Bu hoca sene sonu basarisiz olursa ve mayista aysal secilmezse hocanin fesih bedelini cebinden verecek mi?
Printable View
Bu hoca sene sonu basarisiz olursa ve mayista aysal secilmezse hocanin fesih bedelini cebinden verecek mi?
Öyle bir şey yok, klasik hürriyet haberi. Düzelttiler sonra.
Klübede uyuyan adam ne güzel olur aman aman.
Maçını bıttı
Mancini resmen Galatasaray'da.
https://pbs.twimg.com/media/BVWonk1IYAA5jez.jpg
Hayırlı olur inşallah.
Tiyatronun adı kurumsallık olmuş, yazık.
Foto için yapılacak tek yorum var; daha önce anlaşmamışız gibi çek kanka..
Bielsa geleydi iyiydi.
Aynen. Güya adam İstanbula gelmiş. Görüşmeler sürüyomuş. Güldürmeyin adamı yahu.
İtalya'da görüşüp şartlarını öğrendikten sonra kabul etmeyeceksen İstanbul'a davet etmezsin. Keza kendisi de gelmek istemez.
Hayırlı olsun Aysal olaya tabi ki isim olarak bakacaktı e boşta olanlardan en uygunu da Mancini'ydi keşke Bielsa olsaydı ama artık hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmüyor bize.
Öncelikle hayırlı olsun camiamıza. Mancini başarılı olması için kadroyu iyi yönetmesi gerek ve takıma bir sistem oluşturması gerek. Ama bunlardan önce bir galibiyet alması gerek . Seri şekilde alınan galibiyetler bir anda Fatih Terimi unutturabilir. Yani düşünülmesi gereken öncelikli şey bu . Başarılı olur umarım .
mancini nedir aga ya..
ooooooooooof........
Bonuslar hariç ayda 1 milyon TL ne demek yahu? Bu bnm aldığım t-shirt'ten formadanda veriliyor. Yazık değil mi o paraya? Ne bu beceriksizlik? Ne bu anlamıyorum ben ve Ünal aysal gidene kadar GS konusunda yorum yapmıcam.
Ünal Aysal'ın hoca konusunda masraftan kaçınmayacağı çok açıktı zaten şaşırmamak lazım.
Mancini bana göre Fatih Terim'in tırnağı olamaz ancak desteğim şimdilik tam,inşallah başarılı olur ancak başarılı olursa bu başkan bu adamı da bir katakulli ile yollar.
Mancini hakkında oynattığı sistem hakkında bilgi verebilecek var mı ? 4-3-3 oynatır mı dersiniz 4-5-1 tarzında. Beşiktaş'ın oynadıgı gibi yani
4-5-1 oynatırsa mevcut takım afallar bana kalırsa, 4-3-1-2 ve ya 4-3-3 oynatacaktır.
4-2-3-1 oynarız ve mancini imparatorun 2 katı para alacak sorarlar adama mancini fatih hocanın 2 katı mı hocalık yapacak(eğer öyle bir şey varsa)?
Adam yönetimi 0 olan bir hoca
Gelecek sezonu görmez bence
Mancini için sıkıntı Terim'in ki ile aynı olacak. Drogba, Sneijder , Burak ve Bruma taktik olarak bu 4'ünün aynı anda sahada olması pek mümkün değil birini oturtması gerek ama yedekte kalan da sorun çıkartıyor. Bruma belki sorun çıkartmaz ama verilen para ve son maçlarda ki performansına bakarsak yedekte durması da haksızlık olur.
Telegoldeki Başlık Neydi Öyle Yahu :D
`Eleman"cını ??? Nedir Yahu :n:
Yahu tek merak ettiğim şey şu.
Bu mancini bu kadar iyi hoca olacak kadr ne yapmış? Ne yapmış nolur biri açıklasın. Yoksa adamın arkasımı sağlam?
O Kim Ümit Sizin Aşiretten mi :D
Mancini Başarılı Olacaktır Ligde Ama Ş.L Sonuç Hüsran Olur.
Mancini'yi Asıl Mancini Yapan 2000 Yılında Lazio'yu Şampiyon Yapması Popüler Yaptı Kendisini :)
hani baskan diyorduya basariya gore 1 er yillik imza atilcak fatih hocayla diye simdi aynisini manciniyede yapicakmi bakalim ?
he bu arada gorusmeler yarina kaldi nedeni ise bielsa yarin gelicek turkiyeye onunlada goruscekler hemde daha ucuz maliyetli bielsa.
Hazar Buyuka ; Mancini'de tek sorun yanında getirmek istedği 8 tane yardımcı.
Bielsa umarım gelir yarın Mancini'nin sadece adı var asıl iş Bielsa'da.Arif benim bildiğim o 1'er yıllık sözleşmeleri Terim istiyordu ki 2 yıllık sözleşmeye bu yüzden gelmedi başarıya göre sözleşme istiyordu bence Terim.