emre eğer oynucaksa ikinci yarı girer selçuğu direk kesmez hoca kesmemelide
Printable View
emre eğer oynucaksa ikinci yarı girer selçuğu direk kesmez hoca kesmemelide
toplantı başlıyor fb tv den izleyin reyting gelsin kanala :D
ali koç reyiz geldi
nihat özdemir sussada ali koç konuşsa
İzlemek istiyenler buradan izleyebilirler. http://www.ntvspor.net/canliyayin
ff hep aynı şeyler sadede gel be nihat
aferin nihat aferin :D
hergün kupa isteyerek kupa alıcaklarını zannedenlerin hayalidir :D :D :D :D
Her gün kupa istiyenler kupayı anca hayalinde görür tarzında bişey söyledi :D
N. Özdemir: Adalet bekçiliği yapmak isteyenler hukuk'a saygısı olmadığını kanıtlamıştır.
N. Özdemir: "Bunlar Fenerbahçe ile sahada başa çıkamayacaklarını anlayanların hezeyanlarıdır. Fenerbahçe camiası bu yapılanları asla ama asla unutmayacaktır"
Tüm branşlarda son 5 yılda 297 kupa.
Oha Fenerbahçe, teşekkürler Aziz Başkan.
Nihat Özdemir: "CAS davasını ülke menfaatleri için çektik"
aferin nihat aferin :D
çok güzel cevap verdin
N. Özdemir: "Ünal Aysal play-off maçlarını Fenerbahçe'siz oynayacağını sanıyordu. Allah'a bin şükür ki play-off'ta oynuyoruz ve hakettiğimiz şampiyonluğa da ulaşacağız. O yaptığı ciddi hataların üstünü bu açıklamalarla örtmeye çalışıyor"
ali reyiz konuşuyor yürü be :D
Ülke menfaati için bu karar alındı denildi, benim yorumum çok büyük baskı geldi ve buradan da anlıyoruz ki 2020 ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.
Açıklamalar güzel ama CAS olayı tatmin edici değil. Neler döndüğüne değinmediler, keşke Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı, kim ne baskılar yapmış, ne tehditler yapmış bunu öğrenebilirdik.
Umuyorum, bunları da Aziz Yıldırım'dan öğreneceğiz, bu cuma çıkarsa çünkü savcının iddialarının çoğu, tanıkların da ifadeleriyle çürütüldü. Ama hala delillerin karartılması şüphesiyle tutukluğunun devamına denirse, şaşırmam artık.
CAS konusu beni tatmin etmedi, kendi ülkesini UEFA'ya, FIFA'ya şikayet edenlerin olduğu bir ortamda, her şey göze alınıp devam edilmeliydi, UEFA'nın tehditlerine boyun eğilmemeliydi.
Tahkim Kurulu, Emre'nin idari tedbir kararını kaldırmış. Yarın ilk 11 başlar sanırım.
resmi olarak açıklandımı
Şöyle birşey yapabilir Aykut hoca.Alex iyileşirde oynarsa Emre'yi yedek oturtabilir.Ya da Alex'i riske etmeyip Emre ile de başlayabilir.Bekleyip göreceğiz.Bu saatten sonra kimin oynayıp oynamadığı önemli değil.Önemli olan formayı giyen 11 oyuncumuzunda sonuna kadar mücadele etmesi.Aykut hoca bunu çok güzel özetledi geçen gün.''Gerekirse 20lik Gökay ya da 17lik Recep Niyaz ile sahaya çıkarız ama sahaya kim çıkarsa çıksın mücadelemiz son ana kadar devam edecek''
Volkan'ın durumu noldu ?
rüştü ceza aldımı
2008 Pekin'de Olimpiyatlar'a en çok sporcu gönderen kulüp olmuştuk, Londra 2012'de de muhtemelen yine en çok sporcu gönderen kulüp olacağız.
Ve bunun mimarı kim biliyor musunuz? Aziz Yıldırım. Miniklerin boks maçını bile gidip izleyen birisi Aziz Yıldırım.
Bireysel ve takım olarak pek çok başarı, pek çok kupa, pek çok ödül, pek çok rekor. Yeniden seçildikten sonra inancım tam, avrupadan gelecek şampiyonlukların sayısı da artacak.
4-3-3 oynayabilir belki Selçuk-Baroni-Emre şeklinde.Ama pek risk almaz artık bu dönemeçte taktiğini değiştirmez gibi geliyor Aykut hoca.
Emre olayı gibi tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.Henüz ceza yok ama oynamayacak yarın.Cenk'in de sakatlığı varmış onun da durumu tam belli değil
Emre'yi 11'de oynatmayacaktır bence, geçen maçta da muhtemelen düşünmüyordu 11'de. Yedek kulübesinde ikinci devre oyuna girebilir. Ama şu açıklamasına bakarsak da, Gökay olur Recep olur artık kim olursa çıkıp oynayacağız, dedi, o nedenle Emre'nin vukuatlarını görmezden gelip kalan 4 maçı kazanacak takımı sahaya sürer.
Bugünkü yönetimin basın açıklamasından tatmin olan var mı? Ben daha net şeyler bekliyordum ama belli ki ittifaklar yapılmış, görüşmeler tamamlanmış. CAS davası kesinlikle hükümetle anlaşmalı geri çekildi. Platini-Erdoğan görüşmeleri ve Fenerbahçe'nin yaptığı görüşmelerde de kısmen UEFA ile anlaşıldı denebilir.
rıdvan dilmen 3 temmuz süreciyle ilgili bi kitap yazıyorumuş
Tahkim kurulu Emre'nin cezasını 3 maça çıkardık ama tedbiri de kaldırdık açıklaması yapmış. Resmen dalga geçiyorlar. Beşiktaş maçının arefesinde Emre'ye koydukları tedbiri haklı çıkarmak adına cezayı 3 maça çıkardıklarını söylemişler. Kısaca biz bir halt yedik, Emre'ye tedbir koyduk şimdi de bu haltı temizlemek için cezayı 3 maça çıkardığımızı söylemek zorunda kaldık deselermiş keşke. Muhittin Boşat ben Tahkim'in şimdiye kadar ceza yükselttiğini hiç görmedim dedi. Ben de hatırlamıyorum. Eğer gerçekten böyleyse, video görüntülerinden 3 maçla cezalandırılan ilk oyuncu ünvanından sonra, Tahkim'in cezasını yükselttiği ilk oyuncu ünvanını da TFF Emre'ye kazandırmış oldu.
Maalesef detaya inmediler. Bu da Euro2020 dolayısıyla siyasi bir baskı geldiğine işaret gibi duruyor. Nihayetinde siyasi bir baskı varsa bunu açıklayamazlar. Gönül ister ki tüm yöneticilerimizin gözü kara olsun ve böyle bir baskı gelmişse bunu açıklasınlar ama olmadı.
Volkan Ligtv'nin Quiz programına katılmış. Recep Niyaz'ı baya övüyor.
http://www.ligtv.com.tr/haber/o-golu-asla-unutamam
bende hiç tatmin olmadım ülke menfaatleri için çekmişler çokta umramda benim ülkemin futbol menfaati adamlar bana karşı dediğini bırakmasın ben hala o adamları düşüneyim yok ya
işin ucunda başka şeyler var bu gelecek sezon için olası bi avrupa cezası bence önlenmiş oldu
Cezadan daha önemlisi 2020 adaylıgımızı tehlikeye sokmamak için geri adım atılmış.
2020 için tek aday değilmiyiz zaten
Bizim CAS davasını çektiğimiz gün Almanya adaylıktan çekildi :)
Çok ilginç iddialar dolaşıyor statın tapusunu alacakmışız, sponsorlar aracılığıyla maddi kayıp giderilecekmiş vs. Tabi bunun manevi boyutunu kimse düşünmüyor. Bu da bizi düşündüren şey.
Cuma günü Aziz Yıldırım için umutlanmak lazım mı bilmiyorum. CAS davasının alakası yoktur sanırım?
Bence var. Cuma serbest diye düşünüyorum.
Adil süreç işler mi gerçekten emin değilim.
boşuna tahliye beklemeyin
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=21
1 haftayla kaçırıcaz be :D
yarın kesin kazanmamızlazım