Serdar Aziz gelmez , Şener'dir o :D (umarım)
Printable View
Serdar Aziz gelmez , Şener'dir o :D (umarım)
Obi Mikel i o paraya alcağımıza Gökhan İnler i alırız.
Sanmam o kadar paraya alcağımızı.
http://i.imgur.com/MNe7Pjg.png
Yak gel :( Alın şu adamı.
Ne verdiği ne vereceği az çok belli olan, kimyası tutmuş Melo'ya 6 milyon vermeyen, Sneijder'i 7,5 milyona kapatan, Nani'ye 10 milyonu fazla bulan -ki burada kimse sorsak 20 milyona müthiş rakam der ben dahil- bir yönetimin, teknik heyetin Mikel'e 6+ milyon vermesi kıyamet alametidir, net.
Juve'ye bonservisi bastırsak adam koşa koşa gelicek.Eminim Brezilya'dan teklifleri sırf bizim için red ediyor.Stoper açığını kapattık.Bitirin artık şu Melo'yu da orta sahayı düşünmeyelim.
Melo'yuda alırsak bence geriye sadece takıma alınacak yerli oyuncular ve gidecek yabancılar kalır.Ujfa sözleşmesi bittiği için ve yenilenmediği için şu anda gitti diyebiliriz.
Elmander'de bence İngiltere'ye döner.Culio'da kesin anadoludan bir kulübe gider.
Bu arada Chedjou yarın öğlen geliyor.
Bunların hepsi söylenti yalnız.Nani'ye 10 milyonu fazla buluyorum gibi bir açıklaması yok,Mikel'e de o paranın verilmesi yaşı gereği normal sayılabilir,Melo ise 6m euro etmez,hem dengesiz bir form grafiği var hem de yaşı geliyor 4,5 tan fazla verilmesine karşıyım ben.
4,5 tan fazlası benim için fazla olur dedim,1,5 milyon euro kulüpler için çok büyük bir para olmayabilir ancak her oyuncuya böyle verirsek her kulüp yüzsüz yüzsüz oyuncularına değerinden fazla ister,ona verdiniz madem buna da verin diye bir politika uygular.Burada hem Melo'yu hem de Nani'yi kulüpleri istemiyor,onlar istemezken bizim aç gözlü kurt gibi saldırmamız normal olmaz,düşürebildiğimiz kadar düşürürüz,düşürmeye çalışırız.
Finansımız düzeldi diye yine saçalım mı paraları ?
Melo ya bencede 4.5 dan fazlasi cok nedeni belirsiz bir form grafigi var bu sezon gördük sonradan toparladi kendide biliyor avrupada galatasaraydan baska takimin onu istemedigini ki isteseler durudurlarmiydi simdiye kadar galatasaraydan aldigi parayi ne avrupada ne de brezilyada alamayacagini kendiside cok iyi biliyor.
Geldi Kamerunlu Aslan :0:
https://pbs.twimg.com/media/BM-Ci2OCAAISnaB.png
Parçalıyı da giymiş reyiz yakışmış ha.
İşte elde kalanları kullanıyorlar :n:
FATİH TERİM SAYGI DUYULAN BİR İSİM"
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir başarı vardı; Mourinho'nun da itiraf ettiği gibi Real Madrid zor kurtuldu. Hoca ile tanışmamız olmamıza rağmen dünyada saygı duyulan bir teknik adam olduğunu biliyorum. Aralık ayından beri beni istediğini biliyorum. Sakatlık dönemimde de aramıştı. Benim için izlenmem gurur kaynağıdır. Elimden geleni yaparak, bana olan güveni boşa çıkartmayacağım."
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun da Chedjou transferiyle ilgili konuştu. Tulun'un sözleri şöyle:
"Bu transfer Ocak'ta bitmeliydi. Ama tam o sırada Drogba fırsatı çıktı. Biz de kendisinden 4-5 ay beklemesini rica ettik. Transfer şimdi gerçekleşti. Hayırlı olsun. Chedjou lider oyuncu. Savunmada böyle bir eksiğimiz vardı. Teknik ekibi Fatih Hoca daha iyi izah edebilir tabii. Bize düşen Hoca'nın istediğini oyuncuları getirmek. En az 3-4 sene en iyi şekilde görev yapacaktır. TFF'nin koyduğu talimatlar uyarınca transfere devam ediyoruz. Biliyorsunuz sadece 10 oyuncuyla sözleşme imzalayabilirsiniz. Çalışmalar devam ediyor. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Avrupa'da da en az geçen seneki kadar başarılı olmalıyız."
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=14178
Yabancı kuralı kesinleştiğine göre artık;
Gökhan İnler,Okay Yokuşlu,Jem Karacan ,Kerim Frei gibi Türk oyuncuları kesinlikle almalıyız,Melo'yu çok istiyorum ancak el mahkum ne yazık ki.
Amrabat,Dany,Elmander,Ujfalusi gider diye düşünüyorum.Yerlerine gelecek yabancılar Carlinhos ve Nani olur,stoper olarak da keşke Aykut Demir'i alsak,çok yetenekli valla.
Forvete'de Umut'u,olmadı Necati'yi alırız belki ikisini birden alırız.Hatta ben Arda'yı bile almaya çalışacağımızı düşünüyorum.
İç transfer ve hemen hemen her maçta yapılacak rotasyon ile de çözüm bulunabilir. Engin'den tekrar verim alabiliriz, bazı maçlarda Semih - Gökhan Zan yapabiliriz, Erman Kılıç alındı, 1-2 Türk oyuncu daha gelebilir, gelmezse de çok büyük sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Hakan Balta ligde iş yapıyor.
Dediğin gibi Dany ve Amrabat gidebilir, teklifler olduğu söyleniyor. Transfer döneminin bitmesine daha vakit var, para da var, huzur da var, ŞL'de var, yeni bir yol haritası çizmek çok zor değil.
Bence Amrabat ve Dany iyi bir teklif gelmediği sürece satılmamalı.Tribünde olduklarında ise sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.ŞL'de her türlü kadroda olurlar zaten.Kadroyu bence çokta daraltmamak lazım.
Bunun haricinde Culio-Elmander-Ujfa çok zor kalırlar.Teşekkür edilip gönderilirler.
Riera'yı unuttuk,Carlinhos gelirse Riera yolcudur.
Riera-Amrabat-Dany-Ujfalusi-Elmander yolcu bence ki olmalida yabani sinirini goz onune alirsak. hemen yeni bir kadro kuralim.
Muslera
Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos
Hamit-Gokhan-Selcuk
Sneijder
Drogba-Burak
Yabancı sınırının kesinleşmesinden sonra yerli piyasasına yönelmemiz şart artık.Orta sahaya Gökhan İnler'i bende çok isterim inşAllah olur.Öte yandan Kerim Frei ve Jem Karacan'ı kesin almalıyız artık.Carlinhos ise bu saatten sonra fazla zorlanmamalı lig bitti hala gelmedi.Ziya güzel alternatif olur Riera oynar bakarsınız keser Riera'yı.Eğer Amrabat-Riera-Dany'e güzel teklifler gelmediği sürece satmaya gerek yok ŞL'de Çeyrek Final oynadıysak bu 3'lünün payı da büyüktür unutmayalım.
cogumuz unuttu galiba ama 3-4 yil once gelen bize sol bek olan alpaslani tekrar alsak keske bucada fena degildi.. aslinda bizdede fena degildi 1-2 mac niye gonderildi anlamadim :D
Taçlarıyla ünlüydü onun modası geçti artık haftaya hala Melo ve Nani'yi bekliyorum inşAllah olur. :D
Beşiktaşı bitiren adam Türk Futbolunu da bitirene kadar o koltukta kalırsa hepsi hikaye olur. Tamam arkadaş Fenerbahçe ligde kaldı ve ceza da vermediniz, gidin de normal bir başkan gelsin artık TFF'ye. Futboldan soğudum TFF yüzünden. Transfer yapamayabiliriz eğer satılan olmazsa...
O değil de yigidi öldür ama hakkını yeme.
Zamanında Aziz Yıldırım bu yabancı sınırı kalksın diye bir yerlerini yırtmıştı.
Kimse destek vermemişti başta bizim klübümüz olmak üzere herkes muhalefet olmuştu.
Kısacası kimsenin Turk futbolunu falan düşündüğü yok o dönem FB'nin yüksek kaynakları vardı Gs'ın yoktu. Herkes kendi çıkarına göre hesaplıyor ve düşünüyor. O yuzden lütfen kimse yok Türk futbolu yok bilmemne diye hikaye okumasın lütfen.
Tahmini kadrom
Muslera
Eboue Semih Chedjou Riera
İnler Selcuk
Hamit Sneijder Erman(Emre,Engin)
Drogba
İnler gelir inş ve aynı taktikle devam ederiz.
20 milyon € gibi bir rakamın altına ineceğini zannetmiyorum Napoli'nin. Zaten 15'e almışlardı diye hatırlıyorum, banko oynayan oyuncuları. Gökhan'ı ikna etmek de kolay değil.
Bence Ziya ve Melo transferi yapılacak sadece :)
O dediğin iki transfer de olmaz hocam ama ben kesin bir transfer söyleyeyim size :n:
http://www.forzaslan.org/haber_img/n...tes_profil.jpg