çoklarının mustafa denizli için kötü aleyhte konuştuğunu okuyorum forumda sanki galatasaraya yarı final oynatan fenerbahçeyi şampiyon yapan kendileri...eski kafalı diyenler olmuş...Galatasarayın geçen seneki hocası kaç yaşındaydı yada fenerin bu yılki hocası kaç yaşında....
mustafa denizli sanırım bunlardan bi 10-15 yaş gençtir herhalde...
aslında Mustafa denizliyi kariyerinde yaralayan iran seferi oldu hiç çıkmayacaktı böyle bir maceraya...
türkiyeye döndü ve dinlendi bence iyide yaptı gelir gelmez takım çalıştırsaydı daha kötü olurdu...
türkiye ligini yorumladığını ve bu sebepten iyi takip ettiğini zaten biliyoruz..bunun yanında birde dünyadaki futbolda meydana gelen değişim ve gelişimleri izlemeve öğrenme imkanı bulmuşsa kendini yenilemiş olabilir...
Ben beşiktaşlıo kardeşlerimin daha imza atarken bu kadar Mustafa Denizli anti patisini anlamış değilim....yıllardır özlenen beşiktaşı kesin yaratır demiyorum ama emin olunki size gelebilecek bir yabancı hocadan çok daha yararlı olacaktır denizli....şuan bir yabancı hoca alıp takımı ve türkiye ligini tanımasını beklemek intahar olurdu bu açıdanm beşiktaş yönetimi doğruyu yaptı...
umarım denizli beşiktaşı şampiyon yapar diyemem ben ferenbahçeliyim ama...göze hoş gelen bir futbol oynayan maçlarını izlemekten zevk alacağımız bir beşiktaşı umarım yaratır...
herşeyi mustafa denizlinin hırsı belirleyecek....