-
-
Birde Şampiyonlar Liginde takımı taşıyacak bi yıldız lazım.
-
Quote:
Originally Posted by
kalemci
Birde Şampiyonlar Liginde takımı taşıyacak bi yıldız lazım.
Kadro geneli takım oyununa yatkın. Maaşlar da 2 m € nun altında. Açıkçası yıldız isim almayı düşünmüyorum. Çünkü burada devam etmeyi düşünüyorum. Ekonomik olarak güçlenip seneye yıldız isim alırsak daha iyi olacak gibi. Ama ter Stegen'den gelen 16 m € da dürtüyor. :)
-
Damiao tarzında hem takımı sırtlayacak hemde geleceğe dönük bi adam bulup alabilirsen süper olur :)
-
-
Quote:
Originally Posted by
kalemci
Damiao tarzında hem takımı sırtlayacak hemde geleceğe dönük bi adam bulup alabilirsen süper olur :)
Aklımda bir kaç isim var. Ama şu anda almak pek mümkün değil. Bonservisleri 10 m € nun üzerinde. Devre arası ya da sezon sonu alabilirim.
-
Transferler iyi sayılır fakat ter Stegen'i satman olmamış.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Transferler iyi sayılır fakat ter Stegen'i satman olmamış.
Ben satmadım başkan sattı. :icon_wink:
-
-
Maçlar güzel.Aşırı zor bir grup gelmiş.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Maçlar güzel.Aşırı zor bir grup gelmiş.
Elimizden geleni yapıyoruz. Sürprizler olabilir. :)
-
-
Stad süper olmuş.Lig ve ŞL'de de gayet iyisin.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Stad süper olmuş.Lig ve ŞL'de de gayet iyisin.
Borussia Park 54.000 kişilik kapasitesiyle artık rakip takımların korkulu rüyası olacak. Performansımız ise gerçekten çok iyi. İnşallah böyle devam eder.
-
Kariyerini baştan sona kadar okudum Ümit, klasik bir Ümit Boğa kariyeri izliyoruz, Fenerbahçe'yle başlangıç, 4. ya da 5. sezonda istifa ve sonraki takımda yakalanılan müthiş başarı :) Cidden Gladbach'ta yaptığın işler muhteşem. Çok tanınmamış transferler yaparak kariyerini daha da eğlenceli kılıyorsun. Takipte kalacağım kardeşim, başarılar.
-
Quote:
Originally Posted by
lofthei
Kariyerini baştan sona kadar okudum Ümit, klasik bir Ümit Boğa kariyeri izliyoruz, Fenerbahçe'yle başlangıç, 4. ya da 5. sezonda istifa ve sonraki takımda yakalanılan müthiş başarı :) Cidden Gladbach'ta yaptığın işler muhteşem. Çok tanınmamış transferler yaparak kariyerini daha da eğlenceli kılıyorsun. Takipte kalacağım kardeşim, başarılar.
Yorumun için teşekkür ediyorum kardeşim. :)
-
Yeni kalecilerden memnun musun ?
-
Quote:
Originally Posted by
entolik
Yeni kalecilerden memnun musun ?
Memnunum. Özellikle Baumann çok iyi maçlar çıkarıyor. Sinan ona göre daha az oynuyor. Ama oynadığı maçlardaki performansından memnunum. ter Stegen'in yerini tutuyorlar mı dersen onun gibi kaleci görmedim ben bu oyunda. :)
-
Namağlup Mönchengladbach Bundesliga'da Şampiyonluğa Koşuyor !
-
Ligde mükemmel gidiyorsun kardeşim , tebrik ederim.Bu arada o gruptan 3. lükte başarıdır.Ve nedir senin bu kura şanssızlığın be abi. :D
-
Quote:
Originally Posted by
berkay123456
Ligde mükemmel gidiyorsun kardeşim , tebrik ederim.Bu arada o gruptan 3. lükte başarıdır.Ve nedir senin bu kura şanssızlığın be abi. :D
Teşekkürler. Ben kuralarda hep şanssızımdır. :)
-
Çok kötü bir kura olmuş.Arsenal'i geçsen bile muhtemel rakiplerin bile aşırı zorlu.Baba çoşmuş yine ligde :D Maçlar güzel.
-
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Çok kötü bir kura olmuş.Arsenal'i geçsen bile muhtemel rakiplerin bile aşırı zorlu.Baba çoşmuş yine ligde :D Maçlar güzel.
Aynen öyle. Arsenal'i geçsem yine zorlu rakip var. :)
-
Miyaichi güzel olmuş.Yine iyi kazanmışsın transferlerden :D
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Miyaichi güzel olmuş.Yine iyi kazanmışsın transferlerden :D
Performansı yüksek olan oyuncuları tam düşüşe geçmeye başladıkları anda kulüplere öneriyorum. O yüzden iyi teklifler geliyor. :)
-
-
-
Ligde şampiyon olursak efsanevi bir iş başarmış oluruz Ümit, geçen sene de averajla kaybetmiştik sanırsam. Avrupa Ligi'nde ise oyunda gerçeğin aksine çılgın transferler yapan bir Arsenal var. Zor kura ama bir sürpriz bekliyorum senden :)
-
Quote:
Originally Posted by
lofthei
Ligde şampiyon olursak efsanevi bir iş başarmış oluruz Ümit, geçen sene de averajla kaybetmiştik sanırsam. Avrupa Ligi'nde ise oyunda gerçeğin aksine çılgın transferler yapan bir Arsenal var. Zor kura ama bir sürpriz bekliyorum senden :)
Ligde işler sarpa sarmaya başladı. Liderliği Dortmund'a kaptırdık. Dortmund çok iyi ve durdurlamıyor. Bu gidişle bu sene de şampiyonluğu Dortmund'a kaptıracağız.
-
-
Nedir bu Arsenal'in forumdakilerden çektiği :D Şeytan diyo geç başına tak tak :p
Tebrikler iyi sonuç
-
Quote:
Originally Posted by
balde_mir_07
Nedir bu Arsenal'in forumdakilerden çektiği :D Şeytan diyo geç başına tak tak :p
Tebrikler iyi sonuç
Bu gidişle daha çok çekecekler. :)
-
-
Arsenal'i elemen çok iyi olmuş.
-
Quote:
Originally Posted by
wladcas
Arsenal'i elemen çok iyi olmuş.
İki maçta da oynadığımız futbolla bunu hakettik gerçekten. :)
-
-
Tottenham'ı geçeceğini düşünüyorum umarım rakibin Everton olur.
-
city zor rakip ama oyunda pek başarılı bir takım değil sanki city bende bi ara küme bile düşüyordu :D ne olursa olsun bence elersin ikisinide .
-
Tottenham'ı geçersin fakat muhtemel rakip City çok aşırı zorlu bir ekip.