yok kap"a bildirdik.
Printable View
yok kap"a bildirdik.
Hayırlı olsun, umarım uzun yıllar başarılı maçlar çıkartır. Transfere sevindiğim kadar, tıpkı Sneijder transferinde olduğu gibi, gelmez, gelirse paraya gelir, son tercihi olur, basında yazılan paralara alamazsınız diyenlerin yine hayal kırıklığı yaşamasına da sevindim.
Hayırlı olur umarım. Ücret de uygunmuş. 7.5 Deniyordu bonservisine 6.3 çıktı. Yıllık alacağı da makul abartıldığı kadar iyiyse, şahsen hiç izlemedim çünkü.
kaldi 2 yerli 2 yabanci veya 1
[YOUTUBE="h2fEJanXwp8"]Chedjou[/YOUTUBE]
Bir stopere göre çok ince bilek hareketleri var.Bu videodan onu çıkardım ve artık kornerlerden de gol bulabiliriz.
Chedjou hayırlı olsun çok kaliteli bir iş yaptık onu alarak.Yönetimimizi tebrik etmek lazım gerçekten mükemmel işler çıkarıyor.Ben şuan bi oyuncuya 10 Milyon verdiğimizi hatırlamıyorum bu konularda çok dikkatli ilerliyoruz.Ünal Başgan olduğu sürece sırtımız yere gelmez bence çok güveniyorum ben yönetime güzel bir transferle başladık yine güzel devam edeceğiz inşAllah.
Dany'i alıyoruz Antep'ten 3.3'e.
Her ne kadar izlemesemde Fransa'da geçen sene yılın savunmacısı seçilmiş ve çok övülen adamı Türkiye'ye 6.3'e getiriyoruz.Temiz iş.
Ligde zaten her türlü Semih-Dany yada Dany-Zan bile oynasa yeterli olur.Chedjou'dan ŞL için sağlam katkı bekliyorum.
Chedjou şu açıdan da iyi oldu ŞL'de Ronaldo gibi adamdan 2 gol yiyorsak bu sayı 1'e düşer.
Bir popescu etkisi olabilir var o potansiyel.
https://pbs.twimg.com/media/BLiYveLCQAA8f1v.jpg:large
Yazdı,sildi diyorlar.
Ağır işsizlerin goygoyu, gerçek değil.
Aynen,niye birisi tweeti yazsın ardından silsin ? Silecekse niye yazar ki ? :D
İyi bir transfer oldu... Şampiyonlar liginde savunma ve kale 5 yabancı olabilir bknz
Muslera
eboue danny chedj.. carlinhos
sol beke aslında gerek yok.Rieranın performansı gayet taktire şayen..
Chedj de bir stopere göre çok teknik umarım çabuk uyum saglar
Gokhan Inler hamlesi sart oldu hatta Krem Frei da olsa super olur. :)
Twitter'da FtwGs diye birisi var ya bu adamın transfer tüyoları tutuyor mu yoksa atıyor mu olayı ne bunun ?
Ftw iyidir ya. Transferde goygoy yapar genelde ama duyumlarında tutar.
Ftw en saglam duyumculardan biridir. atmaz SIKMAZ rahat ol nani bitmedi ama buyuk yol kat edildi.
Gökhan İnler, Nani ve Carlinhos ile kapatacak sanırım Galatasaray dönemi. Belki Melo ve bir yerli daha katılabilir ama gelseler dahi çok forma bulacak adamlar olmaz.
Çok iyi bir kadro kurulur eğer Gökhan İnler getirilirse her açıdan çok kullanışlı ve yıkıcı bir takım olur.
Nani için 7.5 milyon euro peşin, yıllık da 4 milyon euro önerilmiş. United gönderiyor zaten, Nani nin de bundan iyi teklif bulması zor bulursa da o klup Gs cazibesinde olmaz Katar ve Rus takımlarından olur.
Bu sayılan oyuncular gelirse imrenilecek bir kadro olacak gerçekten :)
Gökhan transferi bana göre en kritik transfer, onu da başarırsa Ünal Aysal başarısını iyice taçlandıracak.
İşin ilginci bonservisleri de gayet makul seviyelerde ödüyor klup bu oyunculara o da bi marifet itiraf etmek gerekirse.
Gökhan'ın bonservisini çok merak ediyorum o açıdan. Onu da 7-8 gibi bir rakama kapayacak diye korkmuyo değilim
takımda çok fazla yabancı var yerli oyuncu bir tek Gökhan İnler'in ismi geçiyor birkaç tane daha yerli adam muhakkak alınmalı ilk 11'e monte edilecek ve ligde sırıtmayacak parlayacak isimler olmalı bunlar yoksa ligde yabancı sınırlaması başımızı çok ağrıtır. Muslera, Danny, Riera, Eboue, Chedjou, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander, Ufa. şu anda 10 tane yabancı oyuncu var kadroda ve bunların en az 5 tanesi ligde direkt 11'de oynayacak isimler. Ayrıca Gökhan gelmezse ve Melo gelirse bu sayı 6 olacaktır. E Riera varken Carlinhos deniyor, Nani haberleri dolanıyor ve Melo için çabalandığı söyleniyorken bu yabancı sınırlamasını ne yapmayı planlıyorlar merak ediyorum. Kerim ve o yaşta 1-2 isim daha alınmalı forvet ve kanat bölgelerine .
Yabancı sınırı bir şekilde hallolur ligde saha içinde. Hele de Gökhan İnler gelirse hiç sıkıntı olmaz. Hamit ve Sabri sağ bekte değerlendirilir. Yeri gelir Gökhan Semih oynar avrupa dönüşünde mesela.
Bence tek sıkıntı gelirse Nani ye yer ararken çıkabilir. Tam yeni bir sistem oturmak üzereydi.
Nani nin gelmesi demek çoğu maçta Burak ya da Drogba dan vazgeçmek demek. Belki Burak kenarda oynayabilir ama o bildiğimiz Burak'ın etkinliğini azaltır o da ve kanatlar Nani ve Burak dan oluşursa savunma açık verebilir.
Gökhan'ın gelme ihtimali bence çok düşük daha 2 sene evvel 15 milyon euroya alındı bu adam ve Türkiye'ye gelme işine sıcak bakacağını hiç zannetmiyorum. Eğer Gökhan gelmezse direkt Melo hedef olacak ve o zamanda yabancı sınırlaması sıkıntı olacak yani sürekliliği sağlanan bir 11 kurmakta güçlük çekeriz gibi geliyor. kimi maçlar solda hakan sağda sabri oynar kimi maçlar stoperler Türk olur vs gibi.
Benim izlediğim Gökhan İnler daha çok pasör , Selçuk gibi. Melo çok değişik tarzda oynuyor, kesici, presi seven, gerektiği zaman top yapan adam olarak. Bilmiyorum Gökhan İnler iyi olur ancak Melo'nun tam anlamıyla defansif yerini tutabilir mi , onu merak ediyorum.
g.inler gelmesini cok isterim ama gelecegini pek sanmiyorum.
Melo'nun ayarında türk oyuncu yok dünya üzerinde...inler'in tarzı farklı.boşa kendimizi kandırmayalım