aynen gelsinde liverpool"u batirdigi gibi besiktasida batirsin demi oyle adamlarin futbolda yeri yok miladi doldu oyle adamlarin.
Printable View
Yönetimin bugünkü rezaletinden hiç bahsedilmemiş. Bir yönetime güveniyordum az çok oda gitti. Her şey çorba oldu.
Her gün yeni birşey patlak veriyor, Allah sonumuzu hayır etsin.
Net Borcumuz ne kadar arkadaslar bilgisi olan varmi?
28 Şubat tarihli çıkan mali verilere göre Kısa vadeli borç 252 milyon TL, uzun vadeli borç 258 milyon TL. Uzun vadeli borcun 141 milyon TL'si ilişikili taraflara borçlar, yani BJK Derneğe olan borç olduğu için saymamak lazım. 9 aylık dönem net zararı da 31 milyon TL.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...19009470_n.jpg
Bu işin peşi bırakılmamalı.
Yönetim de açıklama yapmış.
Quote:
Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.
Beşiktaşımız’ın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz.
Bu müeesir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız
Patlaklar, skandallar dur durak bilmiyor. Rezalet ya başka birşey değil. Durun bakalım daha neler çıkacak.
Tamer kıran denilen ... herif bakalım bundan sonra inönüye nasıl gelecek
yd geldi aklıma birden, o meşhur Denizli maçı!
Sizlerin de gitmesi yakındır, bugünkü olaylardan sonra! Merak etmeyin eşkiya sürüleri sizi!
Adamı karısının, çocuğunun önünde ağzını, burnunu kırmışlar diye yazanlar var. Adamın halini düşünmek istemiyorum. Bir tane çapsız için istifa diye bağrılıyor sonra taraftarın ağzı burnu kırılıyor. Tamer Kıran veya değil zaten Tamer Kıran'a yakın biri bu işin içindedir. Yazıklar olsun bu adamlığa sığmaz. Adam akıllı bir yönetim gelmedi şu kulübün başına. Yönetime zerre güvencim kalmadı. Ne halt olduklarını belli ettiler.
Ayrıca şöyle bir ekleme yapayım. Bu stat mevzusu yüzünden daha çok rant dönecek. Stat yapılana kadar ne bu olayların sonu var, nede Beşiktaş düzlüğe çıkar. Bu olanlar daha başlangıç asıl gelecek sezon daha beteri olabilir. Galatasaray'ın iki sezon önce düştüğü durumun daha beteri. Ama yeni stat yapılır biter o zaman bu örümceklerin hiç biri kalmaz temizlerler alayını. Yedirmezler sahip çıkan olacaktır elbet.
Dün akşam maçta çıkan olaylarla ilgili fotoğrafları daha yeni gördüm gerçekten yazık günah acıdım adamlara.Resmen coplamışlar adamları.
Tamer Kıran istifa etmiş.Bugün yönetim toplanmış Beşiktaş'ta.Sanırım çıkan olaylardan dolayı Fikret Orman istemiştir istifasını.Takip ettiğim kadarıyla taraftar tarafından sevilmiyordu zaten.
Su anda benden mutlusu yok. Darisi levent erdoganin basina. Geri donusunuz olmaz insallah. Gel altinsay geeelll
Mafya bozuntusu elbette istifa edecek. Bir daha o stada giremeyeceğini anlamıştır. Ama bir tek Tamer Kıran değil Samet Aybaba, Levent Erdogan, Seyit Ateş bunlarda istifa etsin, edecek. Ama bu iş öyle hemen kapanmayacak cinsten. Gençler maçında taraftardan sağlam bir protesto bekliyorum. Eğer durumum müsait olursa İnönü'deki son maça gideceğim.
Başkan FO ve Çebi'yi yazmadım. FO'nun listesine kimleri alacağını merak ediyorum. Eğer saçma sapan isimleri alacaksa ilk gitmesi gereken kişidir.
Çok geç geldi istifa... Bakan Suat Kılıç konuşmasa o da gelmeyecekti herhalde. Kimi, neyi savunuyor, neyi kayırıyorsalar artık. Spordan çıktı bu iş...
Rauf Büyük denilen zat tutuklanmış. Maç gecesi bu adamı göz altına alıp ertesi sabah yani dün serbest bırakmadılar mı.. Şimdide tutuklanmış. İnşallah gerekli cezayı alırlar. Beraberinde 4 kişi daha tutuklanmış. Bunun gibi adamlar resmen kulübü ele geçirmiş..
Her işte bir hayır vardır. Taraftar dayak yedi ama hayırlı bir dayak oldu. :D Şaka bir yana umarım Levent Erdoğan, Seyit Ateş ve Samet Aybaba'da istifa eder. Eğer işi bilen insanlar gelirse çok daha iyi yerlere geliriz. Ayağa kalkalım artık !
Bu, başlangıç. Sıradaki isimler arkadaşlar tarafından yazılmış zaten. Sonra da, Altınsay göreve!
FİKRET ORMAN LEVENT ERDOĞAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ!!
Helal be Fikret Başkan.
LEVENT ERDOĞAN 'FİKRET ORMAN İSTİFA ETSİN.'
Alın bunu alın bunu burdan.
Bunlar nasıl insanlar yahu, yapıştı mı bırakmıyorlar. İnşallah en kısa zamanda sende gidersin Levent Erdoğan !
Mustafa Denizli Rizeyi birakmaz ama onu alabilsek super olur ya .
İbrahim Altınsay için imza kampanyası başlatılmış beyler
http://imzakampanyam.com/Ibrahim-Alt...QKDS8c.twitter
Levent Erdoğan istifa falan etmez. O adam bir sonraki seçimlerde FO'nın karşısına aday olarak çıkarsa şaşırmam. Adam sümük gibi ya.
McGregor: Golü kaleci değil takım yer.
KALECİLERİ GENELLİKLE YEDİKLERİ GOL SAYISIYLA DEĞERLENDİRİYORLAR. SENİNLE İLGİLİ ELEŞTİRİLER DE YEDİĞİN GOLLERİN NİTELİĞİNDEN ÇOK NİCELİĞİYLE İLGİLİ. SENCE BİR KALECİ HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMENİN KISTASI BU MU OLMALI?
-Bence bu şekilde bir değerlendirme aptalca. Çünkü futbol bir takım oyunu. Yenilen gollerin yanında benim değil Beşiktaş'ın ismi yazılıyor. Bir maçı takım olarak kazanır ya da kaybedersiniz. Golleri de takım olarak atar veya yersiniz. Sorumluluk hiçbir zaman tek bir oyuncuda değildir. Takımın genel oyununa bakmak gerekir. Elbette bazı maçlarda "Keşke şunu daha iyi yapsaydım" diye kendinizi eleştirirsiniz ama nasıl ki atılan gol sadece atan oyuncunun ürünü değilse, yenilen golden de sadece kaleciyi sorumlu tutmamak gerekir. Daha az gol yeseydik de bu yine benim sayemde olmayacak, benim dünyanın en iyi kalecisi olduğum anlamına gelmeyecekti; sadece Beşiktaş'ın ne kadar iyi bir takım savunmasına sahip olduğunu gösterecekti.
Adam haklı, röportajının tamamı çok güzel okumanızı tavsiye ederim.
Beşiktaş’ın idmanı öncesinde arkadaşlarıyla sohbet eden Niang, ”Burada çok güzel 5 ay geçirdim. Artık üst seviyede rekabet edecek gücüm yok. Sözleşmem bitince, Katar’a geri döneceğim” dedi.
Ayrıca güle güle Niang. 5 ayda olsa sevdim bu adamı.
Takimiyla sorunlari yok muydu ?
Levent Erdoğan da Fikret Orman'ı istifaya davet etmiş. Ne pişkin, ne yüzsüz adammış, pes!
McGregor çok güzel konuşmuş gerçekten. Tamam, belki hatalı 3-4 gol yemiş olabilir ama aslında kötü bir kaleci olduğunu sanmıyorum. Adamın önünde defans diye birşey yok ki. Bütün sorumluluğu sadece kaleciye yüklemek insafsızlıktır.
Keşke kalsan be Niang. Beşiktaş için verdiğin savaş, sahadaki mücadelen takdire değer. İyi ki geldin.
Levent Erdoğan sıkıntı verecek ama onun da sonu Kıran gibi olacak inşallah. Bir düşün ulan yakamızdan !
Boyle bas belalari hep olur :)
Bizde de terslik var arkadaş! Kimi sevsek gidiyor, kimi istemesek başımıza bela oluyor!
Sivok Toraman süper ikili olmuşlardı niye bozuluyor anlamıyorum. İkisi de çabuk, ayaklarına yeteri derecede hakim ve çok uzun olmasalar bile havada kuş uçurtmayan adamlar. En guzeli ise birbirlerine yakışan ve beraber keyifle oynayan oyuncular. Samet değil de aklı başında bir adam olsaydı BJK belki şampiyon bile olabilirdi.
Hea bu arada Ne pektemek ne Almeida ne Niang. BJK'ın yuzde yuz saglam bir santrafora ve onu tamamlayabilecek ikinci forvet/forvet arkası/ofansif ortasaha gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Oguzhan ya da Muhammed bu rolu alabilir mi sorunsalı da var tabi.
Yeni iddialar var Orman hakkında http://skorer.milliyet.com.tr/150-mi...31/default.htm
Gökhan-Ersan-Sivok-Hilbert ... Aslında defans blogu kalitesiz değil ama sorun ne anlamış değilim. Böyle bir defans kurgusu olamaz. Demek ki malzeme var ama malzemeyi yoğuran, yemeği hazırlayan usta, usta değil. Samet Aybaba ile devam etmez. Sezon sonu yollar ayrılmalı. Kaptan da misyonunu tamamladı artık. Ne pozisyon almayı biliyor, ne de defansı iyi yapabiliyor. Sürekli arkasına adam kaçırıyor. Onunla da yollar ayrılmalı. Sivok'un yanına kaliteli stoper almalıyız.
Genç bir forvet alamıyorsak Niang'ın kesinlikle kalması gerekir. Yaşına aldanmamak gerek. Drogba'da yaşlı mesela, ama adam oyun zekasıyla işi götürüyor. Kamp yapar, maç eksiğini kapatır seneye bomba gibi olur. Pektemek ile birlikte uçururlar bizi. Oğuzhan'da bu görevi rahatlıkla üstelenecektir. Az daha sabretsin, kendisini doğru yönlendirecek, geliştirecek bir hoca gelsin çok daha iyi olacaktır. Orta Sahaya defansif, tecrübeli bir adam da alırsak Oğuzhan ve Muhammed'den çok iyi verim alabileceğimizi düşünüyorum. Ancak öncelik tabii ki Samet Aybaba'nın gönderilmesi.
Ben Muhammed'den umudumu kestim açıkçası. Hiç bir şey beklemiyorum artık. Belki onun suçu, belki de ona şans vermeyenlerin suçu orasını bilemiyoruz. Ama bize görünen bu.
Aybaba efendi seneye gitmezse büyük ihtimal Fernandes'de ayrılır. Onun görevini Oğuzhan üstlenecektir ama onun yanına mutlak suretle bir oyuncu alınması şart. Veli ile olmuyor. Necip'de artık olgunluk evresine geliyor bir şeyler yapması lazım. Ondan beklentim büyük çok seviyorum ama hep eksik kalıyor.
Dur bakalım abi, çıkmadan candan umut kesilmez. :) Muhammed'de istemez mi hiç A takımda oynamayı ? İlla ki o da çok istiyordur yani, baskı yapmayalım. Bende de böyle bir kuşku var ama en azından yeni sezonu bekleyelim derim. Muhammed parlayacak mı, yoksa kaybolup gidecek mi ? Önümüzdeki sezon bu sorunun cevabını alacağımızı umuyorum.
Vallahi Dortmund'da oynayan gençleri gördükçe "hadi ulen" diyorum bizim takımlardaki gençlere. Yani bu tüm Türkiye için geçerli tabi bir tek bizim için değil. Tek örnek Dortmund'da değil. Millet Şampiyonlar liginde 17 yaşındaki çocukları sürüyor sahaya. Galatasaray Schalke maçında kritik durumdayken bile 17 yaşındaki çocuk oyuna girmişti. Biz anca gençken övüyoruz, bu kadarını biliyoruz. Bir şeyler eksik bizde. Bunu artık oturtmak lazım. Mesela ben anlamıyorum açıkçası, neden bu zamana kadar Muhammed kiraya verilmedi? Ne yani bulunmaz hint kumaşımı bu adam? Verseydin 1-2 sene oynasaydı alt liglerde. Umarım beni utandırır seneye de harika oynar. Tek isteğim bu.