http://www.365g24s.com/content?id=218
Doğruysa eğer ben onaylamıyorum transferi.Bonservisi normalin biraz üzerinde,yıllık ücreti ise çok fazla.
Printable View
http://www.365g24s.com/content?id=218
Doğruysa eğer ben onaylamıyorum transferi.Bonservisi normalin biraz üzerinde,yıllık ücreti ise çok fazla.
yıllık ücret 2.5 m € mu ne yapmışta 2.5 m € alıyo bu carlinhos kolarov u alırız o paraya
Carlinhos bitti ama fazla bence yillik alcagi para.
Brezilya'da şahsen FM araştırmacıları oyuncuların değerlerine verdikçe veriyorlar,mesela geçen yıllarda Trabzonspor ve Konyaspor forması giyen ve Türkiye'de bile tutunamayan Jefferson'a öyle bir profil yapmışlar ki her takımda oynayacak bir profili var.En son Muslera'yı satıp onu almayı düşündüm ama param yetmedi.İşte bu araştırmacılara rağmen Carlinhos'un öyle aman aman bir profili yok.
Buna göre bakarsak Carlinhos'un o parayı nereden hak ettiği muamma.
valla hoca cok istiyormus ayni amrabat olayi gibi :D ki herkes ovuyor brezilyayi yakindan takip edenler var ligin en iyi sol bek diyorlar son 2-3 yildir sahsen alper ocal"a guvenirim ozellikle o cok iyi takip ediyor brezilyayi oda carlinhosu baya ovdu
Carlinhos'u hiç bilmiyorum ama hoca istiyorsa vardır bi bildiği alalım derim.Brezilya çok kaliteli bir lig hemen hemen her takımda çok kaliteli topçular var o ligden rahat 4-5 adam getirilir de Federasyon sağolsun kontejan izin vermiyor. :( Melo'da da sona yaklaşmışız hadi hayırlısı.
Fluminense tok satıcı durumundaydı bu nedenle 4.4 milyon bonservis iyi bir değer ancak 2,5 milyon maaş fazla olmuş maksimum 1,8 olmalıydı. Sonra yıla göre artardı. Ancak bunun bi dedikodu olduğunu unutmamak lazım tabii.
Ya Dani Alves'in sol bek hali diye yorum yapanlar vardı eğer öyle bir durum söz konusuysa bu adam 2 sezona gider
Bu arada benim tek endişem sadece brezilya liginde oynamış olması son olarak ayak içi sol kanattaki amrabattan daha iyi :D
Muslera
Eboue-Chedjou-Semih-Yabancı sol bek(Carlinhos)
Melo-Selçuk-Hamit
Sneijder
Burak-Drogba
Yok kurtarmaz yabancı hakkı.Bu durumda yapılacak 2 şey var.
Carlinhos'u almayacaksın onun yerine Hakan Balta oynayacak.Her ne kadar oyun tarzını sevmesemde,ayağında topuklu ayakkabı var gibi koşsada,tecrübesi ile artık şu kadroda bir zahmet sırıtmasın.Hakan oynarsada el mecbur onun kanadından sezon boyu bindirme göremiyeceğiz.Ama Riera'ya göre defansta daha başarılı olacağı kesin.
İkinciside Hamit sağ beke geçicek.Onun yerine Yekta yada Jem Karacan gibi bir yerli bulup monte edeceğiz.Eboue'nin talipleri çıkar satılmak istenirse.Bu sezon aşırıya kaçan yere yatmaları sıktı beni.İllaki her maç sakatlanmış gibi yapıp kenardan oyuna girecek.Bunlar çok göze batıyordu son zamanlarda.Ama doğruyuda söylemek gerekirse istediği zaman adam oynuyor.Oynayıncada takım başka bir hal alıyor.Zaten Drogba faktörüyle ben Eboue'nin gideceğini sanmıyorum.Ama fikir işte yapıcak bir şey yok.Öyle yada böyle birisi kesilecek.
Hakan Balta şu ulkenın en ıyı solbekidir kesinlikle kım ne derse desin. Teknik olarakda 1 numaradır..Bu demek oluyor ki yeni sezonda sol bekte Hakanı görecegiz..
Hakan'ın fiziği ile ilgili sıkıntıları var ancak fiziği ile ilgili sıkıntıları mental açıdan da sıkıntı yaratıyor.Kendine iyi bakarsa bize de çok yararı dokunur.
Öyle yada böyle kadrodab bir adam kesilecek su kontenjan yüzünden ligin degeri daha da düsecek sonra avrupa da basari gelmiyor diyor herkez ee kardesim sen basarisiz olmak icin öyle bir kural veya kurallar cikariyorsun ki evlere senlik hakan balta iyi ama agir kaliyor.hadi ligi idare ettik diyelim avrupa da sol tarafdan samar ogluna cevirirler o tarafi
Hakan iyi sol bek ama hocanin aradigi bir bek degil keze rierada hoca eboue tarzi ariyor abi bek dedigin akacak ya ileri geri bu yuzden carlinhos iste.
Hakan'ı Akhisar'ı yönetsem kadroya almam , o kadar kötü oyuncu.Sol bek sıkıntısından adama iyi diyoruz işte.
Aynı Hakan'ı izlediğimize emin miyiz bu sezonu geçtim de önceki sezon ve şu euro 2008 ve o sezon çok iyi oynamıştı bir sol beke göre üst düzeydi
Tabi Hakan Balta'dan ne beklediğinize bağlı yorumunuz.. savunmada iyi yer tutuyor fakat hücuma aynı oranda katkı sağlayamıyor deseniz daha doğru olurdu
Hakan'ın fiziki problemleri var yoksa iyi topçu.
Erman iyi bir alternatif olur lig için, Türkiye'de bonservissiz alınacak en kaliteli isimlerden biri, hayırlı olsun.
Hakan'ın Milli takıma yükselmesinin tek sebebi Galatasaray'da oynaması ve sol bek kıtlığıydı , milli takımda oynadığı zaman da ve hala daha bu yaşında , bu tecrübeyle zayıf ayağıyla pas veremeyen bir oyuncu.
Carlinhos on direkten kafa golu atti gel olm gel :D
Carlinhos iyi izlenimler verdi bana ilk 25 dakika da.Golünü de attı biz izlemesek atmaz valla. :p Böyle oynayacaksa alalım valla Fatih hoca istemiş zaten o istediyse daha kolay sonuçlanır transferi.
http://s1.directupload.net/images/130607/mic3ynu3.swf buda golun videosu
Nani Geliyooooooorrrr
Kaynağın neresi hocam ? :)