Sonuna kadar destekliyorum arkadaşım yanındayım yürü kim tutar seni. :zuhaha
Yok yok sizin oyununua gelmeyeceğim, size inat 2100'e kadar oynayacağım bu oyunu, sadece Türkiye'de dolaşıp duracağım, görürsünüz.:D
:)
ıyyyy ne sıkıcı bir kariyer olur. :D 2101 yapamaz ki yapamaz ki. :n:
Şeytan diyor gaza gel, sabah akşam oyna yap 2101 ama elime ne geçecek ki? Sadece Emre'yi sevindirmiş olacağım, değer mi? Sanmam.:n:
Ayıp ayıp kırdın kalbimi :uzgun: Gidiyorum ben kal kariyerinle başbaşa. :D
Ohh be kurtuldum.:D
yeni ss yok mu arkadaşım nerede kaldın hadi ooo bu ne böyle kağnı gibi böyle kariyer mi olur? :zuhaha
Serkan sen şu sondaki geyik içerikli mesajları siler misin kafeye mi taşırsın bilmem ama gençlere kötü örnek olmayalım Milletin kariyerini baltalayıp bizi örnek göstermesinler. :n:
Adımız çıkar vallahi. :D
Size laf yetiştirmekten oyun oynayamıyorum maalesef arkadaşım.:D
Sezon bitti dur yahu, neyin sssini istiyorsun?:D Ama gelecek yakında bekleyin...
Başarların devamını diliyorum deyip bağlamak istesem sadece başarılar diye mesaj yazmak kabahatmiş gibi kızıyorsunuz birde utanmadan. :D
Neyse sana başarılar ozaman :p Yeni ssler gelince lafı gediğine koyarız yine... Kalbini ferah tut. :D Kotayı geçmiş olsakta buralardayız. :n:
http://www.fmscreenshots.com/images/...0jwmc16k2d.jpg
Ve yeni bir yüz sahnede.Serkan Özışık'tan gelen istek üzerine Arrigo Sacchi Kayserispor takımını yönetmek üzere Türkiye'ye hareket etti.Takımın kontrolünü de eline aldı.Merak ediyoruz acaba kim bu Sacchi?
Not:Ben Serkan abinin maçını izlemek için kariyere girmiştim arkadaşı gördüm.Ben de merak ediyorum kim acaba :D
Abi tebrik ederim trrabzon başarındna dolayı yeni adam kim acaba:D
Valla Sacchi ben değilim :O
kim bu Sacchi??:D
Sacchi Benim!...
Hayır, benim!
hayır, ben!
Hayır karamurat benim! pardon sacchi :D
Sacchi benim eski arkadaşım olur, sağolsun kırmadı beni geldi Türkiye'ye. Kayserispor'un başarısı için çalışacak bu sene. Kimse değil, orjinali bu.:D
ben anlamadım Sacchi kim?:D
Çocuğun kanına girmiş yazık. :)
Bence Emre abi :D Böyle gizemli işlerden Emre abi çıkabilir :D
bence Fernandes
tüm özeLLikLeri 10 eminmiyiz orjinaL oLdugundan :D
Bu kesinlikle Emre dir, boyle islerden kesinlikle Emre cikar. Kendisi Galatasaray yonetimi gibi cok gizli calisir. Ondan kendisine gizli bir kod [isim]vermisdir. Buda Sacchidir.
Saachiye basarilar dilerim. Insallah Kayserisporu cok guzel yerlere getirir. Ama bu Saachi kesinlikle mafya ile is ortakligi yapar size soyleyim. :D
ooo yeni biri daha katıldı kariyere biriniz hikmet karaman biriniz yılmaz vural olursunuz artık :D
tebrikler serkan abi bu arada yeniden süper lig'desin.bırakmazsın inşallah bu sefer :p
Burak ben kesinlikle değilim. Bu arkadaşla ortak kariyer yapacağıma Banu Alkan'ı dansa kaldırırım ben
:D
Hala merakla bekliyoruz meçhul menajerin ismini :mrgreen:
bencede fernandez olacak oda bu aralr böyle işlerle uğraşıyo:D