Bu adamın davranışları hiç iyiye alamet değil...
Printable View
Bu adamın davranışları hiç iyiye alamet değil...
Bütün Arjantinli futbolcular böyle herhalde. Her ne kadar yetenekli olsalar da son derece karaktersiz ve ahlaksızlar.
Messi de bunların son parçası, sonu da Maradona gibi olacak büyük ihtimalle, sinyallerini veriyor.
hiç bir yerde madrid de oynadığı gibi rahat oynayamayacak.
30 Milyon Euroluk oyuncu değil Torres,çok fazla abartılıyor
Nereye gitse oynar ;)
çok rahat we ukala hareketleri war.takımdan ayrılırsa bu huylarından wazgeçmesi lazım..
Cık...Cık.....Cık.....
Önce Maradona gibi 5-6 kişiyi çalımlayıp gol attı...
Sonra Maradona gibi 'Tanrının Eli'' dediğimiz gibi bir gol attı :mad:
Sırada ne var Kokain mi içeceksin!!
Ey Messi neler oluyor sana yahu.!!!!
Liverpool o kadar gereksiz transfer yapacağına Voronin gibi Torres'i alıp forveti sağlamlaştırabilirdi.
Sevmediğim oyuncularınbaşında geliyor bu çoçuk...
imam güzel tespit:(
Messi en sevdigim futbolcudur ama bu laflari hayranlarinin gözünde degeri giderek düsmesine sebep olur.
Maradona´ya sadece futboluyla benzemeli,kisilik olarak degil!
Messi,kendisine gelmeli biran evvel..!
yaw neden bütün arjantinli futbolcular suçlu oluyor onu anlamıyorum bende :confused: çok abarttınız bence futbolda olabilecek bir şey bu Hakem nerede idi göstersin sarıyı
o zman totti euro2004'te danimarka maçında birine tükürdü şimdi del piero buffon cannavaro ahlaksız terbiyesiz insanlar mı
Messi Tanrının Eli:
http://www.youtube.com/watch?v=gKfChkzQWA4
Messi'ye biri dur demesi lazım artık :).
Totti agresif bir futbolcu, öyle hareketler yapabilir. Bu tür ahlaksız hareketli çoğu Arjantinli futbolcu sergiliyor. Messi olsun Maradona olsun, diğer Arjantinli futbolcular olsun, hepsi yapıyor.
bunları söyleyerek hata yapmış..ama futbolun gerçekleri bunlar
ManU Torres´i almalidir ve alacaktir da!
yaw kaç bin tane futbolcu geçti arjantin futbolundan tabiki 5 6 insan çıkar yapar bazı haraketler ama neden bütün futbolcular böyle oluyor deniyor bende onu anlamıyoum
Elle gol atmış futbol kural kitabında olan bir şey bu cezası sarı karttır görülmedi verilmedi ve bitti aşırı abarttınız
Ya zaten bu tür şeyler normal şeyler bunu herkes biliyor futbolda var bunlar yalnız Messi çözüm olarak teşvik primi verelim dememiş yanlış bulmuyorum demiş;)
Alkışlamalı mıydık yoksa elle atılan golü?
Söylemeden yapılsa birşey olmayacak ama söylemek yanlış olan sanırım. Teşvik her yerde var olacak bunu Messi'nin söyleyip söylememesi önemli değil bence. Muhtemelende durup dururken dememiştir bunu sormuşlardır
- Mallorca'ya teşvik verilmesi söylentilerine ne diyorsunuz?
- Eğer burada amaç kazanmaksa Barcelona'nın Mallorca'ya hafta sonunda galip gelmesi için para ödemesinde yanlış bir şey göremiyorum. Onların Bernabeu'dan üç puanla ayrılmasını sağlayacak her şey yapılabilir.
İyi bir santrafor ancak iyi bir golcü değil bugün şişman dediğimiz ronaldo bile onunla eşdeğer gol atıyor.Yanında iyi bir golcü olması durumunda daha iyi olacaktır.D.Villa Torres'ten kat kat daha iyi kanımca
alkışlanmamalı ama yerden yerede vurulmamalı HAKEM neden konuşulmuyor hiç
ayrıca messinin bu sözleri tamamaen açık sözlü ve samimi olmasıdır messini bu söylediklerini nistelrooy eto'o puyolda içinden geçirir nasıl olsa orada serbestmiş teşvik primi ama messi basına söylemiş daha 20 yaşında oda ilerile kurt olur
Eğer burada amaç kazanmaksa Barcelona'nın Mallorca'ya hafta sonunda galip gelmesi için para ödemesinde yanlış bir şey göremiyorum. Onların Bernabeu'dan üç puanla ayrılmasını sağlayacak her şey yapılabilir.
Bu cümleyi size tercüme edeyim mi?
"Mallorca'nın Real Madrid'i yenmesi için kulübümüz tarafından para ödenmesini doğru buluyorum. Yeter ki onlar Bernabeu'dan galip ayrılsınlar, biz gereken her şeyi yapmalıyız bunun için, gerekirse para ödemeliyiz, gerekirse başka şeyler yapmalıyız. Sonuçta zafere giden her yol mübahtır."
:)
E öyle değil mi? Futbol artık bir para oyunu oldu her şey paraya endeksli bundan dolayı bu tür şeylerde normal...
Tercümeye gerek yoktu aslında anlayabiliyoruz. Evet bencede böyle eğer sonuç kazanmak olacaksa herşey yapılabilir. Madem elle gol atılması yanlış federasyon maçı tekrar ettirsin olmadığına göre normal bir olay. Ama gutbol ahlakı olarak bakarsan elbette yanlış ama sonuçta gol goldür ve bir sakınca yok ki maçın sonucu teyit edildi.
Federasyon maçı neden tekrar ettirsin? Ortada kural hatası yok, hakem hatası var. Hakem hatasından dolayı maç tekrar ettirilmez.
Anelka elle geçen sene gol attığında yer yerinden oynadı, şimdi kalkmış buna doğru diyorsunuz. Türkiye'de olan yanlış da İspanya'da olan doğru mu? Elle atılan gol, teşvik, şike, İspanya'da hepsi doğru tabii.
Ispanya´da tesvik primi yasak degil ki :)
Ama yinede bize göre bunlar yanlis seyler.Cik adam gibi oyna futbolunu...
bir oyuncu kendini yere atıp takımı adına penaltı yaptırması ne kadar yanlış ise elle gol atmakta o kadar yanlış benim savunduğum çok abartılması
Ben elle gol atmasını kınıyorum elle gol atması ile ilgili yorumlarımı diğer ilgili konularda görebilirsin
Teşvil primi gerçekte olan bir şey ben yanlış bulsam ne bulmasam ne ayrıca Tanju Çolak geçenlerde söylemişti teşvik primi aldık çatır çatırda yedik..
Ben elle attığı gole doğru demiyorum elbette yanlış zaten İspanya'da da yer yerinden oynamıştır Egemen.Ama şu varki hakem hatasıda olsa şampiyonluğa eetki ediyorsa neden tekrar edilmesin kural hatası yoksa hakem hatası varsada yapacak birşey yok.
ne varki bunda zaten ispanyada teşvik primi yasalmış bu kadar tartışmaya gerek yoktu yasalsa böle şeylerin dile getirilmesi gayet doğal
eğer yasal ise,bu yüzden rahat konuşmuştur...