bence komik degil ;)
zaten oda diyoki forumda kullanilmasi yasak kelimelerin ingilizceside yasak gibi.
ama cocugun actigi konu komik :D daha oyuncu arama yerini bilmiyo :n:
Printable View
allah korusun hamzada CAFEci olursa kuşluk tümden gider :D
harbi koskoca 2 tane 4.şube açıldı bir anda :D çığ gibi büyüyorsunuz (!)
hep bu vaadlerle kandırıyorsunuz gençliği yakışmıyor size :rolleyes:
birde şuna deyineceğim (daha doğrusu c@feye bir çomak sokayım şöyle karışsın ortalık :D ) kaç tane başkan var burda anlayamadım :roll: siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi :) diyeceğimi dedim şimdi siz kapışadurun bende beklemede kalayım :cool:Quote:
Originally Posted by LaKe
valla hamzada yakışır kafenin 10 numarasına yani :D
kafenin eski oyuncularından görkem hamzanın takıma katılıcağını duyunca çok sevindi ve şunları söyledi:
hamza kalitesini belli etmiş bir yazar onun gibi biriyle aynı kafede yazı yazmak büyük bir onurdur...
:D :D :D
benden başka 5-6tane daha var heralde:n::D
Öncelikle lütfen sıfatlarına dikkat et sayın Hamza :p :n: Biz kimseyi kandırmıyoruz. Her zaman zamanında repler ödenir ve ihtiyaçlar karşılanır. Ayrıca burada tek başkan benim :D Kaptanımızda nekop'tur. Oyuncularımızda vardır. Taraftarımızda vardır. Lütfen sırf ortalığı karıştırmak adına mesaj atmayınız :p :n:
beyler farkındamısınız üçtür sayfadaki son mesajı ben yazıom ve kimse okumadan öylesine duruyo orda mesajlarım:D
serkan abi o kadar övdük bi rep verirsin artık:D şaka şaka şimdi uyarı almayalım re istiyo milleti zorluyo tehdit ediyo diye:D
gerçekleri söyledim ben Mert Başkan, yoksa ortalığı karıştırma gibi bi niyetim yok :)
ayrıca Serkan en güzelinden cevabı vermiş "biz geldiğimiz yeri biliriz :cool:"
birde kime nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum siz en iyisi site yönetimden ricada bulunun rank isteyin :D c@fe kaptan, c@fe başkan, c@fe malzemeci ... diye :n:
son olarakta Görkem kardeşim için yorum yapacağım "güzel düşüncelerin için sağol ;;) ama ayrı dünyaların insanıyız :n: "
Tamam git guşluğuna aaa :n: :n: Amma uzattın :p Transferinden vazgeçtik :D Sen Cafe'nin Başkanıyla kaptanını hatırla :D Hatırladıktan sonra oyuncularıda sor bana ben sana hepsini anlatırım :D
Ayrıca oyuncum görkemyilmazakarsu'ya laf etmeyiniz lütfen. Kafenin oyuncusu olamadınız diye agresifliğe, sağa sola laf etmeye gerek yok :p :n:
hamza abi guşluğumuz için yolladığım reple beraber 3 yeşilli oldun :D
la amma smile kullandınız rengarenk oldu :D
selamlar ağalar ben geldim bana 1 çay:D
neyse gençler ben çıkıyorum şimdi gece görüşürüz yatmazsanız :D hadi eyvallah
lan jose_morinho_fb ne diyceksen burda de noldu:D
lan tarzı argo laflar hoş değildir..... Editted by peluk...
artık kimsenin mesajını alıntı yapmıyorum sözlerim direkt c@feye :@ (asabi-sinir mod) :D
- Mertciim kedi-ciğer oldu biraz (vazgeçtik muhabbeti) :D
- c@fe kaptandan ses çıkmıyor :roll:
- Görkem, gel abi sen başımızın üstünde yerin var ;;) teşvik-şike herşeyi konuşuruz c@fe/guşluk çatısı altında :D
- tosunpaşa'M (adını bilmiyorum kusuruma bakma :[ ) sağolasın ;;) diğer arkadaşlarada eksi rep verseydin bari :D
yine bi tartışma olmasın ha aman dikkat :D
adım alican, hamza abi rica ederim(:p) :D - rep verirdim de misafirim şurda tatsızlık yaşamayalım istedim bi daha:DQuote:
- tosunpaşa'M (adını bilmiyorum kusuruma bakma :[ ) sağolasın ;;) diğer arkadaşlarada eksi rep verseydin bari :D