scholes yine muhteşem yazmış
anELka'da gollere devam ediyor :D
Printable View
scholes yine muhteşem yazmış
anELka'da gollere devam ediyor :D
Wenger, Almunia’yı milli takımda görmek istiyor
Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, önümüzdeki yıl İngiliz vatandaşlığına geçecek olan Arsenal kalecisi Manuel Almunia’yı milli takıma önerdi.
Jens Lehmann’dan formayı kapan 30 yaşındaki kaleci, cumartesi günü Tottenham maçında kurtardığı penaltıyla takımını olası bir puan kaybından kurtarmıştı.
Bir dönem İspanya’da Albecete forması giyen Almunia 2004’te Arsenal’e transfer oldu. Real Madrid’li Casillas ve Liverpool’lu Reina’nın forma giydiği İspanya milli takımında Almunia’nın pek forma şansı bulunmuyor. İspanya milli takımı için fazla şansı bulunmadığını itiraf eden tecrübeli kaleci, İngiltere forması giymekten memnuniyet duyacağını belirtmişti.
Almunia yeni pasaportuyla İngiltere’nin yanı sıra; Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda milli takımlarının da formasını giyebilecek.
Öte yandan bu akşam Portsmouth’la karşılaşacak olan Arsenal’de teknik adam Arsene Wenger, taraftarların eski oyuncuları Sol Campbell’a tepki göstermemelerini istedi.
casillas ve reinanın olduğu ispanya kalesine almunianın geçmesi çok zor
zaten ispanya kalesini demiyor, ingiltere söz konusu burda aslında ingiltere söz konusu bile olsa almunia'nin as kaleci olabilecegini sanmıyorum., bana kalırsa iskoçya felan isterse gitmeli..
saviola hızlı yaşayıp, genç ölenlerden mi olucak acaba
şu havada bence henry'li arsenal uçardı, arsenal yine iyi, ama bence henry hata yaptı, en başından beri bunu sölerim..
Portsmouth - Arsenal maçı başladığı gibi bitti, yeni lider ManU.. :)
Chelsea:4 - 4:Aston Villa
Tottenham H.:5 - 1:Fulham
West Ham U.:1 - 1:Reading
Birmingham C.:3 - 0:Middlesbrough
Derby County:1 - 2:Liverpool
Everton:2 - 0:Bolton W.
Sunderland:0 - 4:Manchester U.
Wigan Athletic:1 - 0:Newcastle U.
Portsmouth:0 - 0:Arsenal
chelsea yüzünden iddaa yattı :)
Almunia da üst düzey kaleci değil bence keza_2OO6 Finalini onun yüzünden kaybettiler biraz..
Arsenal gibi dev bir takimin kalesinde onu görünce sasiriyorum ben,ne Ingilteresinden bahsediyor bunlar ? Almunia kesinlikle vasat bir kalecidir.
Ronaldo yine takimi sirtlayan isim oldu.Istikrar,kapasite böyle birsey iste.2 senedir takimina müthis katkilar yapiyor.Ayrica Everton macinda attigi ilk gol harikaydi.
Böylesine mükemmel bir yetenek nasil olur da yedek kalir,anlamiyorum ben yahu !
Avrupanin kalbürüstü takimlarinda oynayabilecek kapasitede birisi.Devre arasi Real Madrid´ten ayrilsin.
9 ocakta Liverpool Arsenal macı var bizim avantajımız var sanırm umarım liverpool yener yeneceğizde :D
Böyle bir oyuncunun direk oynatılması lazım.Real'de oynamıyorsa bile ayrılmalı.Bir çok kulüpte as oyuncu olarak rahat oynayabilir ama Bolton doğru tercih mi pek emin değilim.
İngiltere milli takımını Londra’da yenerek Euro 2008 yolunu kapatan Hırvat milli takım oyuncularından Luka Modric’in, Premier Lig’e transfer olacağı iddia edildi.
Modric’in şu anki Dinamo Zagreb’in başkanı Zdravko Mamic, dün transfer görüşmelerinde bulunmak için Londra’daydı. Manchester City, Tottenham ve Chelsea 22 yaşındaki oyuncuyu isteyen kulüplerin başında geliyor ve hepsi de Salı günü resmen başlayacak transfer sezonunda ilk görüşmeleri yapan kulüpler olmak istiyorlar.
Geçen yaz Eduardo da Silva'yı yaklaşık 15 milyon avro karşılığında Arsenal'e satan Dinamo başkanı Mamic’in, Modric içinse kapıyı 27 milyon avrodan açması bekleniyor.
Daha önceleri Real Madrid ve Juventus’un da oyuncuyla ilgilendikleri iddia edilmişti ancak görünüşe bakılırsa oyuncunun rotası İngiltere olacak.
Chelsea teknik direktörü Avram Grant, Modric’i geçen ayki Makedonya maçında izledi, ardından bir başka Chelsea menajeri oyuncuyu Hamburg’la oynadıkları ve kaybettikleri Uefa kupası maçında yakından takip etti. Chelsea bu oyuncuyu kesinlikle kadrosuna katma istiyor ancak transfer gerçekleşse bile çalışma izni alabilmesi için oyuncuyu PSV’ye göndermek zorunda kalacaklar. Londra ekibi aynı taktiği Brezilyalı Alex’i aldığında da uygulamıştı.
Modric 22 kez Hırvat milli takımının formasını giydi ve 3 gol kaydetti.
27 m€ mu :n: Hırvatistan ın Milli geliri o kadar zaten.. Vericek takıma pes derim valla...
Modric'i izleme fırdatım olmadı ama Fmden süper bi oyuncu olduğunu biliyorum :) 27 abartılı bir rakam ama iyi paralara transfer olabilir
FM 2007'den tanıyorum Modric'i.İyi oynuyordu ama gerçekte nasıl bilmiyorum ama iyi olsa bile o kadar para biraz fazla.
kim alırsa iyi bir transfer yapmış olur ancak o para fazla biraz bizde topuz var 20 mn euroya olur:D
almunia sanıldığı kadar iyi bir kaleci değil.hem v.valdezi de geçmei gerekiyor kadroya girebilmesi için
iyi oyuncu ama zikredilen rakam fazla lakin :D, çok isteyen verir onu da :D
Acaba Aaritalo felanda dönermi tekrar adaya :D
Liverpool, Aberdeen'in efsane oyuncusu Neale Cooper'ın 16 yaşındaki oğlu Alex Cooper'ı, rakipleriyle verdiği büyük mücadele sonunda renklerine bağladı. Ross County formasını giyen genç oyuncu, 100 bin sterlin karşılığında Benitez'in ekibine tranfer oldu.İskoçya'nın 16 Yaşaltı Milli Takım'ında da forma giyen Cooper, bir kanat oyuncusu ve peşinde başta Chelsea olmak üzere bir çok İngiliz kulübü bulunuyordu. Fakat Liverpool, rakiplerinden önce davranarak 16'lık futbolcuya 3.5 yıllık sözleşme imzalattı. Cooper'ın babası da yaptığı açıklamada, Alex'in Liverpool'a gitmesinden dolayı bütün ailenin mutlu olduğunu söyledi.
"Teklif iyiyse gidebilir"
http://img184.imageshack.us/img184/3...ann001bex4.jpg
Arsenal menajeri Arsene Wenger, geleceği belirsizliğini koruyan kaleci Jens Lehmann için, iyi bir teklif gelirse gidebileceğini söyledi.
38 yaşındaki kalecinin kalmasından yana olduğunu ama gitmek istemesi ve iyi de bir teklif gelmesi durumunda, takımdan ayrılabileceğini belirtti.
Wenger, "Borussia Dortmund, Lehmann'la ilgileniyor" haberlerinin doğru olmadığını belirtirken, henüz resmi teklifin ne geldiğini, ne de bir duyum aldığını ifade etti.
Ağustos 2003'te Borussia Dortmund'tan transfer edilen Lehmann, 2004 yılında Premier Lig, 2005'te de FA Cup şampiyoluğu yaşamış, 2006'ta FC barcelona ile yapılan Şampiyonlar Ligi Final Maçı'nda kırmızı kartla da oyun dışında kalmıştı.
Kaynak : Sporx.com
http://img341.imageshack.us/img341/3...ham001bcq4.jpg
Los Angeles Galaxy'nin sansasyonel transferi David Beckham, 29 Mart'a kadar Arsenal'le çalışacak.
Arsene Wenger, MLS'de gelecek sezon, ilk maçı 29 Mart'ta olan David Beckham'ın, bu süre zarfında, İngiltere'de evinin yakınlarında bulunan Arsenal'le çalışacağını açıkladı.
Daha önce görüşmelerin sürdüğünü açıklamış olan Wenger, Cuma günü anlaşıldığını belirterek, Beckham'ın zaman zaman A takımla, zaman zaman da genç takımla antremanlara katılacağını belirtti.
Özellikle genç oyuncular için büyük bir tecrübe olacağına inandığını belirten Wenger, "Bize bir çok tavsiyelerde bulundu, biz de kendisini hazır tutması için ona yardımcı olacağız." dedi.
Kaynak : Sporx.com
Yaşlı bir kaleci.Bırakması hayırlı olur bence.
Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun da formasını giydiği Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Joey Barton, Liverpool'un merkezinde çıkan bir kavgaya karıştığı gerekçesiyle tutuklandı! Sabaha karşı meydana gelen saldırı ve kavganın ardından 25 yaşındaki oyuncunun yanı sıra, 19 yaşındaki bir genç ve 27 yaşındaki bir bayan da tutuklandı. Olaya karışan diğer 2 kişi kefaletle serbest bırakılırken, Barton nezaret altında tutuldu. Newcastle Unitedlı oyuncu ve diğer 2 kişi bugün Liverpool'da mahkeme karşısına çıkacak.
Bu adam aşırı zararlı o kadar çok haber çıktı bu adam hakkında bu tür...
Daha önce de genç futbolcuları da yanına alarak Emre'ye karşı cephe aldığı söylenmişti bu adamın.
iyi olmuş :) Emre nin en büyük rakibiydi şimdi Sam A. paf takımdan buraya oyuncu çıkarmassa Emre banko oynar...