alt yapıyı tanıyan kulübü bilen ve de o kulüple özdeşleşmiş bir oyuncunun başa gelmesi barca icin iyi.gelecek günlerin barca adına güzel günler olucagını düsünüyorum
hayırlısı olsun.
Printable View
alt yapıyı tanıyan kulübü bilen ve de o kulüple özdeşleşmiş bir oyuncunun başa gelmesi barca icin iyi.gelecek günlerin barca adına güzel günler olucagını düsünüyorum
hayırlısı olsun.
Barcelona, Rijkaard'ın yerine Josep Guardiola'yı getiriyor. Laporta, Hollandalı teknik adama teşekkür etti
goal.com
Barcelona Başkanı Laporta, Hollandalı Teknik Direktör'ün yerine, B takım teknik direktörü Josep Guardiola'yı getirecek. En azından başkan Laporta akıllarından geçenin bu olduğunu ifade etti. Guardiola 1990 ve 2001 yılları arasında Katalan kulübünün formasını giymişti.
Rijkaard başarılıydı
Başkan Laporta, 2003 yılından bu yana takımın başında olana Rijkaard'a teşekkür borçları olduğunu da söylemeden edemedi. Kolay değil; Rijkaard takımın başındayken 2 La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşattı.
------------------
Laudrup u bekliyordum acıkcası, Guardiola oldu. Hayırlı olsun Barca ya.
sonunda doğru olanda buydu..
olacağı buydu :)
Pep Guardiola, En çok sevdiğim oyunculardandı.
Umaırm Barcelona'nın başına gelir.
Real Madrid'li savunma oyuncusu Sergio Ramos, futbol kariyerinin kalan bölümünü takımında geçirip, futbolu Beyaz Şimşekler'de bırakmak istediğini söyledi.
goal.com
Real Madrid'li başarılı savunma oyuncusu Sergio Ramos, tek düşüncesinin futbolu bu takımda bırakmak olduğunu söyledi. Ancak bu oyuncu hakkındaki transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor. Daily Mirror gazetesi verdiği haberde Chelsea'nin bu oyuncu için 25 milyon avroyu gözden çıkardığını yazmıştı.
Başkan Ramon Calderon da bu dedikoduları yalanlayanlardan diğeri oldu.
Çok başarılı ve genç bir oyuncu Realle özdeşleşti zaten ayrıca saçınada bitiyorum:)
Real Madrid çok güzel kadro kurdu ve oyuncular vefakar Casillas-S.Ramos gibi isimleri genç ve takıma çok bağlı...
Joa q uin Fiyasko mu ? :) Neyse.. Ispanya dışına çıkmak istemediğini söylemişti hep, hatta Chelsea baya bi para teklif etmişti kendisine ama reddetmişti. Bakalım şimdi ne yapıcak..
Jo**uin nasil fiyasko oluyor?
Valencianin yaptigi en akilli transferlerinden biri. Bence ManU'ya gitsin :)
Sagda Jo a q uin solda C.R7
Bence Ju**uin dünyanın en iyi kanat oyuncularında biridir.Ben premier ligde çok iş yapacağına inanıyorum.
Guardiola Barcayı kaldırır mı bilemiyorum takımda fazla yıldız var bunları "takım" yapmak epey zor
Segio Ramos Real Madrid'in efsanesi olacak bence
Sevilla'nın yıldız futbolcusu Daniel Alves, Atletico Madrid'in Espanyol'u yenmiş olmasına rağmen, La Liga'yı dördüncü sırada bitirme umutlarının olduğunu söyledi.
goal.com
Daniel Alves, Sevilla'nın ligi dördüncü sırada bitirebileceğini söyledi. Ligde 61 puanla 4. sırada bulunan Atletico Madrid, takipçisi Sevilla'nın 3 puan önünde bulunuyor. Atletico, kalan iki maçından bir tanesini kazansa dahi, dördüncü sırayı garantilemiş olacak.
Konu hakkında bir açıklama yapan Alves, "Ben şansımızın bittiğini düşünmüyorum. Rakiplerimizin alacağı sonuca göre kaderimizin belirleneceği doğru, ancak her zaman umut vardır" diye konuştu.
Barcelonalı yıldız oyuncu Xavi Hernández, Frank Rijkaard’ın gönderilmesi nedeniyle futbolcuların suçluluk duyduğunu söyledi
goal.com
Uzun süren spekülasyonların ardından Barcelona’da Frank Rijkaard’ın görevine son verildi ve yerine PAF takım antrenörü, eski Barça’lı futbolcu Guardiola getirildi.
Son iki sezonu kupasız kapatan Barça’da futbolcuların kendilerini suçladığını söyleyen Xavi, “Biz futbolcular olarak olan her şeyden dolayı büyük suçluluk duyuyoruz. Hepimiz görevimizi elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalıştık. Gelinen noktada herkesin hatası olmasına rağmen asıl suçlular biz futbolcularız" diye konuştu.
Kulübün krizde olduğunu da kabul eden yıldız futbolcu, “İki sezon kupa kazanamadık ve iyi durumda olduğumuz söylenemez. İki hafta önce krizde değildik ancak basın her an çökmemizi bekliyor gibi davranıyordu. Şampiyonlar Liginde yarı finale kadar çıktık, ancak ligde başarılı olamadık” dedi.
"Hoşgeldin Guardiola"
Eski takım arkadaşı Guardiola’nın takımın başına geçmesine sevindiğini söyleyen Xavi, "Guardiola çok güçlü bir kişiliğe sahip ve oldukça tecrübeli. Futbolculuğu döneminde hem saha içinde hem de dışında çok önemli katkıları vardı. Rijkaard bize çok şeyler kazandırdı ve umarım Guardiola da aynı oranda başarılı olur" diyerek sözlerini noktaladı.
Real Madrid başkanı Ramon Calderon İspanyol defans oyuncuları Sergie Ramos için Chelsea'nin transfer çalışması yaptığı yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.
Ramon Calderon medyaya yansıyan haberlerden sonra, "Neden Real Madrid'deyken neden Chelsea'de oynasın ki" diyerek genç futbolcunun İspanyol kulübünde kalacağını açıkladı. Ramon Calderon önümüzdeki sezon için Real Madrid'in nasıl bir transfer politikası izleyeceği konusunda kendine yöneltilen soruya ise "Kadromuzda eksiye doğru giden bir değişiklik olmayacak, oyuncu kaybetmeyeceğiz" dedi. Geçtiğimiz gün Sergie Ramos için İngiliz ekibi Chelsea'nin 70 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti...
Kaynak : Sporx.com dış haberler
bence dünyanın en iyi sağ beklerinden ramos.stoper olarak bence çok kötü.
çirkeflliği ön planda olsada mücadelesi ve yaptıkları göz ardı edilemez.
realde bırakması en mantıklısı.
Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud van Nistelrooy, önümüzdeki sezon için hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olduğunu söyledi
goal.com
Real Madrid'in yıldız golcüsü Nistelrooy, Şampiyonlar Ligi'ni gözüne kestirdi. Kulübün resmî internet sitesine konuşan Hollandalı yıldız, şampiyonluktan dolayı çok memnun olduğunu da ifade etti.
Nistelrooy, "Şampiyonluk benim için çok özeldi. Herkes bu başarı için çok çalıştı. Sözlere sığdıramayacağım bir sevinç yaşadık. Çarşamba günü statta muhteşem bir atmosfer vardı. Tribünlere baktım, ne kadar mutlu olduklarını gördüm ve onları mutlu etmek kadar güzel bir şey olamayacağını düşündüm" diye konuştu.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı amaçladıklarını söyleyen Nistelrooy, "Real Madrid'le bu başarıyı yakalamak istiyorum. Eğer o kupayı alırsak, hepimizin hayalleri gerçekleşmiş olacak. Bu amaca ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
R.Madrid seneye bi sürpriz yapıp Şampiyonlar Ligini alabilir bencede. Eksik yerlerine iyi transferler yaparlarsa onları durdurmak çok zor
Başkan iddialı konuşmuş Chelsea'nin işi çok zor.. :)
Futbolcularda suçlu ama Rijkaard gerçekten elindeki kadroyu kullanamadı
real istikrar yakaladıktan sonra bence takviyeye bile gerek kalmadan alabilir.
Süper kadroları var iyice ısındı herkes birbirine olabilirler...
Böyle büyük takımlardan istemezlerse oyuncu alamazsın..kontratı bitmiyorsa..
hoşgeldin guardiola.bakalım yeni barça nasıl olacak.
Porsmouth'un deneyimli defans oyuncusu Sol Campbell, Villarreal'e gidiyor.
goal.com
33 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu, önümüzdeki yıl Devler Ligi'nde boy gösterecek Villarreal'le anlaşıyor. Campbell yaşadığı sorunlar nedeniyle 2006 yılında Arsenal'dan ayrılıp Porsmouth'ta oynamaya başlamamıştı.
Deneyim lazım
Önümüzdeki yıl genç bir kadroyla Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olan İspanyol temsilcisi, Campbell'ın deneyimlerine çok ihtiyaç duyacak. Marca'nın haberine göre Porsmouth Teknik Direktörü Harry Redknapp, Manuel Pellegrini'yi kadrosuna dahil edecek.
:zuhaha Allah kolaylık versin Villareal'e..
Otur oturduğun yerde yav ne transferi :D
Campbell deneyim konusunda iyi bir transfer olabilir
hoşgeldin guardiola