk kez böyle kötü oynuyoruz kaç yıldır..
Yok Mehmet bizimkiler akıllanmayacak, yıllardır süre gelen bu seriyi bozmamak için maçı hediye ediyorlar resmen. Biz atamıyoruz alın siz atın hesabı..
Fenerbahce bu aralar biraz daha derli toplu.. Ya GS Feneri uyutmaya çalışıyo ya da yoruldular.. çok tempo yaptılar bu maç gerçekten..
arda sağolasın.. Duacı olduk sizin adamlara
selçuk ve ümit karan sarardılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet ömer bende ordan dinliyorum çok zevkli anlatıyo adam:n:
Sırada kim var ?
Mehmet Topal ?
Bu maç böyle bitecek gibi gözüküyor..
böyle biterse güzel olur samiyende bi gollu beraberlik:D
Normal sürede son 2 dakika...Bu maçı alamazsak yazıklar olsun..
Üstüste kartlar:D Yürü be Fırat kim tutar seni:) Serkan ve barış sarı kart
gs-31 fb-42 top kaybı
birazdan uzatmalar verilcek...
Mehmet güven oyuna alındı, serkan cıktı...
Kezman la bu iş olmaaaaaaaaz olmaz olmaz olmaz işte açıkça ortada bi taşı yerinden oynatınca takımın hali ortada.. +2
bittimi maç bizim spiker hala anlatıyo boşuna heyecan yapmayalım:D
Maç bitti. 0-0.
0-0 Bitti...
Bu eksiklere ragmen kabul edilmeli ki FB yi elimizden kacırdık... Raahat bi maca izin vermedik, net pozisyonları degerlendirseydik kazanmıştık. Olmadı ama derbinin ne olursa olsun rahat gecmeyecegini tüm TR ye gösterdik... 0-0 Bizim için avantajlı skor. ASY de kazanıp üst tura gecmek için avantajı yakaladık...
Şu an sadece beraberlige üzülüyorum...
Maç bitti bu sefer avantajlı bir skor aldık eğer Ali Samiyende de bu kadar atak oynarsak ve NONDA oynarsa turu geçeceğimizi düşünüyorum.
burdan ne sonuç çıkartıyoruz?
erken konuşmaya hiiç ama hiç gerek yok...
umarım kendi sahamızda yenip bir üst tura çıkarız.
herkez fenerbahçenin çok rahat kazanacağini fark atacağini söyliyordu ama futbolu biz oynadık avantajlı bi skor, samiyende tur çok rahat atlarız
Alex'in Orkun'un üstüne giden şutu ile Lugano'nun kırmızı kart gördüğü dakika arasında çok iyi bir fenerbahçe vardı. (Takriben 10 dakika) Onun öncesinde Galatasaray'ın etkili oynadığı kısmen ortada olan bir maç vardı.
Bu futbola 0-0 bizim içinde avantajlı skor bence. :) ASY'de bir gol atarsak inanıyorum o maçda berabere bitecektir. Ama daha var bakalım o maça kadar gün olur devran döner.
Selçuk olağanüstü bir performans sergiledi bu maçta. Fenerbahçede maç boyunca Gökhan-Selçuk-Volkan ve yer yer Alex oynadı. (hava durumu sunumu gibi oldu :) ) Bizimkilerde bence bi konsantrasyon eksikliği vardı bu maçta. Spiker'in dediği gibi nasılsa yeneriz havasında çıkmışlar ama eksiğide olsa karşımızdakinin Galatasaray olduğunu unutmuşlar. Neyse artık ya ASY'ye yada başka bahara.
Galatasaray bence daha etkiliydi.Çok net pozisyonlar harcadı.Beraberliğe üzülecek bir taraf varsa Galatasaray bence.
Fenerbahçe MENTAL açıdan çok kötüydü maçta , pas hataları bunun göstergesi zaten.
Belli ki akıllarda 20 Şubat var.
Maçı izledim.Maçı kaçıran tarafın Galatasaray olduğunu söyleyebilirim.Benim iddaamı yatırdı ancak izlediğim maç gol olmamasına rağmen keyif verdi.Galatsarayı genelde iyi buldum [Servet dışında!]Fenerbahçede ise bu maçı nasıl olsa alırız havası vardı o nedenle sonucun böyle olduğunu düşünüyorum.Bence turu Galatasaray geçecek:)
Tebrikler G.Saray.Maçı daha çok isteyen,arzu eden ve motive olan G.Saray'dı ve neticesinde avantajlı skoru elde etti...
Fenerbahçe avantajlı skor elde etti. Çünkü deplasmanda oynayacağı maçta. Galibiyet ve her türlü gollü beraberlikte gülen taraf Fenerbahçe olacaktır.
İlk yarıda G.Saray, Fenerbahçe üstünde etkili bir oyun kurdu. Fenerbahçe'ye pozisyon vermedi. Fenerbahçe G.Saray ataklarına karşın iyi bir defans anlayışı sergiledi. Volkan Demirel ise kalede iyi kurtarışlar yaparak kaliteli bir kaleci olduğunu kanıtladı.
İkinci yarı başladığında maç ortada geçti. İki takımda birbirine faul yaparak oyunu durdurmaya çalıştılar. Dakikalar 70 gösterdiğinde Fenerbahçe kontorlü ele aldı. Üst üste saldırıya geçti. Topu kaleye sokamadı. Lugano kırmızı kart görünce G.Saray kontrolü tekrar ele aldı. Oyunu ortasahaya çekti. Son dakikalarda iki takımda yorgunluktan ve stresten pas hataları yaptı ve maç golsüz berabere bitti.
Hakem maçı iyi yönetti. Bana göre açık ve net bir hata yapmadı. Ama her derbide Fırat Aydınus izlemekten sıkıldım. Diğer hakemlerimizede şans vermeleri gerekiyor. Her maç, her maç Fırat Aydınus olmuyor. Umarım bundan sonra başka bir derbide başka bir hakem görürüz.
G.Saray eğer tam kadro olsaydı bugün kaybedebilirdi. Çünkü G.Saray'lı yerli oyuncular bu maçtan galibiyet almak için kendilerini kenetlemişti. İyi mücadele ettiler. Çabaladılar; ama zafer alamadılar. Fenerbahçe ise 11 maçtır kaybetmedikleri G.Saray'a tekrar kaybetmeyeceklerinden emin çıktılar. Rehavet vardı, takıma olumsuz yansıdı; ama 12 yıldır böylece kendi sahamızda kaybetmiyor. Son 35 resmi maçımızda(Lig, Kupa ve Avrupa) kaybetmiyoruz. İki takım oyuncularıda dürüst oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.
Maçın adamları ise G.Saray'dan Emre Güngor ile Fenerbahçe'de Selçuk olduğunu söylüyorum. Emre çok iyi hameleler yaptı. Kezman'ı iyi tuttu. Alex'in %100 gollük şutunu ise ayağını koyarak çıkardı. Selçuk ise bugün tarihinin en iyi oyunun oynadı. Çok büyük bir mücadele sergiledi. Her pozisyonda sahnedeydi. Top çalışları pas verişleri çok iyiydi. Lugano kırmızı kart gördükten sonra bile stoper'e geçerek orada oynadı ve hiç sırıtmadı.
Ayhan Akman ise uzun süre sonra forma giydi. Ayhan'dan kötü bir performans bekliyordum; ama sanki uzun süredir futbol oynamamıyormuş gibi oynadı. Takım ile uyumluydu. G.Saray geri çekildikten sonra ortasahayı toparladı. Topu hızlı ve olumlu konuştu. Bu performansını sürüdür ise Avrupa Kupasında çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Alex de Souza ise bugün kötü bir performans sergiledi. Oyun kuruculuk görevi yılalrdır Alex'te. G.Saray'lı oyuncular Alex'i iyi kontrol ettiler. Top kullanmasına fazla izin vermediler. Alex'i boş unuttukları bir anda şutu çekti; ama araya Emre Güngör girdi.
Rövanş için baştada belirtiğim gibi avantaj Fenerbahçe'de; çünkü G.Saray sadece galibiyet ile çıkabiliyor. Fenerbahçe bir gol attığı taktirde rakibin iki gol atması gerekemekte çıkmak için. Yeni transfer Maldonado'nun ikinci maçta eğer forma giyer ise ortasahada büyük bir avantaj sağlayacağına inanıyorum. Deplasmanda galibiyet alarak turu geçeceğimize inanıyorum.
Boşver Göktuğ, böyle olacağı en başından belliydi. Farkı alamayınca beraberliğin avantajlı olduğu avuntu oluyor sadece. Zaten iyi futbol oynamayan taraf Fenerbahçe'ydi, bana göre hakettiklerinden fazlasını aldılar, galibiyet kesinlikle Galatasaray'ın hakkıydı..
Turu ASY'de geçeriz..
Helal olsun 11 Aslan yürege.. Gönül isterdi Aslan dansını ama olmadı... Kacırdık, kacırdık, kacırdık...