ya bu sigurdsson ne kadar çeviklikten yoksun bir adammış böyle. izlerken fenalık geçiriyorum, ne uyuşuk herif yahu. topu bir ayağından diğerine geçirene kadar 5 saniye, dönene kadar 10 saniye geçiyor resmen. alex bile daha çevik.
Printable View
ya bu sigurdsson ne kadar çeviklikten yoksun bir adammış böyle. izlerken fenalık geçiriyorum, ne uyuşuk herif yahu. topu bir ayağından diğerine geçirene kadar 5 saniye, dönene kadar 10 saniye geçiyor resmen. alex bile daha çevik.
ya neredeyse ben emekli olacam hala fridıl oynuyo ölmedimi bu adam :D
yahya ture gene attı :)
Nuri, Liverpool - Arsenal maçında ilk11'de beyler kaçırmayın
Arsenal 3-1 alır bence :) Goller : Cazorla,Podolski,Diaby - Suarez. Hadi bakalım Forza Arsenal :D
Hadi Liverpool artık kendine gel yetmedi mi yıllardır çektiklerimiz.
Borini habire sut cekiyor ama simdilik birsey cikacagi gibi gozukmuyor. Sterling buyuk topcu olacak
Sterling ceza sahasında müthiş döndü, müthiş vurdu ama top direkte patladı.
Nerede geçen haftaki Liverpool nere bu maçtaki Liverpool.Gerrard yokları oynuyor.Zor bu oyunla Liverpool'un maçı alması.
Nuri toptan kaçmasa birşeyler yapacakta.
henüz kimse nuri'nin yeteneklerine saygı duymuyor takımda. nuri'ye saygı duyduklarında liverpool daha iyi oynamaya başlar.
o değil de, arsenal tam kontratak takımı olmuş.
Nuri hiç top da sürmedi. Alıyor kafayı kaldırıyor pas atmaya çalışıyor. Halbuki 2-3 pozisyonda önü bomboştu.
Nuri hata yapmaktan korkarak oynuyor. Bu da onu etkisiz kılıyor. Ayrıca daha önce söylendiği gibi Nuri' ye atılan paslar hiç doğru zamanda olmuyor.
Nuri çok durarak oynuyor.Uzaktan şut çeken adama doğru koşmadı bile.
Bir de Nuri ceza sahasına hiç yaklamadı, oraya biraz yakın dursa dönen topları alıp şut pozisyonu falan yaratabilirdi kendine ama her dönen top Arsenal'de kaldı. Cazorla'da her maçta ne kadar underrated bi adam olduğunu gösteriyor.
Raheem Sterling 94 doğumluymuş bizim canım ülkemizde 89 90 doğumlular genç diye oynatılmıyor
Diaby fenalarda bugün.Uzun zamandır izlememiştim onu.Hayran kaldım valla.
Raheem Sterling hayran kaldım yaşına göre çok güzel oynuyor bazen pas atmakta gecikiyor yada yanlış tercih yapıyor ama zamanla o da düzelir
EPL'de Liverpool'u desteklemek = Süper Lig'te Anadolu Kulübünü Desteklemek :(
Diaby'de Yaya Toure , Vieira karışımı birşey olmuş izlemeyeli.
Benitez varken Liverpool daha iyiydi sanki, yanlış mı düşünüyorum?
caZORLA da olsa bu hafta gol atmış :D
liverpoolda nuri oynadı mı ?
van persie hattrick yapmış birde penaltı kaçırmış.
Persie müthiş bi forvet sakat olmadığı süreler boyunca son 3 yıldır müthiş bu yıl da gol kralı olucaktır
Three Persie :zuhaha