Oynatmaya calistigimiz mevkinin adami degil gibi geliyor bana veya onundeki adam ile oyniyamiyor ( Burak )
Yine diyorum egerki verilen bonservis bedelini odiyen biri olursa satilmasi lazim, o mevkide Colman cok daha faydali olur.
Printable View
Bu Adrian nedir yahu ? 5.5 Milyon verecek başka adam mı kalmadı da bu adama verilmiş. Paraya yazık !
Kulübün bu yılki seyirci geliri açıklanmış.Gördümde birhayli gerideyiz.Bir yıllık gelir 2.5 tirilyon civarı.Bir futbolcu maaşı anca karşılanıyor.İşte bu yüzden Adrianla vs adamlar alınırken dikkat edilmeli diyorum biz maç başı 3 tirilyon alan takım değiliz.
Musti kombineye kota gelmedigi surece. Hem bu paraya mahkumuz hemde cekirdekci taraftar topluluguna.
Valla ben onu bunu bilmem bu takimin taraftar geliri boyle olmamali.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...etay&IND=10611
Burak adından baya sömz ettirdi bu yıl transfer olmaması mucize olacak gibi.Umarım sağlam bir rakama gider keza 5 milyona giderse yazık olur.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=10623#Icerik
Bu açıklamaların son cümleleri pek iyiye işaret etmiyor.
Adamda hakli :) ben yoruldum onun ne durumda oldugunu dusunemiyorum.
50+ mac yaptigimiz bos bir sezon ondan onceki sezona zaten birsey demeye gerek yok. Sezon icinde kacmadigina dua etmek gerek.
SON DAKİKA: PFDK, Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ve futbolcu Burak Yılmaz'a 3'er maç ceza verdi.
Simdi kiyaslama yapacagim, ayni seyleri 100,000 kere anlatmis olacagim onun icin sadece guluyorum :D:D
SON DAKİKA... TAHKİM KURULU - Trabzonspor'un 4 maçlık cezası 3 maça indirildi.
Bmn traftar örgütü Şenol hocanın açıklamalrına karşılık ona mektup yollamak için üyelerden duygularını aktarmasını istedi.Herkes içindekileri yazmış ama içlerinde dikkat çeken birisi vardı birhaylide ilgi çekmiş.Bende buraya koymak istedim.Bazı yerlerine bende katılıyorum.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Mektup Ağlattı..
Hocamız Şenol Güneş'e gönderilen mektuplar arasında öyle bir tanesi vardı ki... Okuyanlar gözyaşlarını tutamadı...
Bordomavi.net forumunda Aşk-ı TS kullanıcı adıyla yazan Sercan Aslan'ın Şenol Güneş'e yazdığı bu mektup sosyal medyayı sarstı.
Okuyanların gözyaşlarını tutamadığı mektupta, bordo mavi yürek Sercan Aslan, Şenol Güneş'e olan sevgisini işte böyle anlattı...
http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=108
Trabzonspor'un Efsanesine;
Ne yazacağımı, hangi kelimeleri kullanacağımı bilemiyorum hocam, kelimeler düğümleniyor boğazımda titriyorum ve ağlıyorum. Ben kendimi yazacağım size hocam yaşadıklarımı, hissettiklerimi hatta tüm taraftar gibi verdiğimiz mücadeleyi yazacağım umarım okuma fırsatı bulursunuz. Benim annem Galatasaraylı babam Fenerbahçe'lidir ama maç dahi izlemezler. Okulda arkadaşlarımın çoğu hep İstanbul takımlarının taraftarıydı, bende Beşiktaş taraftarıydım ama futbolcularını sorsalar birinin adını dahi söyleyemezdim. Babamla konuşabildiğimiz tek konu sizdiniz hocam, babamla bir tek sizi konuşabiliyor sadece sizinle ilgili sohbet edebiliyorduk zira başka hiçbir konuda anlaşamaz ve iki kelime dahi edemeyiz çünkü iki yabancıyız... Bana bir efsane anlattı dedi ki adı Şenol Güneş! Onun gibi bir kaleci daha gelmez gelmedi Türkiye'ye. Bırakmadı takımını bıraksa da geriye döndü çok büyük futbolcuydu çok.. Araştırdım bulduğum tüm videoları, yazıları okudum, hakkınızda her şeyi öğrenmek istedim öğrendim, bundan sonra Trabzonsporluyum dedim. Trabzonspor taraftarı olarak izlediğim ilk maç ise Trabzonspor - Lille maçıydı.
Ben hayatta tuttuğu tüm dalların kırıldığı bir insanım hocam, güvendiğim, sevdiğim ve kaybetmek istemediğim her şeyi herkesi kaybetmiş bir insanım, artık yaşamak istemiyorum diyecek kadar acı yaşamış, yılmış, yıldırılmış biriydim. Nasıl tutundum hayata? Sizinle hocam inanın ki sizinle.. Sizi her televizyon başında gördüğümde babam deyip içim titrer, söylediğiniz her kelimede gözlerim dolar ağlarım, sahi insan hiç tanımadığı ve kan bağı olmayan birini bu kadar sevip babam diyebilir mi? Sevdim hocam hiç baba sevgisini tatmamış biri olarak sizinle tanışmadığım halde o sevgiyi sizinle tattım. Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra basın toplantısında 'içim yanıyor içim, en çok benim hakkım yenildi' demiştiniz videoyu tekrar tekrar izleyip bir gece boyunca ağladım çünkü sizinle birlikte içim yandı siz belki gözyaşınızı kalbinize akıttınız ben ise sizinde gözyaşınızı dışa vurdum hocam. Beşiktaş maçından sonra futbolculara sarılışınız bir babanın evlatlarına sarılışıydı adeta, gülüyordunuz mutluydunuz benim hiç yaşamadığım bir şeydi gözlerimi kapatıp kendimi orada size sarılırken hayal ettim sizinle güldüm sizinle mutlu oldum kalbim öyle hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkacaktı. Ben sizinle tekrar mücadele etmeyi öğrendim çünkü... Dik duruş, şeref, onur, gurur, kısacası siz her şeysiniz ve ben bunları sizinle öğrendim, sevinci mutluluğu. Ve siz olmasaydınız belki de yolundan sapmış biriydim. Her gece başımı yastığa koyduğumda ilk sizin için dua ediyor, Rabbim Şenol hocamın yani babamın yüzündeki gülücüğü eksik etme onu başımızdan eksik etme diyorum. Sizinle tanışıp elinizi öpmenin hayalini kuruyor, hatta önünüzde diz çöküp bizi bırakma diye yalvarmak istiyorum. Abartmıyorum çünkü ben yüreği kocaman olan bu yüce insanı çok ama çok seviyorum, bana anlatılan efsaneyi, bana Trabzonspor'u sevdiren bilge kişiyi çok seviyorum.Siz benim sadece babam değil hayal kahramanımın yeryüzünde ki canlı halisiniz hatta hayal kahramanımdan bile daha kahramansınız komutansınız, bende her Trabzonspor taraftarı gibi o komutanın bir askeriyim.. Her türlü pislik dönen parayla yönetilen bu düzenin içinde onurumuzla mücadele ediyoruz yalnız değilsiniz. Bıktım, yoruldum, enerjim bitti dediniz soruyorum size bir baba evlatlarını savaşın ortasında nasıl yalnız bırakır? Bizleri çakalların önüne yalnız başımıza atamazsınız! Başımızda komutanımız, babamız olmadan bizler nasıl savaşacağız? Hangi inançla davamızın peşinden koşacağız? Bir baba evladına sarıldığında tüm yorgunluğunu unuturmuş... Sarıl bize baba ne olur bizi yalnız bırakma! Bizi bu kötü düzende tek başımıza bırakıp çakallara yem etme! Gün birlikte mücadele edip kötülüklerin üstesinden gelme günüdür, biz inanıyoruz Şenol GÜNEŞ'imizle karanlığı aydınlatacağız!
Şimdi elinizi o güzel yüreğinizin üzerine koyup vicdanınızın sesini dinleyin, bir baba olarak göreviniz evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır. Bizi o sevgi dolu kucağınızdan, güzel gülümsemenizden, doğru yolu gösteren öğütlerinizden, davamızın peşinde koştuğumuz inancımızdan mahrum etmeyin. Elini uzat baba, elini uzat ki gücümüzü birleştirip yıkalım karanlık düzeni, sakın bırakma bizi emin ol bırakırsan ne inancımız kalacak geri ne de davamız, gidersen eğer bizde bırakıp bitireceğiz bordo-mavi masalını.
Sercan Aslan
Zonguldak
Benim gibi odun bir varligi bile duygulandirdi mektup. Yazanin yuregine saglik
FC Seoul Teknik Direktörü Choi Yong-Soo: "Biz futbolu da insanlığı da Şenol Güneş'ten öğrendik."
Bizim taraftarlarda halen deger bilmesin !
gerçekten senol hocayi cok severim akilli konusmasini bilen beyfendi bir adam Senol hoca japonca biliyormu acaba :D
Biliyordur tabi la :D Şenol hocayı şahsen ben de çok severim Fatih hocadan sonra en sevdiğim hocadır Türkiye'de...Hatta bazı yönleri Terim'e göre daha iyi...
Duzgun Karakterli adam gibi adami senol hocam dogum gunun kutlu olsun
http://i.imgur.com/zKg0w.jpg
http://haber.gazetevatan.com/sadri-s...55067/5/MansetQuote:
Sadri Şener'den yaylım ateşi
DHA
TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, şike davasında yöneticilerinin kendisini yalnız bıraktığını belirterek, "Belli ki yöneticilerimizin işleri çok yoğun. Dava boyunca Şenol hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum" dedi.
İstanbul 16’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen şike davasında yaşadıklarını Trabzon’dan yayın yapan Haber61 isimli internet sitesine anlatan Başkan Sadri Şener, "Trabzonspor’a 20 yıl önce servet verdim, şimdi canımı vermem gerekiyorsa onu da veririm. Davanın görüldüğü Çağlayan adliyesinde bu kadar yalnız bırakılmamalıydık. Yöneticilerimiz 2 gün adliyeye geldi. Sonra işleri yoğun galiba, duramadılar. Orada son güne kadar Asbaşkan Nevzat Şakar ile yargılandık.. O da son gün hastalanınca eve gönderdik. Yanımda bir tek yönetici Raif Akar kaldı. Belli ki bizim yöneticilerimizin işleri çok yoğun. Bundan sonra yapılacak seçimlerde demek ki işleri daha az yoğun olan yöneticiler bulmamız gerekiyor. Fenerbahçe bir çok şeyden suçlanıyor. Bırakın yeni yöneticilerini eski yöneticileri bile mahkeme salonunda yerlerini alıyor. Demek ki Trabzonlular’ın daha önemli işleri varmış" dedi.
ŞENOL HOCA BİLE ARAMADI
Başkan Şener, dava süresince yalnız bırakıldığını da ifade ederek, "Dava boyunca Eski Bakan Faruk Özak, TFF yöneticisi Taylan Üner ve birkaç kişi dışında telefonla dahi arayan olmadı. Şenol Güneş hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum" ifadesini kullandı.
BÖYLE ÇİRKİN BİR OLAYIN İÇİNDE OLMADIK
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, savcılık mütalaasında savcının kendisi hakkında hapis cezası istemiyle ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Bu karar Trabzonspor’un suçlu olduğu anlamına gelmez. Tapelerde güvenlik işlerini yapan Zeki Mazlum ile bir kez görüşmem var. O görüşmede de ne Sivas kelimesi, ne Sivas yöneticisinin ismi, ne Başkan Mecnun Odyakmaz’ın ne de Sivaslı bir futbolcunun ismi geçti. Onun için Trabzonspor taraftarlarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor’u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil. Sanırım yine bizi kenar süsü olarak kullandılar. Mahkeme nihai kararı 25 Haziran’da verecek. Ben buradan Trabzonspor’a zarar verecek bir kararın çıkacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü Mahkeme hakimi şüphe ile değil deliller doğrultusunda karar verir. Savcılığın elindeki tapelerde de bizi sıkıntıya sokacak hiçbir şey yok. Çünkü biz böyle çirkin bir olayın içinde olmadık".
Emre, Zokorayı mahkemeye vermiş tekme attı diye.Güldürdü beni ya.Saha içinde atılan her tekme artık mahkeme salonlarına taşınır. :)
Unal Karaman'in yerine Hami Mandirali getiriliyormus yardimdi antrenorluge. Nerden cikti simdi bu bende anlamadim ama Unal hoca'nin yanda olmasi daha iyidi sanki.
İkisi birlikte olsa daha iyi olmazmıydı bende yeni okudum o habrleri.
Ben herzaman Hami'nin teknik ekipte olmasini istemistim ama Unal Karamani yollayip onu getirmek pek mantik isi gelmedi bana. Bakalim is resmiyete dokulunce ne olacak.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=24574Quote:
Giray Kaçar'a ırkçı tavır
Ailesiyle birlikte tatil için Fransa'ya giden Trabzonspor'un milli savunma oyuncusu Giray Kaçar, ırkçı tavırlarla taciz edildiğini ileri sürdü.
Tatil için Fransa'ya giden Trabzonsporlu Giray Kaçar, havaalanında resmen kabus yaşadı.
Pasaport kontrolünde çok kötü bir muameleye maruz kalan savunma oyuncusu yaşadıklarını twitter hesabından paylaştı. Irkçı tavırlarla karşı karşıya kaldığını ileri süren milli futbolcu, yaşadıklarını çarpıcı ifadelerle aktardı. Giray twitter'da şu ifadeleri kullandı:
Bir daha Fransa'ya kesinlikle gelmeyeceğim. Türk pasaportumu fırlattılar. 100 kişiden sadece beni aradılar Türk olduğum için. Ailem olmasaydı, şu an galiba içerideydim! Ailem zor tuttu beni yoksa bayağı sıkıntı olacaktı! Bayağı bir ırkçılık yapıldı ancak içim rahat çünkü gereken ne varsa söyledim ve uyguladım. Bizim ülkemize rahat rahat giriyorlar ben de bunu kaldıramıyorum. 1 saatte pasaport kontrolü yapıp, sonra fırlatıyorlar. Arkamıza polis takıp, çantamızı arıyorlar. 100 kişi içerisinde sadece bizimkini arıyorlar.
Ne kadar garip bir ülke ya bu Fransa.Irkçılık desen var,şerefsizlik desen var ikiyüzlülük desen var ahlaksızlık desen her türlü var.Bundan sonra yazacaklarım uygun değil forum için.
Fransa yillar boyu Afrika ulkelerini somurdu daha ne yapsin. Girayin ordan gecmesi ilk basta hata