Kesin kız meselesidir :)..
Printable View
ya çoooook uzun hikaye varya... bi ara yazarım bu gün.. belki
Burada okul mevzusu karişIktir,liseye gidiyorum diyeyim,fazla da karistirmayalim (:
selam beyler aramızda efkarlı çok arabesk dinleyin geçer:D
sende arabeske taktın walla rap dinlerim hemen geçiyo walla.
Sen futbola gidiyordun,son durum nedir ? Teklifler falan almissindir (:
Çok şükür iyi gidiyo gecen sezon Ankaraspor´a denenmeye gıttık ama 15 20 dakıka sans verdıler pek fazla gosterme ımkanı olmadı.. :)
Bu sene Allah´ıma cok sukurler olsun baya ıyı basladım, kısmet nasib olursada sezon sonu transfer olmayı beklıyorum..
4 macta 9 gol attım bakalım hafta sonu yıne onemlı mac var zaten orda 1 gol attımmı tamamdır.:p
Baya iyi gidiyorsun,sen böyle devam et,mutlaka bir takim seni transfer eder,gelecegin parlaktir.
Evet baya ıyı gıdıyorum Allah nasıb ederse transfer olcam zaten baska bır seye yetenegım yok..:p
Okulu sallamıyorum futboldan baska bır seyı ıstemıyorum, bıde benden 1 yas buyuklerımle as cıkıyo olmam benım ıcın cooook coook avantaj :)
Mehmet anlatsan bile sonra bakarım, çok uykum var. Gece 02:30'da yatağa girdim ve sabah 06:30'da kalktım (yazılı vardı ona çalıştım hep). Yani toplam 4 saat uyudum. Bi 4 saat daha uyurum şimdi. Zaten kalkınca ders çalışacağım. Yarın Edebi Metinler ve Edebiyat sınavı var da :(.. Belki bugün giremem (ama girerim ya :n:), görüşürüz arkadaşlar.. :)
Hehehe,valla futbolcu olman sana büyük avantajlari olur,yanliz becerebilirsen ingilizceyi kapmaya bak,+ bu yasta + avantaj (:
Hadi görüsürüz,sende Allah´a emanet ol (:
Bugün okula gitmeyeceğim idman var.:D
Merhabalar.
Serhat gitti Mehmet geldi:)
Hepiniz TOPÇU'sunuz kardeşim bu ne :p
ben geldim cafecilrerr
benim soyadım´dan belli olmuyormu topçu oldugumuz.:p
Hoşgeldin :)
ulumemo şu süprizi söyle artık :)
Ben Feyz Al dan başka bilmem.Birde tosunum avatarından hiç memnun kalmadım...:)
Zaten değiştir demedim ki.
Senin ne için kullandığın beni ilgilendirmez.
Sadece fikrimi söyledim..