Emektar çocuk benim eklediğimin basketle bir alakası yok.
Printable View
Emektar çocuk benim eklediğimin basketle bir alakası yok.
Hııı o zaman işler değişir :D Ama burda Basketbolu ilgilendiren bir durum yok. Genel olarak taraftarı ilgilendiren bir durum var. "Taraftar sohbet alanı" diye bir yer olmadığı için buraya yazmakta bir sakınca yoktur sanırım.
Olm aynı konu hakkında 3 kişi haber eklemiş. Niye bi bana söylüyorsun o zaman :D Ayrıca mesajımdan alıntı yapmış olmaman bu sıkıntıyı getirdi. Çünkü Nevizade konusunu Adminimiz bile burada paylaşmış :)
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=14256
Fatih Terim'le şaka olmaz. :)
Denizli sağolsun son programında Terim'e yapılanı çok ağır bir şekilde eleştirmişti. Son programı olduğu bu kadar eleştirdiğinden belli olmalıydı :)
zamaninda zico boynundan cikartmisti görevliler uyarmisti kendisini.. herkes tepki göstermisti koskoca zico yu tanimazmi bu görevliler diye tff 4 yil sonra el atti bu olaya güzel oldu :)
Aslında belli bir sistem olmalı.Kartı belli bir yerden okutup maçta olduğuna dair bir sistem yapılabilir.Hiç zor da değil bence.
http://yfrog.com/oeddbvwj
Naptın Kazım :D Red&Yellow yazmış yarısı da kırmızı olabilir :D
Kazımın kafada deli sorular var banko Türkiye'ye geldiğinden beri :)
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1308/15421308.jpg
Yattara'ya benzemiş :n:
Şişman Yattara olmuş. :zuhaha
Kazım yapma ya :n:
Hakkaten o nedir öyle yaa:n:
Yakışmış koça :n:
Bu baseldeki adamı alırsa gs 11de oynatır kadroda 7 yabancı olucak (muslera eboue ulfa melo shakiri elmander baros) kimi kesicek acaba
tabiki baros kesilcek tekrar tek forvete doncez ilk baslarda kanatlarimiz islemedigi icin cift forvete donduk simdi kanatlarimiz isler shakiri gelirse sagda shakiri solda emre ortada melo-selcuk-engin muthis olur.
AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray’ın şike soruşturması sürecinin içinde olmadığını belirterek, “Ancak mahkemenin başlayacağı süreçte çok farklı şeyler de duyabiliriz'' dedi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25313549
gs'nin adı bile geçmiyor tapelerde sadece adnan polatla aziz yıldırımın özel konuşmaları var o kadar ama savcı bu kayıp 1 m $ için başka davadan devam edilicek demiş belki ona hitaben söylemiştir hakan şükür
Bu senenin geçen seneden farkı, yetenekli oyuncuların yanı sıra, pas özelliği olan oyuncuları transfer etmemiz. Semih, Ujfalusi, Melo, Selçuk, Riera, Elmander, Eboue hepsi de iyi pas atan oyuncular. Özellikle savunmadaki Ujfalusi, Eboue, Semih'in pas özellikleriyle geçen seneye göre çok fark yarattığını söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıl savunmadan ya çıkamıyorduk ya da çıkarken pas hatası yapıyorduk. Şimdi iyi oyun kurarak hücum yapıyoruz. Rakip takımların presleri boşa çıkıyor. Adam eksiltebilen Elmander'in yanı sıra, Eboue ve Ujfalusi gibi hücuma büyük katkı sağlayan defans oyuncularına sahip olduk.
Futbol aslında basit bir oyun ama transfer yapan kişilerin isimden çok bu özelliklere dikkat etmesi gerekir. Geçtiğimiz sezon 3 pas arka arkaya yapamadığımızı düşününce nerelere ve hangi özelliklerde transfer yapmak gerektiğini anladık. Ancak önceki senelerde bunu bir türlü göremiyorduk. Bu sezon şampiyon olmamak için bir sebep varsa yedek klübesinin zengin olmamasıdır.
Yiğit Gökoğlan: "Futboldan önce Atletizm ile ilgileniyordum. 100 metrede kendi yaş grubumda Türkiye 3.lüğüm var" GSTV
ve 21 numarali formayi giycek
Katılıyorum son kupa macındada görüldü yapılan pas hataları geçen seneki 4lü :D :D
Ajansspor: "Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Adana Demirspor maçındaki olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.."
Son Dakika ; GALATASARAY trafik kazası geçiren Keşanspor'a 3'ü A2 Takımda Bonservesiyle, 1'i kiralık 4 futbolcu ve 250 Bin tl verdi
A.Albayrak : "Gs adı geçti mi direk kapıyı 5-6 Milyon Eur'dan açıyorlar."
Hani Fenerbahçeli arkadaşların bir sloganı var ya '' Fenerbahçe Düşmanlarını Yeneceğiz '' diye onu alıntı yapmak istiyorum.
Yönetim içindeki Galatasaray Düşmanlarını Yeneceğiz. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarını herkes izlemeli içimizdeki pislilikleri temizlemeliyiz.
Ünal Aysal: Benim projem Galatasaray'ı yurtdışına taşımak ve orada başarılı olmaktır. Benim hedefim Türkiye içinde yarışmak değildir.