Çok rahat konuşuyorsun, Messi'yi yakından tanıyorsun sanırım. :)
Printable View
Babasi ile beraber yapmis hatta
Rahat konuşmuyor arkadaş insanların duruşu vardır,yaptıkları vardır.Bu kadar fazla kazanan ve bütün dünya tarafından tanınan birinin bunu yapması da pek mantıklı durmuyor :)
Adamı çok mu tanıyorsunuzda yapar veya yapmaz gibi kesin ifadeler kullanıyorsunuz onu anlayamadım. Yılda 70-80 Milyon € kazanan adamın kaçıracağı 4-5 Milyon € vergiye ihtiyacı olduğunu pek sanmıyorum, bu riski almaz yani. Bende böyle düşünüyorum. Ama yapmışta olabilir kesin konuşmamak gerekir, hiç belli olmaz. Ummadık taş baş yarar. :)
Ancelotti Real Madrid ile anlaştı.Kimse yazmamış UEFA kararına odaklanmış millet ama açıklanacağı yok. :p Valla Real nokta atış yaptı ŞL hasretini sonlandırsa sonlandırsa Ancelotti sonlandırırdı.Şimdi işleri Bale veya Cavani'yi almak olmalı yoksa Barça'yı zor durdururlar.
ibra ve baleyi alirlar bence
Bu mesajı saklayın diyorum sadece.
Real Madrid'in yeni transferi Kaka'dır, Kaka ve Bale gibi iki sevdiğim adamı aynı takımda görmekte hoş olacak :)
Quote:
Avrupa futbol gündemini uzun süredir meşgul eden konu çözüme kavuştu... Real Madrid, teknik direktörlüğe Paris Saint-Germain'den ayrılan Carlo Ancelotti'yi getirdi.
Jose Mourinho ile yollarını ayıran Real Madrid, Carlo Ancelotti ile anlaştığını duyurdu.
Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada, İtalyan teknik adamla 3 yıllık sözleşme yapıldığını duyurulurken, Ancelotti'nin bir düzenlenecek toplantıyla basına tanıtılacağı ifade edildi
Ancelotti'nin Paris Saint-Germain ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunmasına karşın, Real Madrid’in Fransız ekibine 4 milyon euro tazminat ödeyeceği belirtiliyor.
Kaynak | Ntvspor
isco real madrid te
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...%C4%B1?ICID=OP
Quote:
Atlietco Madrid başkanı Enrique Cerezo, Catania'nın forveti Alejandro Gomez'i transfer etmek istediklerini resmen açıkladı. (Radio La Red)
Quote:
Real Betis, Barcelona'nın 21 yaşındaki stoperi Marc Muniesa'yı transfer etmek istiyor. Muniesa ile ayrıca Real Sociedad ve Elche de ilgileniyor. (Mundo Deportivo)
Quote:
Barcelona, sözleşmesi 2014/15 sezonunda bitecek olan Gerard Pique'ye yeni sözleşme önerdi.
Quote:
Real Madrid ve Chelsea, Sevilla'nın Fransız orta saha oyuncusu Geoffrey Kondogbia için harekete geçti. Madrid'in yaptığı 9 milyon euroluk ilk teklif reddedildi. (Marca)
Quote:
Real Madrid'in kesin olarak kadrosuna katmak istediği isimlerse Gareth Bale, Luis Suarez ve İlkay Gündoğan. (AS)
Kaynak | SPORXQuote:
Real Madrid'den ayrılacak isimler Angel Di Maria, Kaka, Fabio Coentrao, Gonzalo Higuain ve Jose Maria Callejon. (AS)
Quote:
Real Sociedad, 33 yaşındaki forvet Joseba Llorente ile yollarını ayırdı. Llorente'nin kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.
Quote:
Malaga'da forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Duda'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. (Marca)
Kaynak | SPORXQuote:
Sevilla'nın forvetteki yıldızı Alvaro Negredo, Manchester City'nin kendisine gösterdiği ilgiyi görmezden gelerek Atletico Madrid'e transfer olma niyetini açık etti. (AS)
Isco bernebauya ayak basti
http://i.imgur.com/14eoBKS.jpg
http://i.imgur.com/dMEeCTO.jpg
http://i.imgur.com/k6YuWS5.jpg
Villa Atletico Madride imza atmis heralde
5 milyona gitmiş villa...
Falcao'nun yeri bu kadar iyi doldurulabilirdi.Villa'nın kalitesini biliyoruz,bir Falcao değil ama o kalitede bir oyuncuyu da o kadar ucuza almak da bir şey.
Villa,Neymar'ın gelmesiyle zaten fazla şans bulamazdı Barça'da Pedro ve Alexis'de var sonuçta.En doğru takımı seçmiş kendisine Konfederasyon kupasında iyi bir performans sergiledi Atletico'da da iyi işler yapacaktır.
Türkiyeden talibi olsa 10'dan aşağı fiyat vermezler:D Atletico,Falcaonun yerini müthiş bir isimle ve çok ucuz bir fiyata doldurdu
David Villa'nın bonservisi : 5.1 Milyon Euro
Ronaldo'nun Villası: 6 Milyon Euro
:n:
Kaka'nın gideceğini gram düşünmedim zaten bu açıklama ile kesinleşmiş oldu.Quote:
Takımın Brezilyalı oyuncusu Kaka'nın taraftarlarla ilişkisinin mükemmel bir seviyeye ulaştığını belirten Perez, "Kaka, yetenek, hırs ve coşku açısından bu sezon bizi daha çok tatmin edecek. Onun en iyi oyununu görmek üzereyiz. Kariyerinin en iyi dönemini yaşayabilir" değerlendirmesinde bulundu.
Harika bir sezon geçireceğine güvenim tam çünkü Ancelotti onu tanıyan ve anlayan bir hoca.
Barca teknik direktor aramaya basladi :)
Vilanova birakti
Tito Vilanova'nın durumu ağır olduğu için düzenli kanser tedavisi gerektiğinden dolayı bıraktı. 8 saattir migren çektim bugün. Çok üzüldüm, attırdı migrenimi gün boyu.
Çok kötü bir durum. Sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum, geçmiş olsun.
Sağlık herşeyden önce gelir kanseri yenerse tekrar geri döner hocalığa başka bir takımda.En kısa sürede iyileşir inşAllah.
barcelona, gerardo martino isimli bir teknik direktör getirmiş.
bu kim yahu?
efsane newells old boys oyuncusu messinin yonetime onerisi uzerine geldi
Arif dün bana bu adamı dedin adam gelmiş ya la nerden aldın duyumları ? :D
Ayip ediyorsun kaan ispanya kaynaklarimiz saglam :p
Messi torpili ile gelmiş, şanslı insan. :D İlginç bir hamle gerçekten. Sistemini çok merak ediyorum. Acaba kendi sistemini mi Barca'ya uygulayacak, yoksa Barca'nın klasikleşmiş sistemini mi devam ettirecek ? Göreceğiz bakalım, hayırlı olsun.