Nasıl oyuncu acaba?
Printable View
Nasıl oyuncu acaba?
Mevkisi neresi?
Furkan 90'lı bir genç gelişmesi bekleniyordur hala. Bana göre 90'lı biri şuan A takımda oynayamıyorsa takımda tutulması saçmadır o ayrı. Furkan Fizik olarak gelişemediği için oynayamıyor diye biliyorum. Erman ise zaten gelişimini tamamlamış biri. Yani 2 transfer arasında büyük farklar var. Bir oyuncunun gelecek potansiyeli tahmin edilerek alınmış, diğer oyuncunun ise max potansiyeline ulaştığı biliniyor ve bunun yeterli olacağı görülerek alınıyor.
Transfer hakkındaki yorumuma gelecek olursak. Saçma sapan bir transfer olmuş. Erman Kılıç ne yahu !
Erman Kılıç alındı evet beni eleştirip Anadolu topcusu burda oynamaz diyen kişileri görmek istiyorum :D
Fatih Terim bırak o görevi burda farklı gözmeye başlayacaklar :D
Erman hayırlı olsun hem kadro genişliği açısından hem de bonservissiz almışız bu 2 açıdan baktığımızda fena bir transfer değil.Sonuçta ligimizden yerli oyuncu almak kolay değil.Ama ben çok oynayacağını sanmam kupada kesin oynar zaten ligde de bi 5-10 maça çıkar sezonu tamamlar diye düşünüyorum umarım yanıltır bizi.
Emre Kılınç kanatlarda oynuyormuş.
Bak kardeşim
Sen her zaman Anadolu topçularını messi yaptığın için biz seni eleştirdik. Şimdi Erman'ı Galatasaray aldı demi. Tamam iyi transfer ama kağıt üzerinde şuanda. O baskıyı kaldırabilecek mi? Ne kadar iyi oynayacak kapalı savunmaya. Bakacaz işte izleyecez görecez haklımıymışın haksız mı heyecan yapma.
Forma bana daha çok yakışıyor. Hiç olmamış
Biraz göbek mi yapmış arkadaş :) ?
Transferine gelirsek bu sezon 9 gol 14 asist yapmış ve bu sezon en fazla asist yapan Türk oyuncu olmuştur. Bonservissiz alınmış olması Ve Türk pasaportuna sahip olması Galatasaray'a getirdi.
Bence dış görünüşüne göre önyargılı davranmamak gerekir.
Sözün özü çok başarılı transfer.
Profesyonel futbolcu Erman Kılıç ile 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezonluk (son sezon opsiyonlu) sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmış olup, oyuncuya her sezon için 950.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
makul iyi para... sivasda 2.2m aliyordu erman.
ermanin ilk sozleri bu arada.
http://www.youtube.com/watch?v=MQOMJ...ure=youtu.be&a
Emre Kılınç sol bek de oynuyormuş Fatih hoca ondan istemiş diyorlar hadi hayırlısı inş Semih gibi parlar o da
Emre Kılınç 94 doğumlu, solak bir oyuncu. Asıl mevkisi sağ kanat, sol kanatta da oynuyor diye biliyorum. Ama sol bekliğini hiç görmedim valla bakalım şu genç yatırımlar tutsun :)
Bence rotasyon adına çok iyi bir transfer.
Erman iyi topçu. Eğer biraz daha düzgün bir fiziği olsaydı bu önyargılar olmazdı bence. Pek futbolcuya benzememesi tek sorunu heralde.
Aynen öyle iyi topçudur kendisi. Asıl mevkisi Engin gibi AMC ama kanatlarda da oynayabiliyor. Hızlı ve yararlı bir oyuncu.
Erman'ı hepimiz biliyoruz,ne oynadığını da biliyoruz,yararı olacaktır ancak ben Emre Kılınç'ı merak ediyorum.Eğer sol bek ise ve parlarsa ortalığı yıkarım.Senelerdir doğru düzgün bir sol bek yetiştiremiyor Türk takımları.
arastirmacilarimizdan bi emre analizi istiyoruz :p
Bolu araştırmacısı buraya PLS :)
Erman GS'de oynayacak kadar özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Yabancı sınırı var. Yerli oyuncu bonservissiz. Rotasyonda kullanılır zaten. Anadolu'dan genç bir futbolcu alsan ne olacagı belli olmuyor ama Erman gibi süper ligin biber gazını yemiş oyuncular bence sezon içinde çok ihtiyac duyulan oyuncu tipi, mantıklı transfer. Engin'in sorumluluk sorunu olmadıgını düşün cok yararlı olmazmıydı, Erman da öyle işte hem daha sogukkanlı ve profesyonel.
emre kılınç kim abi? erman kılıç emre kılınç. ilginç.
Bi günde iki kılıç iyi olmuş :)
Profesyonel futbolcumuz Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezon boyunca (son sezon opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya her sezon için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maçbaşı ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=288872
Güzel güzel,onun gibi yerli bir sol bek bulamayacağımıza göre takımda kalması gerekiyor.
Hem Melo hem de Carlinhos'da işlemin tamam olduğu söylentileri ayyuka çıktı.
Nasıl neden? :)