orda anlatmak istediği suursuz şekilde 3. golü aramak daha kontrollü oynayıp 3. golü aramamız lazımdı demek istiyor iyi anlayamamışsın
Printable View
orda anlatmak istediği suursuz şekilde 3. golü aramak daha kontrollü oynayıp 3. golü aramamız lazımdı demek istiyor iyi anlayamamışsın
Hayır eleştirirsin eleştirme demiyorumda kardeşim sene başında bu sene şampiyon oluruz diye beklenti içerisinde giren varsa helal olsun diyorum . O süreçte küme düşürülmeyle ligden çekilmeyle burun burunayken bir anda şampiyonluk yarışına girince saçmalayanlar oluyor hemen Aykut Hoca'ya cezayı kesiyorlar. Onların yaşadıklarını sen yaşamadın onlar yaşadı soyunma odalarında neler konuşuluyor sen bilmiyorsun onlar biliyor. 1 haftada 3 maç yapıldığı dönemler oldu ve hep aynı oyuncular oynamak zorunda kaldı hayliyle yoruldular artık. Ama lafa gelince Aykut Kocaman takımı geri çekiyor hep onun suçu hep o istiyor puan kaybetmemizi zaten . Saçmalık .
Hiçbir hoca takımının bilerek puan kaybetmesini istemez. Aykut Kocaman bunları elbette bilerek yapmıyor ama takıma zarar verdiğinin farkında değil.
Alex'i uç forvet oynattığında hep bocalıyoruz mesela. Ama bu adam hala bunu yapmaya devam ediyor. Sow'u sola çekiyor, Bienvenu'yu sola çekiyor. Geçen senede Niang'ı sola çekiyordu. Olmuyor işte daha neyi zorluyorsun ki?
Takım ligten çekilsin ben de istedim. Ama eğer çekilmiyorsak ve bu yarışın içindeysek sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kazanınca; Alın bakın şike yok geçen sezon yendiklerimizi bir daha yeniyoruz, kaybedince; 3 temmuz olmasa hepsini yenerdik.
Ortada büyük bir yanlışlık var. Onurumuz, gururumuz için mücadele ediyoruz diyen oyunculara bakıyorum deplasmanlarda koşacak halleri yok. Bunun sorumlusu oyuncu mu? Eğer oyuncuysa o zaman Aykut Kocaman hiç gitmesin sürekli oyuncu değiştirelim biz her sene. Aykut Kocaman'ın kafasına kim yatarsa onu alalım. Kafasında yarattığı anadolu takımını kursun rahat edelim.
Oyuncunun koşmaması hocanın suçudur. Koşmayan oyuncu koşşa da koşmasa da ilk 11 oynayacağını bildiği için neden koşsun? Neden mücadele etsin? O aldığı paraya bakar.
Biraz profesyonel düşünün. Sizce bizim 3 temmuz Ziegler'in, Bienvenu'nun umrunda mıdır? 1 hafta paralarını vermeyin bakalım neler oluyor :)
Faik Çetiner: "MAA'nın yukarda Allah var sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz."
Ali Koç: "Evet, var."
aziz başkan,başkan adayı olmazsa eğer 1 numaralı başkan adayımız Ali KOÇ olmalıdır bugün yine adama hayran kaldım çok oturaklı ağır ve tabi aileside türkiyenin en güçlü ailesi eğer ali koç olmazsa ali yıldırım
TV8'de Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç'un katılımıyla çok iyi bir program gerçekleştirildi. İzlemeyenler internetten falan bir şekilde bulup izlemeli. TV8'de 21:00'de başlayıp, 00:25'e kadar süren dolu bir programdı.
Konuya damdan düşer gibi giriyorum ama Fenerbahçe bence kadro derinliği açısından tüm takımların önünde. Galatasaray'dan örnek verecek olursam, kanatlarda "Aydın patlama yapacak mı yapmayacak mı" sorusuna bel bağlamış vaziyetteyiz :)
Sol bek için Ziegler-Caner-Özgür var Özgür yokken Uğur Boral vardı hepsi bir seviyenin üstünde isimler.
Sağ açık için Mehmet-Dia-Özer-Sezer var hepsi belli bir seviyenin üstünde isimler yine.
Cristian-Selçuk olayına gelince biri her türlü oynamalı zaten orada yeteneği kısıtlı oyunucuyu mecbur oynatıyorsun Barca'da bile var.Sorun ikisinin aynı anda oynaması ve buna ihtiyaç yok bu takım çünkü Emre'si Mehmet'i hatta Sezer'i bunların yanında 2. oyuncu olarak oynayabilirler. Yani daha açıklayıcı olayım Cristian-Emre oynatırsın bir maç sonraki maç Selçuk-Mehmet oynatırsın mesela. Birbirlerini dengelerler bir şekilde.
Diğer mevkileri saymıyorum bence gerek yok çünkü. Almanya ligi için bile yeterli değil oyuncu kalitemiz ama Türkiye standartlarında çok seçkin bir kadroya sahibiz Galatasaray ile birlikte.Ki arkadaşın da verdiği kanat örneği gibi bizim çok üstün olduğumuz pozisyonlar var. Gs'de Engin Emre oynuyor kanatlarda bizde olsalar 18'e girip giremeyecekleri tartışılır normal şartlarda.
vur dedikte oldur demedikQuote:
Gs'de Engin Emre oynuyor kanatlarda bizde olsalar 18'e girip giremeyecekleri tartışılır normal şartlarda.
Dia, Sezer hep sakattı. Sezer hala sakat. forvetimiz yoktu. Caner'in savunmada ne kadar yetersiz olduğu tartışılmaz bile. Ziegler tek başına puan kayıplarına sebep olduğu maç az değil. yediğimiz tüm goller sol tarafımızdan geliyordu. Cristian savunma anlamında yok. adama pres yapmaya üşenen bir adam. kadromuz derin gibi gözükse de bence eksiğimiz oldukça fazlaydı.
öyle ama.Yani Emre zaten şans bulamazdı sol kanat rotasyonunda.Engin'de Mehmet'ten iyi değil sonrasında da Aykut Hoca'mın prensi Özer var. Nasıl girecekler ki 18'e arada işte.
Ayrıca Caner bek olarak da gayet iyi bence. Zaten Beklerimizi o kadar zorlayacak şekilde hücum edilmiyordu bu takıma normal şartlarda. Caner'in ofans gücü yeter orada Ziegler'i kesmek için.Ziegler ne defans yapabiliyor ne ofans. Bir forvetimiz yoktu doğrudur onu da ikinci devre giderdik de ne değişti? Zaten takımın kötü oynamasının sebebi forvet değil defans ve orta saha şartları.Sayılan sakatlara rağmen hala fazlasıyla güçlü bir takım fenerbahçe.Tabi tekrar söylüyorum Türkiye Ligi için.Bizim oyuncularımız yetersiz,başkalarının ki değil mi?
aziz başkana bek beee
http://www.youtube.com/watch?v=vs1hw...eature=related
Aziz Yıldırım'ın bugün kendisini ziyaret eden avukatına Mayıs'taki kongrede aday olacağını söylediği dedikodusu var.
bende okudum onu bi yerden inşallah aday olur
Avukat bizzat yazdı twitterda. Aday olacakmış AzizYıldırım..
Bence bu davadan aklanıp bırakmalı. Ona karşı, dün rahat durmayan yarın da rahat durmayacaktır.
Söyle hangi şampiyonluk büyük senden ? Doğum günün kutlu olsun aykut kocaman
Doğum günün kutlu olsun Aykut Kocaman . Kocaman umutlarımızın sahibi .
Trabzonspor'a 2 maç ceza.Fazla olmus ya vermeselerdi.Hatta bize ceza verselerdi sonuçta Volkan eldiveninde bıçakla gelmiş sahaya.
Felipe De Souza !
tamda futbolcu ismi :D :D
Bu çocuğa hastayım ya tipini yediğim. :D
Bu arada Aziz Başkan ilk durusma öncesi mayısa kadar burdayız demişti.İnşallah bu durusmada serbest kalır.
Golden sonra tempo tutuyordu, Alex burada kalırsa futbolu bıraktıktan sonra geleceğin Alex'ini bulduk.:D
http://1.bp.blogspot.com/-f1MymAbxyq...86043833_n.jpg
Junior Alex :D Türk futbolu 2. bir Alex'i kaldıramaz :p
Mimikleri filan çok benziyor. :D