Tebrikler güzel olmuş =)
Printable View
Tebrikler güzel olmuş =)
Güzel olmuş Mert;;)
İnşallah dick yarın daha iyisini yazacak. :)
Ya koptum Dick hele o son dileğin ne dünya barışı kısmı bitirdi beni :zuhaha .Forza Valencia !
EL STADIUM'DA YARIN
Gürcan Bilgiç, yarın akşam EL STADIUM'a müthiş renkliliğiyle geri dönüyor. Villarreal-Valencia, Barcelona-Racing, R.Betis-R.Madrid maçlarının yorumları. Ve en çok merak edilenler;
-Gürcan Bilgiç espri yapabilecek mi?
-Ahmet Çakar, programda Gürcan Bilgiç'e saldırmadan 1 saat oturabilecek mi?
-Kazım Kanat'ın Villarreal-Valencia maçına yorumu ne olacak?
Hepsi yarın akşam dick'in yapımcılığında EL STADIUM'da!
Bizden ayrılmayın...
her zamanki gibiydi de madrid in isi zor gorunuo
Heyecanla bekliyoruz yeni programi..
Kolay gelsin arkadaşlar sezon sonunda sizden birini şampiyon görmek istiyoz:D...
------------------- http://content.answers.com/main/cont...logo_2.svg.png -------------------
ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN CETVELİ
http://img245.imageshack.us/img245/929/slgruplarir4.jpg
tosunun gruba bak hepsinin 4 puanı var:zuhaha
En zor grup Real'in...
Valencia kayıpsız lider olur..
Barcelona ise ikinci bitirir gibime geliyor...:)
En kolay grupta Valencia ya gelmiş :)
Mert harbidende kek gruptasın :)
Tosun %99.9 düşücen :zuhaha
La Liga 9. Hafta
http://img481.imageshack.us/img481/7...a9haftazl8.jpg
http://img453.imageshack.us/img453/9...tatabloup6.jpg
El Stadium
Ersin Düzen:Evet sevgili futbolseverler,uzun bir aradan sonra yine tam kadro karşınızdayız.Sayın Bilgiç de bize katıldı bu hafta
Gürcan Bilgiç:Adamın biri varmış ikisi yokmuş ehehehehe,espriyle başlayayım dedim
Ahmet Çakar:Program başında bitirme esprileri Gürcan,program uzun bir maraton
Kazım Kanat:Hemen başladınız geyiğe,bu bir Futbol programı,burada futbol konuşulur
Ahmet Çakar:Eyyyy Kazım Efendi,sen değil misin bu programda ahlak dersi veren,başkanlar hakkında ileri geri konuşan
Ersin Düzen:Neyse program fazla dağılmadan maçlara dönelim.Haftanın en çok konuşulan mücadelesi olan Villarreal - Valencia maçıyla başlıyalım programa,Sayın Kanat söz sizde
Gürcan Bilgiç:Yaa Ersin bir de soyadı But olan biri alsak programa güzel olmaz mı,sayın But ehehehe
Ahmet Çakar:Sakin ol Ahmet,bir dağ düşün,karlı sakin bir dağ,dağda ufak bir ev var,ker*** bir ev,şöminede yanan ateş seni ısıtıyor,mutlusun,mutlu....
Gürcan Bilgiç:Hocam ne dağı ya git Bodrum hemen alt kat ehehehehe
Ersin Düzen:İlahi Gürcan abi,formundan hiçbir şey kaybetmemişsiniz,evet Kazım abi söz sende
Kazım Kanat:Şimdi adama sorarlar,o maç nasıl 2-0'dan 2-2'ye döner,o Navarro mudur nedir bu takımda işi ne,ya kavgalarda vurup kaçar ya da defansta topu kendi kalesine sokup kaçar,ne biçim adam bu çözemedim
Ersin Düzen:Bu arada belirtmekte fayda var gollerden birini eski Beşiktaşlı milli oyuncumuz Nihat attı
Kazım Kanat:Hemen kına yakalım bir yerlerimize,milli oyuncu gol atmışmış,artık benim için herşey Valencia Ersin bunu bil
Ahmet Çakar:Vur dedik öldürden be Kazım Efendi,Beşiktaş sevgini biraz aşağıda tut dedik şimdi ettiğin laflara bak
Kazım Kanat:Beşiktaş Jimnastik Kulubü benim için bitmiştir artık
Ersin Düzen:Peki neden Kazım abi
Kazım Kanat:Biliyorsunuz geçen gün balkondan düştüm,kırdım ayağı hastaneden yatarken bir tane bile Beşiktaş yöneticisi ya da futbolcusu gelmedi ziyarete
Gürcan Bilgiç:Belki de çok güzel yatıyorsun diye uyandırmaya kıyamamışlardır abi nereden biliyorsun ehehehe
Kazım Kanat:Yav Ahmet Hocam sen bunu kaçırınca ben de adam edeceksin sandım,daha beter olmuş
Ahmet Çakar:Ben de dayanamadım Kazım buna,piskoloğa gittim en sonunda,hapla falan aklımı başımda tutuyorum
Gürcan Bilgiç:Abi ayak
Tüm Stüdyo:SUS GÜRCAN
Gürcan Bilgiç:Tamam,sustum
Ersin Düzen:Bir diğer maça geçiyoruz Betis - Real Madrid
Ahmet Çakar:Tamam güzel kardeşim iyi hoş dedin de bu maçın geçilecek yanı yokki,90 dakika boyunca sağa sola koştular anlamsız anlamsız,işte böyle maçlar yüzünden kadınlar futbol için "Aaaay ne bu böyle 22 kişi bir topun etrafında salak salak koşuyor" şeklinde yorumlar yapıyor
Kazım Kanat:iyi bir noktaya parmak bastın doktor
Gürcan Bilgiç:Ben de imza atayım abi ehehehehehe
Ahmet Çakar:Yaşamı sever misin Gürcan?
Gürcan Bilgiç:Hayır abi kurusunu daha çok severim zuahahahahaha
Ersin Düzen:Öhhhmmm demekki programın bitirmenin vakti gelmiş
Kazım Kanat:Ne programı bitirmesi Ersin,daha Barcelona maçı var
Ersin Düzen:Haaa evet onu unutmuşuz,hemen anlatıp geçelim,Gürcan abi nolur espri yapma RTÜK'le başımız belaya girmesin
Gürcan Bilgiç:Barcelona sahasında maç kaybetmez diyorum,valla tek şu yorumumla bir sezonu bile bitiririm,öyle bir takım Barcelona
Ersin Düzen:Ve böylece bize ayrılan sürenin sonuna geldik.İyi akşamlar
arkadaslar hepsı super her haftayı ozenle takıp edıyorum bu el stadium programlarından en cok sayfa 11 deki programa guldum hatta yerlere yattım o program sezonun en iyi programıydı bence:))
Dick yine döktürmüş:D
Ellerine sağlık Dick
Guzel olmus gene :D
En sonunda şu Gürcan'ı ben kesicem..:D
Sağol dick. :D Güzel bir programdı yine :n:
saol dick:D:D
Bengisu şov devam ediyor .. :D
kına yakalım bıryerlerımıze de koptum ya her zamankı gıbı manyaktı :D:):):)
Süpersin Bengisu abican :D
Dick'in programları yüzünden karnıma kramplar girdi:DDevamını bekliyoruz..
şu kurusunu severim olayında gerçekten gülmekten gözümden yaş geldi. bravo dick çok güzel yorumlar yazmışsın :)
İspanya Kupası
http://img412.imageshack.us/img412/8448/spaincupxz9.jpg
Maçlar çok kolay olduğundan Kupa Maçları için program yapmadık. La Liga 10.Hafta programlarında dick'in yapımcılığında EL STADIUM yine karşınızda olacak. ;;)
Yine süper, yine süper, yine süper:D. Bu konuya sadece El Stadium programına bakmak için giriyorum:zuhaha
Kolay maçlar olmuş..
eet cok kolay rakipler
İspanya Kupası'nda İlk Maçımızdı. Eleme Maçları olunca doğal olarak zorlu rakip çıkmadı. :)
kolay beklenen sonuçlar ben öyle maçlarda hep yedek takımı çıkarırım
Online kariyerde son transferimiz: "Murat Özdemir"
Sevilla'nın başına geçen ünlü menejer açıklama yapmadı.. Sevilla gibi bir takımın başına geldiğinden dolayı mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. İspanya'nın tepesindeki Türkler 4'e çıktı..!!!
Murat Özdemir he :D bomba transfer daha zevkli olacak.
Ahmet Çakar:Yeme beni Gürcan,o iri mavi gözlerinle ergen çocuk esprilerine gülme gürcan,sen benim devamlı arkadaşımsın Gürcan
[/QUOTE]
ahmet çakara böyle konuşmak hiç yakışmamış:D:D:D:D:D:zuhaha :zuhaha :zuhaha :zuhaha