Listede nekop da varmış.İkimizden birisi kenarda durmalı :D Sen al Oğuz abi nekopu aynı sahada bulunmayalım onunla :D
Printable View
Listede nekop da varmış.İkimizden birisi kenarda durmalı :D Sen al Oğuz abi nekopu aynı sahada bulunmayalım onunla :D
Bu cumartesi mi mevzu?
Yok abi.Büyük çoğunluk haftaya gelebilecek durumda şu an.
Yapıyoruz densin gelinir, bunun haftaya öbür haftayası yok, önemli olan karara bağlamak bir şeyleri, planı yapmak.
Haftaya olmasın be, sıcakladı hava iyice.
Bu arada haftaya bile olsa hani bir organizatör çıksın bakalım, desin böyle böyle öyle bizi önce cezbetmeli bu organizasyonla.
Bu kişi sensin Oğuz abi :icon_smile: Haftaiçi 7 sınavım var hiç gelemem valla olursa bu haftasonu :)
Beni bağlamaz valla artık gençleri görelim onlar girsin işe,
Size sınav varda bize yok mu,
Zaten kafadan 5-6 kişinin final haftası.
oguz'um ayiptir soylemesi ben olmadan nereye gidiliyor? ;)
Anacım ben nerden bileyim daha ortada folcuk bile yok.
Sensiz olmaz zaten, daha karara bağlamamış bunlar baksana, halısaha diyorlar ama o kadar kişi çıkar mı o bile zor,
PES'e 1-2 diye başlayayım bende, liste yapalım gitsin.
PES bin kat iyidir :)
PES olur yav aslında sıcakta maç yapmak riskli birazcık :D
Bu cumartesi yalan oldu.Bakalım haftaya gitmezsem katılırım büyük ihtimal.
Daha yeni maçtan geldim.Geberiyorum şuan bu sıcakta maç falan yapmam bir daha..
Plan organizasyon nedir? Çağrı benide çağırmıyorlar...
abi her seferinde PES ve hali saha yapiliyor. yani bu memlekette ba$ka organizasyon mu kalmadi? gozunuzu seveyim. zaten p.tesi ve per$embe gunleri antrenmanim var bi de halisaha maci yaptirmayin bana. ba$ka $eyler du$unun olum.
gidelim icelim taksimde ak$am. oohh mis gibi.. :)
Beni de çağırmıyolar valla :(.. biz de çağrılmayanlar olarak mı toplansak napsak :)
Özel davetiye mi bekliyorsunuz arkadaşlar? :icon_smile:
Gelecek haftaya kalırsa büyük ihtimalle ekerim.Haberiniz ola. :D Ayrıca bana özel olarak haber verildi bunu da belirteyim. :D
ah sen ah yok musun sen... (batuhan)
bir daha keyfine göre mesajımı editlersen bozuşuruz... (serhat) :D
Çağrı, Mehmet bizde kendi organizasyonumuzu kendimiz yaparız, pasaportları ayarlayın Azerbeycan'a gidelim. :)
Evet bekliyorduk Şemsi. :D
ben gelemeyebilirim arkadaşlar, kesin yazmayın :(
İşte şimdi bunu yazdım şişko ile ben bir miyim? Hiç...
senin sati$ yapmadigin zaman mi var? hep bi satmaya ozenme, ozendirme hareketleri falan... cik cik cik... hic yaki$miyor sana bunlar serhat efendi.
ben ak$am organizasyonu yapilmasindan yanayim. her seferinde PES, hali saha, tophane falan yapiliyor cunku. ha eger ak$am organizasyonu yapilmayacaksa ben o organizasyona gelecek adamlari direk cagirayim ayri organizasyon yapayim. :n:
Çağrı, o Riva'da ki evi tutalım? Ne dersin? Ama kesinlikle "o" gelmesin.
Organizasyonu kim yapıyor o belli değil, organizasyon belli değil, siz hala beni çağırmadılar diyonuz :D:D:D Beni de davet etmedi kim yapıyorsa bu işi. Şimdiden bilsin iki elim yakasında.
Bana fikirlerlen gelin anacım, ben her türlü katılırım, sadece halısaha olursa oynayacak durumda değilim, birçok kişide böyle, o yüzden daha mantıklı ve makul bir organizasyon yapalım.
PS3 olur, sinema olur, Tophane olur, aylak aylak bir yerde oturup muhabbet olur yeterki bir şey olsun yahu, bulun işte bir şeyler.
ben lafimi ortaya goruuumm begenen gelir alir begenmeyen birakir gacar. :)
şişko yaparsa organizasyonu belki ben de gelirim.
ku$um organizasyonu ak$am yapsak daha iyi olmaz mi? tabi senin de tukkanda olmayacagin zamana denk gelmeli diye du$unmekteyim.
ya da en azindan yine soyluyorum:
buradaki arkada$lara ayip olmasin. onlar organizasyonlarini yapsinlar ama biz de o eski muhabbeti biraz olsun geri getirme maksadiyla eski tayfa olarak toplanip $oyle bi ak$am takilalim yahu.
yanli$ miyim oguz?
yanli$ miyim batuhan?
yanli$ miyim ku$um aydin?
Doğrusun arkadaşım. :)
O değilde konuya bi girdik Çağrı, başka kimse mesaj atamıyor. :n:
Oğuz o değilde, ben bu kadar adam ile sinemaya gitmem. :D
Benide yazın gelceeeem :D
Şişko sen ayarla organizasyonu ben gelmeye çalışıırım uygunsa. belki Tarık da gelir.
halı sahaya kimse gelmiyor anladığım kadarıyla o zaman ben fikrimi yeniden söyliyim gidelim sinemaya Elm Sokağında Kabus'u izleyelim Freddy Krueger'la korkalım TSI olarak sonra Tophane ya da başka bi yere gidip muhabbet edelim :D
En son,son yaptığımız buluşmada top oynadım.O derece futbola açım.Bu haftasonu değil sonraki haftasonu mutlaka bir halısaha organizasyonu yapalım diyorum ben.
mümkünse pes oynayamalım. sıkılıyorum çünkü. bensiz birkaç turnuva yapmışsınız, aranızda birkaç haylaz şampiyonum falan diye geçinmiş ama ilk 2 turnuvanın şampiyonu kim onu unutmasınlar.
Bir şeye karar versek nasıl olur?
Gençler hade ayarlayın bir şeyler.
Biz ehtiyarlara da katılmak düşer.
biz ihtiyarlarin bir zamanlar organizatoru olarak bu taksim i$ini genc arkada$lar oldugundan oturu rafa kaldiriyorum $imdilik. bi de kullanici adlari degi$mi$ kimin kim oldugundan haberim yok uzun zamandir siteye girmedigimden oturu. :)
hepinizle $u finalleri bitirip i$e ba$ladiktan sonra tek tek ileti$ime gececegim. en azindan o eski tayfayi alip bi ak$am taksimde bi yerlere icmeye gideriz. artik asmali mescite mi gideriz yoksa ba$ka yere mi gideriz onu bilmem. ama bi ak$aminizi bana ayirin ;) ozellikle de sen ku$um. tarik'imizi da aliriz. oohh mis gibi...
genc arkada$lar yanli$ anlamasinlar ama sakin. katilmak isteyen o yapacagimiz organizasyona da gelebilirler. ama araya iyi kaynamalari gerek. o tayfa baya eski cunku. :)
O değilde biz bu buluşmayı yarına mı ayarlıyoruz?