Originally Posted by
ToRoSKaPLaNı
Edgar konusu doğrudur.Ben oyuncunun sadece istatistiksel geçmişini biliyorum.Reel olarak ilk defa Adanaspor'da izledim.Belki de isteği yoktur buraya gelince veya Türkiye'ye geldiğine pişmandır.Çünkü hani mücadele isteği de yok.Ne boşa kaçma çabası var.Ne top indirme çabası var.Ne top kontrolü var. Yani hiç oyuncunun geçmişini bilmeyen birine Edgar'ı izlet,Ptt de bile oynayamaz bu der. Adanaspor'da deneme transferlerin en büyük özelliği, tutmazsa anında vazgeçilmesi.Şuan Edgar son şanslarını kullanıyor.Dediğim gibi zaten başkanın cebini de yakmadığı için devre arasında ya direk gönderilir ya da rotasyonun en dibine gider.
Ahmet için de, dediğim gibi tek özelliği pres olan bir oyuncu hiçbir zaman iyi bir oyuncu olamaz.Biraz da futbol zekası gerekir.Ahmet şansı yaver giderse Ptt de belki iyi bir kariyer yakalayabilir ancak süper ligde en ufak bir şansı yok.Ptt liginin ağır savunmacıları arasında presleri işe yarıyor ancak Süper ligde daha hiçbir savunma oyuncusunu yorduğunu,oyununu bozduğunu görmedim.Süper ligin en kötü takımlarının bile savunma oyuncuları ptt ye oranla çok hızlı oynuyor.