Forza'da 1 aydır öyle yazılıyor.
Printable View
Forza'da 1 aydır öyle yazılıyor.
Ahmet bu ara olay çok renklendi. Robinho transferi bence de artık tamam. ;)
Evet yarın İngiltere'de geleceği ile ilgili basın toplantısı var Robinho'nun.. Bakarsınız toplantıdan uçağa yetişmem lazım diye çıkarmışş=D
Selokurt bitirdi transfer ama bakalım :n:
Aynen yarın basın açıklaması varmış :)
Forza 'da çöktü bu arada .
Forza pert yine. Hay Hostuna ya :D Anam bu duyumcuların hepsi birden bitti diyo töbe bismillah :S
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sağ kanadııııııııııııııı
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sol kanadııııııııııııııııı
O Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooorr
Yoğun ilgiden mi çöktü abi=)
Bu kadar kendinizi hazırlamayın sonra hayal kırıklığı büyük olur. Sonuçta bahsettiğiniz adam Robinho boru değil :D.
Quaresma transferinden sonra ilk kez bu kadar yüklenme oluyor foruma. Allah hayrettin.
Ya ben zaten istemiyorum Robinho 'yu daha kaç kere diyeceğim :D
Ben de istemiyorum =P =D
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=2922
--------------------------------
Robinho kesin bizde beyler.
Ahahahaha Ahmet güzelmiş:D
Ben yatıyorum malesef dolgu var yarın hadi iyi geceler beyler. Robinho inş. gelmez yarına kadar.
Basın açıklaması 14.00 da imiş 6 saat fark olduğuna göre 20.00 gibi Türkiye saati ile.
Ne 6 saati abi? =S
Forza kafayı yedi Brezilya ulusal marşını yayınlıyorlar :D
Quote:
brezilya ulusal marşı
Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
De um povo heróico o brado retumbante,
E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
Brilhou no céu da Pátria nesse instante.
Se o penhor dessa igualdade
Conseguimos conquistar com braço forte,
Em teu seio, ó Liberdade,
Desafia o nosso peito a própria morte!
Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkı :)
Murat abi söyleyince ben de girdim Forza'ya.Baya bir hareketlenme var ama temkinli olmakta fayda var bence de.Sonra hayalkırıklığı kötü oluyor çünkü.
Şu Forzaya bi üye olamadık be
Ahmet yatsana:D
Şems haklı , sonradan nasıl gelmez yaa dememek için havaya girmemek gerek..
Gerçekten forza inanılmaz eğlence moduna geçmiş durumda. Ama ben zaten gelmesini istemediğim için gelmese de çok üzülmem açıkcası :)
Bence bizimkiLer işi gırgıra vuruyor. Yoktur öyLe birşey.
Robinho gelmek istemiyorum henuz hazir degilim diye bir aciklama yapmamismiydi 1 yada hafta 10 gun once ?
Rijkaard etiketiyle Galatasaray kaliteli yabancıları kazandırmıştı takıma, Schuster'de Beşiktaş için büyük şans oldu. Robinho'yu ikna ederse bir tek o eder.
Robinho'yu istemiyorum açıkçası. Hep aynı hareketleri yapan büyük bir balon. Hem o kadar para harcayacağımız, hem de o kadar kalabalık bölgeye alacağımız adam Robinho olmamalı. Bence transfer yapılacaksa adam gibi bir türk sağ bek alınsın.
Robinho zaten açıklama yapmıştı BJK'ye saygı duyuyorum ama Türkiyeye gelmek istemiyorum.. gibi açıklamalarda bulunmuştu ama belli olmaz Quaresma'da böyleydi sonuçta noldu? geldi..
Anam gözlerime inanamıyorum Robinho'yu da balon yaptık. :p:
Yok yok bizim yolumuz yol değil.
Robinho da baLonsa Robinho gibi adamında takımımıza geLmesini istemiyorsak farkında oLmadan Manchester Utd. feLan oLduk sanırım biz.
[B]Evet bak Koray Aslan aslında büyük takımda oynayabilecek bir oyuncu. Bir de alakasız ama niye Koray , K.Aslan , Koray A. gibi isimler yerine K.A yazıyor sırtında tecavüz zanlısı gibi ? Hem merak ediyorum :D
Önümüzdeki sezon gözüne de bant çekeceklermiş kameralar çekince.
Onları Koray'a sormak lazım. Bende hala anlamış değilim. :)
Forzadan muhteşem bir yorum.Quote:
ben çıkayım da gece gireyim bari :D gündüzleri eski Beşiktaş geceleri r.madrid oluyoruz :D
Bu arada Schuster pivot santrafor istiyordu Robinho'nun tam tersi yani. Gelmesine gerçekten sıcak bakmıyorum ama Hayrettin abimden korkuma gelsin diyorum :p
Q7 GELDİ, O DA GELİR
`Para ise para, yıldız ise yıldız` sözüyle ön plana çıkan ve Quaresma transferinde oynadığı önemli rolle taraftarın gönlünde taht kuran Serdar Adalı, Sambacı`nın peşini kolay kolay bırakmayacaklarını söyledi.
Bazı yöneticiler vardır ki, taraftarın gönlünde kolayca yer edinir. Bu isimler de genelde, yıldız transferlerinde etkin rol oynayanlar olur. Serdal Adalı da bu tür yöneticilerden... Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı, daha seçim öncesi “Para ise para, yıldız ise yıldız” sözüyle dikkatleri çekti. Göreve gelince de ilk icraatı, yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Quaresma’yı Siyah-Beyazlı renklere katmak oldu. Bir dünya yıldızını, çok uzun süren uğraşlar ve güçlü rakiplere rağmen Beşiktaş’a kazandıran Adalı, şimdi de taraftarın dilinden düşürmediği Robinho için harıl harıl çalışıyor. Bu konuda da çok iddialı Adalı, Brezilyalı’nın adı Barcelona ve Manchester United’la anılsa da, “Biz de Beşiktaş’ız” diyor kendinden çok emin biçimde.
‘Hani formasını alabilirdik’
Hatta Q7 için, “Onlar İnter’den ancak formasını alabilir ya da hatıra fotoğrafı çektirir” şeklinde dalga geçildiğine işaret eden ve “Fenerbahçe de çok uğraştı, ama bize geldi. Üstelik isteseydik daha ilk görüşmede işini bitirirdik, ama bekledik ve fiyatını düşürdük” diyen Adalı, Robinho konusunda gelinen son noktayı ise şöyle açıkladı: “Bizden yana bir sorun yok. Kulübü ve kendisiyle halen temas içindeyiz. Ancak başta Barcelona ve Manchester United olmak üzere bir çok teklif alıyor. Biz de her yolu deniyoruz. Ekonomik boyutunu da çözeriz bir şekilde. Başkanımız bizzat büyük uğraş veriyor. Robinho da gelir, merak etmeyin. Tek problem oyuncunun kişisel tercihinde... Çünkü teklif bakımından diğer taliplilerinin aşağısında değiliz.”
Hedef her yıl 1 veya 2 yıldız
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, transfer politikalarındaki değişikliği de anlattı. “Öyle her yıl 10 isim gelsin, 15’i gitsin dönemi kapanmıştır. Bundan sonraki yıllarda bir ya da iki futbolcu alacağız. Ama bunların tamamı dünya yıldızı olacak. Beşiktaş’ta artık yıldız dönemine girilmiştir. Kulübümüzün ufku ve vizyonu değişti. Örneğin bu yıl, Robinho’yu ya da en az onun kadar ünlü ve kaliteli bir yıldızı alıp, transferi kapatacağız” ifadelerini kullandı.
Sambacı’nın rüzgarı bile yetti
Brezilyalı milli golcü Robinho’nun adının anılması bile, Siyah-Beyazlı takım içinde forma yarışını kızıştırmaya yetti. Geçen yıl Beşiktaş’ın en çok gol atan ismi olan Bobo, vatandaşı ile aynı takımda oynama düşüncesinin bile kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “Rüya gibi bir şey bu... Umarım gelir. Forma yarışı artar ve bu da takımın gücüne güç katar. Kendime güveniyorum. Hele bir gelsin, Robinho’dan daha fazla gol atacağımdan eminim” görüşünü dile getirdi.
Fanatik
Robinho: "Dokunmayın, ben iyiyim"
Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı, transfer söylentilerine yanıt verdi.
Goal.com Türkiye
06 Tem 2010 21:17:00
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona ve Valencia gibi devlerle de adı anılan Robinho, Dünya Kupası'nın ardından Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Santos'ta kalmak istiyorum ancak öncelikle İngiltere'ye giderek Manchester City ile görüşmeliyim. Yöneticilerle konuşarak bu işi halletmeyi umuyorum. Ben burada mutluyum" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Santos Başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, "Robinho için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Dünya Kupası'nda gösterdiği performans bizi oldukça tatmin etti. Beş ay önceki oyunuyla şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Şimdi tek yapmamız gereken Arap şeyhini ikna etmek" dedi.
Bu da eğer çok büyük bir sürpriz olmadığı takdirde Robinho defterinin kapandığını gösterir..
Hocamızın istediği gibi pivot santrfor tarzında bir oyuncu alırsak ve bu oyuncu en az Robinho kadar ses getirecek biri olursa benim açımdan problem yok Robinho gelmese de olur ..