Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı! GSTV
Printable View
Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl uzatıldı! GSTV
Oğuzhan'dı ismin sanırım yanlış hatırlıyor da olabilirim ama o sol kanat otobana döner.Avrupa'da yabancılarla denenebilir sadece.
avrupada dany olur sol bek yada amrabat :D
@europeanconquer
3-5-2 mi kaldı kardeş :D Ayrıca gişeleri de Hakan'ın oraya kurarız artık :D
Bruma'dan hemen 11de çatır çatır performans beklemeyin bence. Sol kanatta hala kimin oynayacagı belirsiz. Tabi beni ciddiye almayacaksınız eminim ama benim için oranın ideal oyuncusu hala Amrabat.
Ben olsam zaten yapmam ancak Hakan'ın stoperlere sağ bekinde ortasaha sağ mevkine yakın oynadığı bir maç görme ihtimalimiz yüksek bence.
sol bek yapmicagiz eboue sol bek oynar arsenalde zaman zaman oynadi... sag bekte bu sefer kanser olacaz ama soldaki hakandan iyi performans sergilerler hamit-sabri ikilisi...
Bruma çok iyi bir transfer oldu.Kabız Amrabat'ı o kadar bekledik.Bu çocuğu daha çok bekleriz.
Bruma'nın oynayabilmesi için Drogba, Burak veya Sneijder'den birinin kesilmesi gerekiyor yoksa diğer düzenlerde zor.
Sneijder 433 oynamaya alışkın bir oyuncu.
----------------Drogba---------------------
---Bruma------------------Burak---------(malesef :zuhaha)
-----------Sneijder---------------------------
------------------Selçuk-----------------------
----------------------Melo---------------------
Yani dizilişte Melo-Selçuk-Sneijder gibi ama sahaya dağılma olduğu zaman Sneijder biraz sol öne, Melo biraz daha geriye kayar zaten ikisinin de huyu bu yönde. Sneijder genelde sola biraz devrilip o taraflarda oyun kurmayı, Melo da geriye gelip stoperlerin hemen önüne gelmeyi ya da arasına girmeyi seviyor.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Bir maçlığına bu denenebilir.Avrupa'da Hamit-Burak değişir.Belki Drogba yerine Burak oynar.Chedjou yerine geçer falan.
Bence Burak sağda olmaz. Saç baş yoldurur. Verimi düşer.
Burak zaten gol dışında genelde yok sahada.Pas falan hak getire mesela.Ama denemeliyiz bence.Yani Trabzon'da bir ara bu mevkide 17 gol atmıştı galiba.
Kimse Burak alsın 40 metre top sürsün istemiyor zaten. Yandakine pas versin, serbest adam tarzı boş koşular yapsın bir de top rakipteyken baskı yapsın yeter.
Yine bir 15-20 gol atar bence.
Bruma hayırlı olsun. Pek ihtimal vermiyordum ama aldılar; helal olsun :) Performansıyla da bize kendini sevdirir inşallah. Hemen yemeyiz umarım çocuğu, biraz pişmesi gerek tabi 18 yaşında Portekiz Ligi'nden gelip Türkiye'de oynamak kolay olmayacaktır.
Burak ise bence de sağda oynamaz, yeteneği oraya uygun değil istemez de zaten bu saatten sonra. Dizilişi tam yazamam ama yine Drogba forvette Burak da gol arayan ikinci forvet olarak oynayabilir. Bruma da zaman zaman bu ikiliye katılır zaman zaman geriden top taşıyan adam rolü üstlenir. 3'lü bir orta saha yapımız olur. Bu oyuncular top taşıyan adamlar değiller pek ama pas kaliteleri yüksek. Kısa paslarla ileriye top taşıyabilir veya uzun paslarla Burak ve Bruma kaçırılabilir. Bence hücum kısmında problem yok. Defans kısmında beklere yardım edecek adam kimler olacak o belirsiz. Bruma da Burak gibi ilerde kalırsa yandı gülüm keten helva. Oyun karakterini pek bilmiyorum açıkçası. En azından Bruma geriye biraz yardım götürebilirse, mesela rakibin sol bekini karşılayabilirse, zaman zaman 3'lü orta sahamızdan biri bizim sağ kanattan gelen bekleri karşılayabilir. İzleyip göreceğiz bakalım.
Drogba ile arada yer değiştirirler böylece her ikisinden maksimum verim alırız ve çok güzel oldu bruma transferi çeşitli varyasyonlarla oynayabileceğiz artık gerisini fatih hoca düşünsün :D
35'inden sonra Giggs MC oynadıktan sonra Burak da AMR oynasın bir zahmet. Zaten topsuz oyunda serbest olur, savunmada beki karşılar, yeterli.
Drogba bile kanatlara inip atak geliştiriyor o ağır haliyle Burak'ta bir zahmet Hamit'in yaptığını da yapsın yani Hamit'ten kötü olamaz herhalde.
Harika transfer, resmen imrendim.
Fiyat falan benim için önemli değil, 10 Milyon'a geldi gerekli işler yapılırsa 30'a belki de daha fazlaya satılacak bir adam.
Abarttığımı düşünen olabilir ancak önümüzde Ribery örneği var, adam gibi elimizde tutsak bizde de bir şeyler yapabilirdi.
3 forvete dönülsün yahu, Bruma da forvet gibi oynar :icon_biggrin:
Kadro enteresan bir hal aldı.6 milyon euro'ya gelen stoperi kessen bir dert,10 milyon euroya alınmış adamı oynatmasan bir dert,2 senedir gol kralı olmuş,makine gibi işleyen forvetini kessen ayrı dert.
Allah,Fatih hocaya kolaylık versin.
Vallaha Sneijder'i bile kıskanmamıştım ama Bruma'yı kıskandım. Sonunda 18 yaşında dünya yıldızı adayı bir oyuncu geldi ya helal olsun. Çok can yakar bu çocuk, ben olsam acımam 11'e koyarım. Yok pişecekmiş falan hikaye ölüsü oynar o çocuğun.
yonetim ne yapmaya calisiyor anlamis degilim kap"a yanlis bilgi vermekten ceza yiyebiliriz...
http://www.sporting.pt/Noticias/Fute...913_116271.asp
Sporting'in resmi internet sitesindeki açıklamada Bruma için 10 M€ dışında 3 M€bonus ve sonraki satıştan %25 kar payı olduğu yazıyor.
Sözleşmede ki bonuslar onlar.Bonservis bedeline dahil değiller.
Kardan %25 verilecekmiş sporting'e
Gelecek için çok iyi bir yatırım. Yalnız; Muslera,Chedjou,Eboue,Melo,Sneijder,Drogba... Bunların hepsi Galatasaray'da banko ilk 11'dir bence, hangisi kesilecek acaba? O çok sıkıntı bence.
Hiç biri kesilmez,Bruma ve Chedjou sık sık değişmeli oynar.Kontenjan açısından tabi ki pozisyon açısından değil :D
Ara sıra Chedjou ara sıra Eboue'nin oynamayacağını düşünüyorum. Hatta Melo-Ceyhun yapılan lig maçları bile olabilir.
Beyler ileri de erkek çocuğum olursa sağ ayaklı bile olsa sol bek yapacağım ve Galatasaray'a kazandıracağım.Ciddiyim,yapabilirim.
Sol bek bölümünde gelecek var diyorlar,puanı da yüksekmiş,iş alanı da genişmiş,ay hadi inşallah.