1-0 oldu, bizim oldu. :) Rakip de maçını 3-0 kazanan Arsenal. Onlara elemek çok güzel olacak.
Printable View
1-0 oldu, bizim oldu. :) Rakip de maçını 3-0 kazanan Arsenal. Onlara elemek çok güzel olacak.
Dedigim gibi manu için kolay olmadı elemek. Ecel terleri döktüler ve nihayetinde CR7 nin hayvansı golü ile kazandılar :)
Yarı finalde 3 ingiliz takımı bakalım Barcelona bunların arasından kupayı alabilcekmi.
Chelsea - Liverpool
http://videos.sapo.pt/uYCkrLSIVturN3uFFpTQ
Bayern Munih - Barcelona
http://videos.sapo.pt/MOpb6cwZPGHZ62MM9cmq
Porto - Manchester United
http://videos.sapo.pt/nJE2Z1JuuTpLWVbgAv2B
Arsenal - Villarreal
http://videos.sapo.pt/6AAw9gApZq6zFZViqJtr
Lpool elendigine göre Barca'nın kupayı almasını isterim. Oynadığı oyunla zaten en cok hakeden. Muhtemelen alacaktır da :)
Manu'nun yarısı kadar kura şansımız yok Şampiyonlar Ligi'nde yahu. Adamlar zaten kuralar açıklandığında %70 finaldeydiler.
Real Madrid, Liverpool, Juventus. Tüm sempatim olduğu takımlar elendi.:D Artık kupayı Arsenal'ın kupayı alması tek temennim.
Chelsea Essi'nin attığı attığı golle 1-0 önde... İnşAllah İngiltere'deki eski takımım, Barcelona'yı elerde finalde Manu'dan rövanşı alır...
ManU dün kontrolü elden bırakmadan, temkinli bir şekilde maçı kazanıp, turu atlamasını bildi. 90 dk boyunca Arsenal çabalamış gözüksede, o kadar net pozisyonlara giremediler. ManU öz vurdu.
Barça karşısında 1-0 öndeymişiz. 30. dk'da açtım maçı. :) İnşallah eleyeceğiz..
Drogba ile atıyorduk, çok şanslılar.
Abidal kirmizi kart.. Sansimiz cok azaldi ..
Çok zevksizdi maç, umarım kırmızı karttan sonra bastırırız biraz. Artık kapanmayın yahu. 1 tane daha atın, yıkın Barça'yı.
hala Bojani almadi Guardiola Busquets ne yapiyor sahada sormak lazim ?? ..
Drogba ne güzel söylemiş :p
Messi cok etkisizdi bugun gercekten .. Bu arada Chelsea finale cikarsa Alex finalde yok ..
Barça'nın 2. yarıdaki pozisyon bulamamasının sebebi; Messi'nin ortada oynaması. Daniel Alves sağ bek ve kanatta çok rahat, önü boş. Messi'yi niye ortaya çekti anlamadım. Bu yüzden sıkı markaj ile Messi'ye birşey yaptırmadık..:)
Finale çıkalımda, Alex olmasın boşver.
Haklisin,zaten bu gidisle cikacaksiniz bu arada hakem net penaltiyi vermedi Chelsea lehine ..
Allahım yarabbim, adaletmi bu?
Futbolun cilvesi 1-1
Gooooooollll goooll bee Iniesta iste futbol bu !!!!
İniesta İniesta İniesta ve İngiltere yasta :D 1-1 oldu.92'de.
Ballack küçük düşürme bizi. Adam hakemi dövecek utanmasa.
Su korneri atlattikmi mac biter ve Barca Romaya gider .... Ve bitti helal olsun Iniesta ... bu arada Ballack hakemi dovuyordu :D
Bitti.Barcelona-ManU final.
hakem macı katletti bana göre pique eliyle topu kesti aynısız bizim macta verildi bu ondan binkere daha penaltıydı.
Chelsea elensede, İngiliz futbolu yine yenilmedi.
Tebrikler, Barcelona.
Ffutbolun adaleti yok,
Rüya takım finaldeymiş pehhh...
Ilker Yasinin laf bitirdi bni Iniesta Iniesta Ingiltere yasta :D buraya kadar geldikleri icin Chelseaye tebrikler ..
Ders olsun 11 kişi defansta oynadı gerçekten bu skora cok sevidim kendi içimden diyordum ki inşallah 90.dkda atar bi tane barça'da ders olur bence iyi oldu.Ha hakem kötüydü orası tartışılır.
Finalde favorim sonuna kadar ManU. Kupayı alıp, üst üste iki kere kazanan olarak tarihe geçeceğiz...
Barça ne kadar dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olarak gösterilsede, Chelsea bunu aştı. Barcelona'ya net pozisyon vermedi. Net pozisyon diyorum. İşte markaj, işte futbol budur derim. O kadar revizyona, o kadar takım içi huzursuzluğa rağmen yarı finale geldiği için Chelsea'yi kutlarım. İnniesta'da kalitesini gösterdi ve attı. Tekrar tebrikler.
Finalde favorim, ManU..
İyi oldu iyi. 10 kişi rakibin karsısında bütün oyuncularınla defans yapar, skora yatarsan golü yediginde de konuşmayacaksın. Manu-Barca finali daha güzel olacak. Barca her türlü alacak kupayı. Tanrı onları istiyor. :D
Chelsea 180 dakika olaganüstü defans yapti, tek bir hatada golü kalesinde gördü. Iste futbol budur ...
Müthis bir mac bizleri bekliyor finalde. ManU-Barca finali cok zevkli gececek.
Tebrikler Barcelona, viva la Barcelona !
Deniz forvet oyuncusu Anelka bile gelip savunma yaptı pers yaptı markaj yaptı bırakta top yapamasınlar 11 kişi defanstaydı on kişi kaldı barça en azından bi şekilde gol bulurlar diye düşünüyordum ama herkez yine defans yaptı burdan büyük bir ders cıkarılması lazım ilk maçta böyle oynadı Chelsea yinede süper bi şekilde defans yaptılar ama 11 kişi defans oynarsa kapalı oyunu açabilicek Messi gibi oyuncular bi şekilde topu ordan cıkarı ki cıkardı İniestada süper bi gol atı olay bu kadar basit gecmiş olsun diyelim.Umarım kupayı Barça alır.
Hiddink'in tipinde var defanscı olduğu, atak yapsa ne olur?
Doğru, Tanrı onları istiyor. :D
Barcelona'yı durdurmanın tek yolu, defans yapmaktır belki. Ezilmeden elendiler. :)
İlahi adalet derim ben buna.
Barcelona'nın finale çıkması bir futbolsever olarak sevindirdi beni...
Barcelona'nın karsısına 11 kişi defans cıkmayıpta ne yapsın bir takım normal ofansif sistemini sahaya yansıtarak 6 mı yesin 4 mü yesin , nitekimde gördük yiyenleri...
Barça'nın kaleyi bulan tek sutu gol oldu , Chelsea 11 kişi defans yaptı belki ama Barça'dan daha çok pozisyon buldu...