Baki bence Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz forvettede oynasa Beşiktaş'ı kaldıramaz Beşiktaş'a stoper lazım.
Printable View
Baki bence Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz forvettede oynasa Beşiktaş'ı kaldıramaz Beşiktaş'a stoper lazım.
Birşeye değineceğim.
Dün İspanya da ReaL Betis BarceLona gibi bir dev karşısında son 14 dakika ya 2-0 mağLup girdi ama maçı 3-2 çevirmesini başardı. AdamLar maçı 90 dakika bırakmadı, sonuna kadar mücadeLe etti.
Biz goLü yediğimizde uzatmaLar iLe birLikte maçın bitmesine 20 dakika vardı ama o dakikadan sonra top oynayamaz oLduk. Nerde bu adamLarın içinde ki hırs anLamıyorum. 20 dakikada bir takıma istekLi, hırsLı, arzuLu oynarsan neLer yapabiLirsin...
ŞampiyonLuk şu an için gitmiş gibi gözüksede kimse haftaya Sivası yenemeyeceğimizin garantisini veremeyeceği gibi GaLatasaray ve Fenerbahçenin de bütün maçLarını aLacağının garantisini veremez. Geri de oLduğumuz dönemde de kimse Lider oLamayız diyordu ama üçü birden kaybetmişti. Bunun oLmayacağınında garantisi yok..
Şansımız azmı ? az ama devam ediyormu ? ediyor. O zaman bırakmanın, yıLmanın anLamı yok. Sonuna kadar mücadeLe. Bu takım sıradan bir takım değiL. İsteniLdikten sonra herşey oLur. Yeterki arzuLarını, hırsLarını geri kazansınLar.
KaLan son haftaLarda Beşiktaş tan adına yakışır mücadeLe ve oyun bekLiyorum. Şampiyon oLamasaLarda bari bunu yapsınLar...
Hele ki G.Saray'ın puan kaybetmesinden sonra benimde umutlarım ufacıkta olsa arttı.Haftaya Sivas'ı yenersek yarışa devam..
Kazım Kanat'ın yazısı:
Gazeteci Sayın Kazim Kanat, 30 Mart 2008 tarihli Sabah Gazetesi`ndeki köşesinde maç kritiğinde bir gazetecilik skandalına imza attı. Sayın Kanat yazısının bir bölümünde "Alex`in yarısı boşalmış bir şişe su ile yere yatıp provokasyon yapması şık olmadı. Alex bir değil 100 tane su şişesi yediği Sami Yen`de bir kere yere yatmadı.
Kazım Kanat, Alex yere yatmadı demiş; ama o maçta Alex oynamadı yatmaması kadar doğal bir olay yoktur. Birde Alex verdiği demeçte kör olabilirdim demiş eee buda bu işin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.
Tartışmaya gerek yok asLında. Biz nasıL kabuL ediyorsak sizde kabuL edin. ALex kornerLerde ve üstüne geLen maddeLerde fazLadan zaman kaybetmeye çaLıştı. Taraftarı kışkırttı. Biz kabuL ediyoruz. Siz kabuL etmiyorsunuz. Madem herkes herşeyi görüyor. Bunu neden görmüyorsunuz ki.
GaLatasarayın kendi sahasında seyircisiz de oLsa puan bırakması bu Lig de daha herşeyin oLabiLeceğinin göstergesidir. Biz ceza aLırsak ki kesin aLıcaz kendi sahamızda ki maçLarda daha rahat oynayacağız, daha stressiz oLacağız. Geriden geLmenin avantajını kuLLanıp yeniden herşeyi değiştirebiLiriz.
su şişesinin isabet ettiği yer önemli...adamın hayalarına geldiyse kıvrandırır...ama banada biraz rol kesiyormuş gibi geldi...ayrıyetten dünyada yer çekimi kanunu var...elden çıktığı gibi cisim hız kazanıyor...
Kazım ın pozisyonuda penaltı bana kalırsa ama az önce maratonu izledim Erman değil dedi...Çakar ı okudum penaltı diyor...
Baki yi ben futbolcu olarak görmüyorum...yaptığı hareketede kırmızı kart verilebilirdi...
bu maç sabaha kadar oynansa BJK maçı alamazdı...Zico nun macerası olmasa tabiki...sol koridoru Tandoğan gibi hızlı Serdar Özkan gibi teknik bir futbolcuya bırakırsan golüde yersin...bu kısım hariç maça hakim olan taraf FB di...
BJK li oyuncuları anlamak imkansız geriye düştükten sonra sanki herşey bitti onlar için...
haftaya Sivas BJK yi yener...zaten benim tahminim Sivas 2. olup şampiyonlar ligine gidecek...