Oh içim rahatladı Costa'nın gelmeyişiyle ayaklarına daha hakim bir stoper almalıyız topu oyuna uzun toplarla da sokabilen..
Printable View
Oh içim rahatladı Costa'nın gelmeyişiyle ayaklarına daha hakim bir stoper almalıyız topu oyuna uzun toplarla da sokabilen..
"Sercan için en ciddi teklif Galatasaray'dan"
Bursaspor'un, transfer döneminde adı sıklıkla anılan forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ın menajeri Metin Korkmaz, genç futbolcu için bütün takımlardan teklif geldiğini ama şu anda en ciddi teklifin sahibinin Galatasaray olduğunu bildirdi.
Sercan Yıldırım'ın vefat eden dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan ve bir ara Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile özel görüşen Korkmaz, gazetecilerin Sercan'ın transferiyle ilgili sorularını yanıtladı. Korkmaz, Sercan'a, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ama şu anda Galatasaray Kulübü'ne daha yakın olduklarını dile getirdi.
''Sercan'a Beşiktaş'ın Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Avro teklifi hala geçerli mi?'' sorusuna ise Korkmaz, ''Evet, geçerli. Birçok teklif var. Bütün takımlardan teklifler var ama şu anda en ciddi teklif Galatasaray'dan. Değerlendiriyoruz. Bu transfer Cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan'ın Bursaspor'da kalmasından yanayız'' yanıtını verdi. Korkmaz, Galatasaray'ın teklifinin sorulması üzerine, ''Galatasaray, Sercan'a karşılık Aydın Yılmaz artı iki futbolcu teklif etti'' dedi.
Bu arada, Tahir Yıldırım'ın cenazesi Bahar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze törenine, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve yeşil-beyazlı camianın önde gelen isimleri de katıldı.
Kaynak : AA
Arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama Sercan'ı almaya Galatasaray'ın parası yetmez.
Yazıcı 10 M € 'dan aşağıya Sercan'ı satmayacak. Bu parayı da Galatasaray vermez. . .
Futbol hayatını Bursaspor'da bitirir o zaman :)
Umarım Sercan gelir bize katkısı çok büyük olacaktır..
Sercan'ı umarım almayız.
valal menajeri aydın+2 oyuncu demiş.fiyatı makul seviyeye çekmişlerdir.gs de 10m euro vericek kadar aptal değil bence.o fiyata avrupada çok daha kaliteli adamlar var.
o kadarda değil diyorum hani 100 yıllık tarihi olan Türkiyenin en iyi 3 Takımından birisinin bi 19 yaşındaki çocuğu almaya parası yoksa Dev kulüb değildir heralde.
o kadarda büyültmeyin Sercan Yıldırım'ı Galatasaray'dan bahsediyorsun herhangi bir Anadolu kulubünden değil..
Almak istese 10 m Euroyu rahat rahat verir Galatasaray ;)
10 milyon verecek para elbette vardır Galatasarayda. Yalnız 10 milyonu Sercana verecek kadar amiyane tabirle "enayi yönetici" yoktur bizde..
Yapma Allah aşkına Galatasaray dev kulüp oluyorsa ManU, Barça, R.Madrid ne oluyor ?
Herhangi bir Anadolu kulübü dediğin takımları da küçük görme. Ne yapacakları belli olmaz.
Sonuç olarak diyorum ki Galatasaray'ın o kadar parası vardır ancak Sercan için belirtilen paraları vermeyeceği için bu transfer şu anki ortamda olmaz. . .
GS'nin 10M€ su tabiki vardır ama aynı zamanda GS'nin ekonomik durumu da vardır ve her ne kadar Sercan gibi yetenekli biri olsada GS kolay kolay kimseye 10M€ vermez hele ki devre arasında hiç vermez...
10 mn € var da ödedi diyelim ondan sonra bi kac yıl Inamoto,Lukunku,Saidou gibi transferler yapmak zorunda kalırlar bence.
Artık hiçbir transfer haberini okumuyor. Arada sokakdan geçerken dizili gazetelere bakıyorum. Bugün 2-3 ünde Sercan Galatasarayda yazıyordu. İnanmadım tabi :) Açtım www.Galatasaray.org u baktım öyle bir haber yok o zaman konuşmayada gerek yok :D
Ezbere konuşma Burak :icon_biggrin: O bahsettiğin dönem çook mazide kaldı kardeşim. 3 yıldır transfere sağlam paralar harcıyoruz, 3 sene de hiç bir sıkıntı olmadı. Lincoln, Linderoth ile başladı; bu sezon Keita, Elano, Rijkaard falan devam ediyor, edecek de... Bir de tüm bunlar Avrupa kupalarından gelen gelirlerle falan yapılmadı, zaten bir gelir yok ŞL ye hasret olduğumuz için. Kendi yarattığımız kaynaklardan. Seneye olası bir ŞL katılımı olursa oradan gelecek 15 milyon gibi bir ücretle daha da iyileri gelir...
Lincoln'ü sponsor desteği ile aldık, diğerlerini kendi kaynağımızla. Kulübün finansal durumunu ben tutmuyorum. O paraların nasıl ödendiğini başkan divanda kendisi açıklıyor. "Galatasaray'ı zor duruma düşürecek 1 lira harcamadık" diyor.
Siz onu geçin, Marqueze yoğunlaşın, sinerji oluşturun. Keza her an bir bomba daha patlayabilir :) -bilir diyorum sonra yarın birgün bomba elimde patlamasın. :icon_smile: Konuşulan isim o...
Banada Galatasaray İyi bir stoper alacak gibi geliyor.. Ben olsam Sercan'a 10 milyon euro vermem. Sercan kaliteli ama daha 10 milyon euroluk işler yaptığını görmedik. Kendini daha geliştirmeli. Ben olsa sezon sonuna kadar orada devam ederdim. 2 oyuncu artı 2 milyon euro felan ideal bir fiyat olur Sercan için..
Galatasaray aldı onları evet. Ama daha yerinde olmayan stadın kombine satışlarıyla aldı : ) Loca paralarıyla aldı. Şu anda bile eğer kulubun borcu yok diye gözüküyosa gelecek 3-4 senede çıkacak o borçlar yavaş yavaş. Günlük bakıyo herşeye yönetim.
İşte maalesef futürsuzca para sacıyor Gs yönetimi bunu demeye çalışıyorum Emre.Eski yıllara geri dönmeniz maddi acıdan sizi cok zorlar
bu stad olduktan sonra öyle birşeyin olacağını pek sanmıyorum burak abi.
"İmkansız!"
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Bursasspor'lu Seran için noktayı koydu ve "İki kulüp arasında uçurum var. Bu şartlarda transferi yapmamız imkansız" dedi.
Polat, Bursaspor başkanı İbrahim yazıcı ile pazarlık yaptığını ancak sonuca ulaşamadığın belirtirken "Sercan için istenilen rakam çok yüksek. Bu paraları ödememiz mümkün değil. Tamam genç ve gelecek vadeden bir futbolcu ama bu günden sonra transfer için somut bir gelişim olmasın beklemiyorum" diye görüş belirtti.
Ligtv.com.tr
Hayırlısı olsun...
Anadolu takımlarına bekledikleri tavizi vermemelerinden dolayı Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu konuda diğerlerinin de örnek almaları dileğiyle..
aynen...Valla Anadolu ekipleri özellikle antep ve kayseri resmen soyguncu gibi :n: Antep2i zengin etti bjk... Valla açık ve net söylüyorum Sercan'a 5 milyondan fazla verilirse giden paraya acırım...Sonuçta yabancı takımlar ne veriyorsa biz de o kadar verelim. Biz daha mı zenginiz ? Adamlar Arda'ya bile 10-12 milyon ancak veriyorlar. Biz deli miyiz 10 milyon'a alalım ?
Anadolu takımları iyi bir oyuncuya sahip olunca kendilerinde dünya yıldızı varmış gibi düşünüyorlar.10 milyon € az bile onlar için.:)
Bence Anadolu takımları doğru olanı yapıyor. Herkese kendi malı daha güzel ve değerlidir. Ülkemizde oyuncu kısırlığınıda göz önüne katarsak bu yetenekte, Avrupa daki büyüklerin takibinde oyuncuya bu fiyatı "istemeleri" normaldir. Yalnız bu fiyatı oyuncu hakeder demiyorum istemeleri normaldir. Ben Anadolu takımlarımızı boyun eğmedikleri için kutluyorum. Nice yabancı oyuncular hemde bildiğin sap gibi ne paralara oynuyorlar Sercan'a istemişler çok mu abest.. Bence normal.
Herkes tepki gösteriyo ama Galatasaray Arda'yı 5-6 milyon € 'ya satarmı ? Bursaspor'un elinde 2 tane çok yetenekli oyuncusu var. Bunlar içinde tabiki yüksek paralar isteyecek. Herkes kendi oyuncusunun değerini ister. Buda yabancı kısıtlaması olduğu için oluyo. Avrupa'dan Brezilya'dan Sercan ayarında adamlar 3-4 milyon € 'ya alabilirken Türk olduğu için 10 milyon €'lar konuşuluyo.
Evet Galatasaray Arda'yı 5-6 M€'ya satmaz çünkü herkesin de kabul edebileceği gibi arda 5-6 M€'luk bir adam değil. Ama evet Sercan çok yetenekli ve potansiyeli olan bir isim. Ancak şu da doğru ki Sercan 10 M€ yetmez. Futbol bu duygusallığa gerek yok yani Bursa'nın elinde potansiyeli yüksek 2 oyuncu var diye bunları 10 M€'dan mı satışa çıkaracak? O zaman Pazarspor da çok potansiyelli bir oyuncu yetiştirince ayda yılda 1 oyuncu yetiştirsin 10M€'ya satmaya çalışsın yerli diye. Tabii ki de böyle durumlarda yabancılara yönelirler kulüpler yerliler yerine.
Yalnız şu da var.Avrupalılar kesinlikle bu parayı veripte Türk futbolcu almazlar.Bu paralar sadece yurt içinde geçerlidir.Anadolu klüplerinin belirlemiş olduğu bonservis bedellerinden bahsediyorum.
Everton daha geçen sene Mehmet Topal'a 7M€ önerdi Arda 5-6 M€ mu şimdi? Arda'ya yapılan tekliflerin 5-6 M€ olduğunu hiç sanmıyorum.. Evet Sercan Bursa için önemli bir oyuncu olabilir ama her takım da kendisi için önemli oyuncuları 10M€'dan satışa çıkarırsa vay halimize..
Galatasaray'dan,Fenerbahçe'den,Beşiktaş'tan Avrupalı klüpler oyuncu alırken istenilen ücretleri verirler ama Anadolu klüplerine o kadar para vermezler.Çünkü bu 3 büyük takım göz önünde olduğu için oyuncularını izlemek çok daha kolay.
O yüzden şimdiye kadar yurtdışına hep bedavaya adam yolladık (Tuncay, Emre, Okan, vs), bir kaç oyuncu dışında (Baliç, Okocha, vs).
Kendinizi kandırmayın, yurtdışındaki takımlar Türkiyeden bir oyuncuya o kadar para veripde almaz, ha alırsada ucuza genç yetenek alır, yoksa Ardaymış, Gökhan Gönülmüş bunları hiç parasına yada sözleşmesi bitince kaparlar.
Neyse daha fazla uzatmadan konunu Galatasaray Transfer haberleri olduğunu unutmayalım diyorum...