Allah kolaylık versin Alex-Carvalho-Ben Haim valla Grant'a Tarkan dan vay anam vay şarkısını gönderiyorum belki İngiltere 3. ya da 4. lüğü etkilemez ama büyük maçlarda Terry siz savunma yapamazlar...
Printable View
Allah kolaylık versin Alex-Carvalho-Ben Haim valla Grant'a Tarkan dan vay anam vay şarkısını gönderiyorum belki İngiltere 3. ya da 4. lüğü etkilemez ama büyük maçlarda Terry siz savunma yapamazlar...
Daha darbeyi yediği an en az 2 yerden kırıLdı demiştim. Benim de başıma benzer bir oLay geLmişti çünkü. CheaLse darbe üstüne darbe yiyiyor.
Chelsea Anelka ile birlikte 3 yıldızı toplam 100 milyon dolar karşılığında renklerine kattı.Chelsea Anelka ile birlikte 3 yıldızı toplam 100 milyon dolar karşılığında renklerine kattı. Fransız golcünün yanısıra Berbatov ve İvanoviç de Chelsea'de.Chelsea kesenin ağzını yine açtı. 3 yıldızın işini bitiren Abramoviç tam 100 milyon dolar harcadı.100 milyon dolarlık 3'lü transferin ilki Nicolas Anelka. Anelka ile her konuda anlaşma sağlandı. Fransız oyuncu, Bolton ile Chelsea arasındaki görüşmeler tamamlandi diye konuştu.Anelka'dan sonraki bomba ise Tottenham'ın Bulgar yıldızı Berbatov. Chelsea'nin son bombası ise Lokomotif Moskova'da forma giyen Sırp futbolcu Ivanoviç oldu. İvanoviç'in Londra kulübüne maliyeti 18 milyon dolar.
Manchester United'ın da ilgililendiği Glasgow Rangers'ın başarılı savunmacısı Alan Hutton, Tottenham'ın 8 milyon paundluk teklifini reddetti...Glasgow Rangers'ta büyük bir çıkış yakalayan İskoç sağ bek Alan Hutton, Manchester United ve Tottenham kıskacında.Özellikle Sir Alex Ferguson'un çok yakından ilgilendiği vatandaşı Alan Hutton'un, Tottenham'ın 8 milyon paundluk teklfini reddetmesi, ManU'ya gitmek istiyor şeklinde yorumlandı.23 yaşındaki Hutton'un özellikle, yaşlı Gary Neville'ın alternatifi olacağını düşünen Ferguson, Hutton'u, İskoçya'nın süperstarı olarak yorumlamıştı.Tottenham'ın teklifini reddeden Hutton, şimdilik Glasgow Rangers'ta kalacak, fakat ilerde Manchester United'a transfer olacak gibi gözüküyor.
Daha Arsenal maçında o çıkınca yokluğunu hissetmişti Chelsea gol yiyerek.Büyük yara aldı Chelsea bence.Yerini doldurmak çok zor.
28 yaşında olup bu kadar büyük transfer ücretlerini kariyere sığdırmak her yiğidin harcı değil.Chelsea'ye giderse eğer ayrılacağının sanmıyorum.
Kim daha çok para veriyorsa orayı istiyor. Chelsea buna yıllık 10 m € vermesi lazım ki mutlu olsun. Başka takım buna yıllık 10.5 m € vermez Anelka'da Chelsea'da kafası rahat bir şekilde oynar :) ;;)
Eşeğe altın semer vursan yine eşektir. (:
Bence üc transferde değerini etmez :)
3 yerinden nasıl kırmış yahu :) premier ligdede kazmalar var demekki :)
Ivanovic Juve'ye gelmesi daha hayirli olurdu.Chelsea'de var yeteri kadar defans.
oldu Drogba,Shevchenko,Pizarro,Anelka,Bebatov :) işin ilginci tek forvet oynuyor Chelsea....
Chelsea gene bombaları patlatmış..
Yeri çok zor dolar, büyük kayıp.
Berbatov? Gerçekten şaşırdım bu transfere. Berbatov tamam gidecekti ama ben ManU'ya gitmesini bekliyordum. İlginç. Anelka transferi ise beklenen birşeydi. İvanoviç hakkında yorum yok. :)
en sevdigim oyunculardan biri olan, Ivanovic Chelsea'ye gitti... kötü oldu :(
OLdu oLacak hazır paraLara kıymış, bombaLarı patLatırken benide transfer etseLerdi :) Bu üç adam da cheaLse nin daha önceki aLdığı oyuncuLar gibi bu paraLarı haketmiyorLar.
üçüde gereksiz
İngiltere Premier Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiren Derby Country'de, Meksika'nın UAG Tecos takımında forma giyen Arjantin'li golcü Emanuel Villa'nın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.Perşembe günü İngiltere'ye gelen 25 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli için 2 Milyon Pound ödeneceği açıklanırken, Cuma günü sözleşme imzalaması beklenen golcü futbolcunun Pazar günü FA Cup'ta Sheffield Wednesday'le oynanacak maçta forma giyemeyeceği bildirildi.Bu sezon 28 maçta attığı 10 golle Meksika liginde gol krallığı sıralamasında zirvede yer alan Arjantin'li futbolcu, 7 yıllık profesyonel kariyerinde, Club Atletico Huracan, Atletico Rafaela, Rosario Central, Atlas ve UAG Tecos 'dan sonraki 6. takımında hizmet verecek.
hiç duymadım ismini hayırlı olsun derby çok zor durumda
Bende hiç duymadım.Ligde son sıradalar ve açıkçası çok kötü gidiyorlar.Bu gidişe dur demek istedikleri belli.
Kim gelirse gelsin Derby'i bu durumdan kurtaramaz ;)
Aynen Derby için mucize gerekli;)Hayırlı olsun yeni transferleri de...
ölü transfer
kaliteli isimler..ama pizarro ve en az 1 forvet daha gönderilmeli bence..2 forvet alındı ve takım tek forvet anlayışıyla oynayan bi sisteme sahip..
Belki bu transferden sonra taktik değişikliğine gidecek Avram, ama bu taktikle şuan da son dokuz maçtan 7 galibiyet bir beraberlik bir mağlubiyet almış.
Berbatov favori adamımdı.Tottenham'ı da çok seviyodum.Gitmesine üzüldüm.
Ses bombası olmuş bunlar..Sadece Berbatov'un katkı saglayacıgını düşünüyorum..
gerçi biz konuşuyoruz ama bunlar kesinleşmiş transferlermi ? anelka ve ivanovic in chealse ye gidecegini biliyordum da berbatov çok sürpriz oldu..ManU alacak diye bilyordum