Üçüncülük Maçı
23 Temmuz 22:00 Peru 4 - 1 Venezuela Goller: William Chiroque, José Paolo Guerrero x 3 (PER), Juan Arango (VEN)
Final (Türkiye Saati İle)
24 Temmuz 22:00 Uruguay - Paraguay
Printable View
Üçüncülük Maçı
23 Temmuz 22:00 Peru 4 - 1 Venezuela Goller: William Chiroque, José Paolo Guerrero x 3 (PER), Juan Arango (VEN)
Final (Türkiye Saati İle)
24 Temmuz 22:00 Uruguay - Paraguay
Peru 3. oldu. 4-1 kazandılar, Guerrero hat-trick yaptı. Ama 2 takımda inanılmaz pozisyonları harcadılar. Biraz daha becerikli olsalar 10 gol olurdu bu maçta.
Yarım saat sonra başlıyacak maç.Hazırlık maçlarına bakarken unutmayalım. :)
Hangi kanal veriyordu maçı?
Lugano atıyordu valla.Uruguayın bir penaltısı gitti sanırım
Suarez attı 1-0 uruguay önde
Uruguay'ın çok net penaltısını yedi hakem.Hızlı başlayan maçta şu sıralar tempo düşük.
Spiker-Yorumcu kanser etti.
Forlan 2-0 yaptı
Forlan yazdı 2-0...
Forlan'dan güzel bir gol 2-0.Paraguay için artık kupa mucizelere kaldı.
Suarez büyük topçu.
Uruguay ne zaman pres yapsa topu kazanıp pozisyon yakaladı. Paraguay buraları hak etmişe benzemiyor.
Estigarribia, Barrios yok Cardozo turnuva kadrosuna bile giremedi :D
Paraguay özellikle Venezuela maçında çok şanslıydı adamların kaç topu direkten döndü öyle :D Venezuela'ya yazık oldu valla tarihlerinde ilk defa finale çıkacaklardı...
Brezilya maçında da Justo Villar kurtarmıştı zaten. Paraguay'ın buraya gelmesi büyük şans.
15. kupası hayırlı olsun Uruguay'ın :)
Futbol turnuva boyunca tatmin etmese de baktığınızda en istikrarlı futbolu oynayan takım oldu Uruguay.Bir vasatı vardı turnuva boyunca altına düşmediler.
Forlan yazdı yine. 3-0
Final
24 Temmuz 22:00 Uruguay 3 - 0 Paraguay
Goller: Luis Suarez, Diego Forlan x2
Ve Copa America Uruguay'ın... Gerçekten hakettiler. Ama Larisa Riquelme'ye üzülmedim değil :p
Kazanmasına çok sevindim :)
Lugano Fair Play ödülü mü aldı ben mi yanlış duydum :D
Forlan = Topçu
Başımıza taş yağacak :D
Aynen.Anlatan "Fair Play" ödülü ve "Lugano" yu aynı cümlede kullanınca bi şaşırdım da :D
turnuvada temizdi lugano. ligde oynadığı gibi oynasa alamazdı. ama yinede verilmemeli bence :D
gerçi bu dünyada kimlere nobel barış ödülü veriliyor :D lugano'ya bi fair play çok mu :D
Fair Play ile Lugano, helal olsun, bunuda gördük ya.
Uruguay'ın kazanmasına çok sevindim, en başından beri gösterdikleri performans ile sonuna kadar hak etmişlerdi. Gümbür gümbür aldılar. Tebrikler. :)