K. Constant transferinde 2.5 MN €'nun yanında bir takım bonuslardan bahsediliyor bu arada.
O bonuslar ne kadar acep?
K. Constant transferinde 2.5 MN €'nun yanında bir takım bonuslardan bahsediliyor bu arada.
O bonuslar ne kadar acep?
Yalnız Colman'ın gidişi Trabzon açısından transferlerden de önemli bence. Takımın oyununu yavaşlatıyordu, sürekli yana al gülüm ver gülüm paslar... İlk zamanlar iyiydi de son dönemlerde yarardan çok zararı oluyordu. Trabzon özellikle Hami, Orhan, Şota dönemlerinde hızlı oyunuyla çok etkili olan bir takımdı. Rakip kaleye fırtına gibi gidiyorlardı. Yeniden o tempoyu yakalayabilmek için Colman tarzı oyunculardan kurtulması lazımdı takımın.
Ben kanatlardan cok umitliyim bu sezon.
Serdar formayi bi kaparsa dahada birakmaz. Zaten solda Yusuf var oda kendini gelistirmeye devam etmeli.
Borceanu yaz tatilinde arkadaslari ile futbol oynarken kendini sakatlamis, Vahid hoca bu duruma epey sinirlenmiski Borceanu'nun satilma ihtimali bile var.
Suan herkes kadro kuruyorken zorlaniyor, o zorlugi giderecek bir yerli merkez orta saha lazim.
Valla Vahid hocayi bilmemde benim FM ve Fifa kadrolarim hazir.
Onur
Bosi Yumlu Medjani Ishak
Borceanu Constant
Serdar Ozer Yusuf
Cardozo
Burak Gurdal Ntv'ye baglanip 2 transfer daha olacagini soylemis.
Mevkiler orta saha ve forvet bence :)
2 nokta transfer dedi hatta.
Kulübümüzle iki yıl daha anlaşması bulunan Ondrej Celutska'nın mevcut sözleşmesi, 112.000.-EUR ödenerek feshedilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Premier Lig topçusunu pazarlayamadık bir yere.
Iste o Premier league topcusu az kaldi dusen Sunderlanda oyniyamadi ikinci yarida.
Menajerleride zaten biliyor takim mecburi fesh ediyor cokta kulup bulalim havasinda degiler.
Yeni bir takimla 1 hafta icinde sozlesme imzalar, menajerde signing on fee'yi cebine atar :)
https://pbs.twimg.com/media/BRfJ09vCIAAai1a.png:large
Yolu açık olsun...
Beni hayatımda ilk defa sevinçten havalara uçuran golü atan Celustka yolun açık olsun:)
Celutska konusunda hâlâ gündemde olan ülkemiz yöneticilerinin, futbolseverlerinin aşmayı bir türlü beceremedikleri mevki oyuncularının ne işe yaradıkları ve defans oyuncularına yükledikleri gereksiz ve safsatadan ibaret anlam. Defans oyuncusu ne iş yapar? Defans yapar, top kapar ve adam tutar, yer tutar vs. Ama beklenen; hem defans yapıp hem gol atmaları. Utanmasak kaleyi de korumalarını bekleyeceğiz. O nedenle insanlar oyunculardan çabuk bıkıyorlar. Şu durumda elbette Celutska bir lüks. Üstelik stoper karakterli bir bekti kendisi. FM'nin aksine çok hızlı bir oyuncu da değildi; fakat kondüsyon ve ciğer bakımından gayet iyi bir görev adamıydı. Benzeri Sivok'tur. Yıldız falan değildir; ama iyi bir stoperdir. İyi bir görev adamıdır. Transfer işlerinde tamamen duygusal ve kötü karar vererek ilerliyoruz. Bu makus talihi aşmak lâzım.
Trabzonspor, Fransız futbolcu Kevin Constant ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Buna göre; Constant, 2014-15 futbol sezonu için 2.400.000.-EUR garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için 2.250.000.-EUR garanti ücret, 2017-18 futbol sezonu için 2.100.000.-EUR garanti ücret alacak.
Biraz fazla değilmi ?
Açıkçası yıllık ücret biraz fazla geldi.Hayırlı olsun
Milandan adamı alıp geliyorsun Trabzon'a bundan aşağısına geleceğinide sanmıyorum. Takımın mali yapısına göre fazla ama bu adamlar bundan aşağıya bize gelmez ama istenileni vermediklerinde (Malouda, Janko vs gibi ) o zaman sıkıntı olur işte.
Milan'da ne kadara oynadığını bilmiyorum ama Milan müthiş derecede cimri bir kulüp normal şartlarda.Hatta Constant bonservis vererek aldıkları nadir oyunculardan :)
O konuda haklısın,zaten gönül başarılı performans göstermelerinden yana.Hayırlı olsun tekrardan
Milan'da çok daha az alıyordur ama Milan damgası yiyip geliyor. Bu yıllık ücret ondan. Ücrete dikkat ederseniz maç başı ücret yok. Sezonda 40 maç oynayacağını düşünürsek o kadar da fazla değil.
2,5 milyon euro alıyordu Milan'dan. Onur Kıvrak'ın ne kadar aldığını bilen var mı ? 1 milyon diye hatırlıyorum. Takımın en iyi oyuncusuyla görev adamı arasında bu kadar bir maaş farkının olması iyiye işaret değil. Umarım yanılıyorumdur 1 milyon konusunda.
Onur Kıvrak takımın en çok kazanan oyuncusu. Geçen sezon maaşına çok büyük bir zam yapıldı ve takımın en çok kazanan oyuncusu haline geldi. Sözleşme yenilediği zaman süper lig de kaleciler arasında en çok kazanan kaleci oldu. Ancak bu sezon başı Muslera'nın sözleşmesi yenilendi ve Muslera süper lig de en çok kazanan kaleci durumuna geldi.
Takımın en çok kazanan iki oyuncusunun maaşları:
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=325455
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375241
Onur maç başı ücretlerle Cardozo'dan bile fazla kazanıyor.
Helali hoş olsun Onur'uma. Verdiği katkıya göre çok az kazanıyor diyebiliriz.
http://www.3puan.com/images/uploads/fb/kolotoure.jpg
Bordo-Mavililer, Liverpool’un Fildişili savunmacısı Kolo Toure ile anlaşma sağladı. Ada ekibine 2 milyon Euro bonservis ödeyecek olan Fırtına, 33 yaşındaki defans oyuncusuna ise bonuslar hariç yıllık 2 milyon Euro ücret verecek. Anlaşma 2 sezonluk olacak.
Trabzonspor Kolo Toure'den önce Lille'in Karadağ'lı storepi Marko Basa'ya teklif yapmıştı. Ama olumsuz cevap gelince rotayı Kolo Toure'ye çevirmişti.
Son dakikada bir pürüz çıkmaması halinde Kolo Toure’nin hafta başında Türkiye’de olması planlanıyor. Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in, siyahi yıldızla telefonda görüşerek planlarını aktardığı ve transferin bu görüşme sonrası olumlu şekilde sonuçlandığı öğrenildi.
Quote:
Eğer haber doğruysa Trabzon büyük saçmalık yapar, yabancı kontenjanını defans hattında mı kullanacak, çok büyük yanlış olur harbiden.
Böyle birşey olmasına ihtimal vermiyorum yapmazlar öyle bir saçmalık.
gereksiz bir transfer olur çok tuzlu hem
Toure'ye felan gerek yok, iyi hamleler yaptilar batirmasinlar.
Sefa'ya 3.5 vermisiz. Biraz pahali oldu bu
Kayseri farkı diyelim ona
Sefa icin 3.5 artı Anıl fazla bence.Bunlar hep 5+3 yüzünden
Sefa iyidir çok begenirim ama yeter da bu kadar kanat :D
Başlıkta 7 adam oldu şunu 11'e tamamlasınlar bari :n:
O önceki sene ücreti. Son sözleşmesine göre 1.85 Milyon € alıyordu bonuslar hariç. 2014 e geçerken yapılan sözleşme yenilemesini atladın sanırım
Belki sen "annually income" yazan yerlere bakmışsındır. Oralarda vergi kesildikten sonra kalan para yazıyor ki Constant için de 1 Milyon € yazıyor.
http://img.tapatalk.com/d/14/08/09/vyqy7u7y.jpg
Bu ani bekliyordum sunu kullanmak icin :) gecenlerde aklima gelmisti.
Basliga ekliyelim lutfen :)
Fm'de vergisiz 1,8 milyon euro alıyor, vergiyle birlikte 1 milyon euro'ya düşüyor. Ayrıca bonusları da var.
Su Constant'ı ilk defa duyan bir tek benim galiba :) eski adetleri yaşatmak adına biri fm14 ten bir profil koysa da adamı tanısak :)
Burak Gürdal, Mehmet Ekici için Almanya'da imiş. Kulübü 1 milyon euro istiyormuş. Bizim kulüp bedavaya bitirmeye çalışıyormuş.
1 milyon euronun lafı mı olur Ekici için, trdeki adamlardan çok daha ucuzmuş öyleyse :)
Bence bu transferlerden sonra Halilhodzic'in morali bozulmustur.Adam gitmek icin bahane arıyordu ama 10 transfer oldu.Keske 20 deseydim diye düsünüyordur simdi. :D Kovmirim ula kovmirim olayına döndü iş. :D
Vahid Hoca'nın hiç bir zaman gitmeye niyeti olmadı. O sadece İstanbul basınının abartmasıydı.
Kampda ki antrenmanların bazılarını izledim. (Yerel medya canlı veriyordu.) Takımla çok yoğun şekilde ilgileniyordu. Oyuncuları sık sık uyarıyordu, onlarla sık sık görüşüyordu. Kamp da her gün 3 antrenman yapılıyordu. Özer, futbol kariyerinde ilk defa gün de 3 antrenman yaptığını ve bunun meyvelerini toplayacağını söylemişti. Gidecek olan hoca günde 3 antrenman mı yaptırır? Diğer takımlar gibi 1-2 antenman yaptırırdı. Antrenmanları çabuk bitirirdi, ilgilenmezdi. Vahid Hoca'nın 10 oyuncu gelmezse giderim söylemi başkana karşıydı. Başkan, hocanın isteklerini yerine getirmiyordu. Aralarındaki arkadaşlığı kullanarak transferleri erteliyordu. Vahid Hoca da gerekli açıklamayı yaptı. Vahid Hoca açıklamayı yaptıktan sonra başkan görüşmelerin sürdüğü oyuncuları hemen bitirdi.
Trabzon'u tutsun birisi yahu her gün adam alıyorlar. :D Halil hoca başarılı olmazsa Hacı topuğuna sıkar herhalde.