Hızınıza yetişilmiyor biz daha ne stoper aldık ne forvet. :D
Hızınıza yetişilmiyor biz daha ne stoper aldık ne forvet. :D
Yerli oyuncularin cogu milli futbolcu, yabancilarda kaliteli. Uyum sorunu sikintisiz gecerse, yarista bizde olabiliriz
Yarışa girme konusunda benim hiç bir şüphem yok. Kadromuz aşşağı yukarı 3 İstanbul takımı seviyesinde.
Profesyonel futbolcu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda Werder Bremen kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Werder Bremen kulübüne, transfer bedeli olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bedava almak için uğraşılıyor dendi. 1,5 milyon verdik. Çok para ama iyi oyuncu.
Eğer uyum sorununu çabuk atlatırsa takım bu sezon lakabı gibi fırtınalar estirir Trabzonspor.
Beyler FM'de ilk sene Europa kupasini almassak asil ayibi biz yapmis oluruz :D
Avrupa Ligi'nde çok iş yaparlar bence. En kötü Çeyrek final oynamalı bu kadro hatta yarı finalde olabilir.
Mehmet Ekici'yi çok iyi bilmiyorum ancak fiyatı uygun geldi bana iyi bir transfer olabilir
Mehmet Ekici 3 sene içinde kendisinden beklenmedik şekilde dibe vurdu. 1,5 m € gibi cüzi bir miktar bence başarıdır. Onun ayarında Türkiye'den bir oyuncu almaya kalsak en az 5 m € ödemek zorunda kalırdık. Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı tipoloji olarak benzerler. İkisi de koşmayı ve savunma yapmayı sevmezler. Hatta yanlarında Soner Aydoğdu da var. Üçü de tipik 10 numara pozisyonunda oynuyorlar. FM tabiriyle Advanced Playmaker denilen rolü layıkıyla yerine getirebilirler. Ekici'nin Özer ve Soner'e kıyasla gol potansiyeli de var. Nürnberg'de kiralık oynadığı dönem bunu vaad ediyordu. Duran toplarda müthiş bir potansiyel; fakat dediğim gibi forvet arkasında oynaması lâzım. Geriye çekildiğinde veya kanatlarda denendiğinde oynayamıyor. Takımda aslında box to box tarzı adam lâzım. Şöyle cevval bir orta saha. Murat Ceylan+Okay Yokuşlu gibi düşünün. Agresif, dayanıklı, tekniği sağlam bir orta saha; fakat genç olacak. Böyle bir kadro şüphesiz savunmadayken orta sahada açık verecek. Orta sahada savunmaya yardımcı olacak adam sadece Mecani. Tek başına da yetmeyecek.
Beşiktaş'ta da benzer problemi yaşamıştık. Ernst'in üstüne yük fazla bindiği zaman orta saha offline oluyor ve rakip orta sahayı rahat geçiyordu. Aynı sorun Trabzon'da da olası görünüyor. Oyuncuların oyun tarzları buna işaret ediyor.
Kadro iyi de hoca da ve oynattığı oyunda iş yok. Gönderilmeli bence yoksa yazık olacak bu kadroya.
Onur
Salih Mustafa(Aykut Demir) Belkalem İshak
Medjani
Constant
Malouda (Sefa) Mehmet Ekici Yusuf
Cardozo
Böyle bir kadro düşünülecektir sanıyorum Halilhodzic tarafından .
fmde ne kadar regen varsa topladı adamlar yav :D
Ben çoğu kişinin aksine Trabzon'un bu sene bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum, ancak seneye şampiyonluğa oynayabilirler belki.
Bamba ve Colman gitseydi Mehmet yerine yabancı ortasaha ve santrafor alınacaktı. Adamlar ayak bağı oluyorlar bize.
Profesyonel futbolcumuz Souleman Bamba ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, oyuncuya 250.000.-EUR fesih bedeli ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=379569
Bamba'yı bu kadar düşük fesih bedeliyle göndermek de transfer başarısıdır.
Şu yönetim İstanbul'a gelip büyüklerin oyuncularının sözleşmelerini de feshetse.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Trabzon yönetimi oyuncuları çok düşük paralara gönderdi önemli bir başarı
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan: Türkiye'de bir kulüp bizim talip olduğumuz futbolcuya talip oluyor.
Yakup Aslan: Birileri bizimle yarışa girmeye çalışırlarsa biz Allah'a şükür her türlü ekonomik manevra yapabiliriz.
Yakup Aslan: Hiç tahmin etmedikleri bir şekilde talip oldukları oyuncuları ellerinden alabiliriz ama bu etik bir davranış değil.
Yakup Aslan: Mevlüt için fiyat yükseltiyorlar ve paranın yabancılara gitmesini sağlıyorlar. Para Mevlüt'e de gitmiyor.
Yakup Aslan: Mevlüt ile ilgili planlarımız var. İlle de alacağız dersek alamayacağımız oyuncu yok Allah'a şükür bu sene.
Yakup Aslan: Mevlüt Erdinç için 5 Milyon €'yu aşan rakamlar gündemde.
Bamba'yi cok dusuk bir rakama yollamisiz, helal olsun yonetime.
Sadri Sener Bamba'ya 5 senelik sozlesme yapmisti, keske ayni sozlesme surelerini Selcuk Inana yapabilseydi.
Cardozo'nun yanına hareketli forvet transferi şart oğlu şart. Forvet alınırsa 4-1-3-2, alınmazsa 4-3-3 oynayacağız gibi gözüküyor.
Gökhan'ın asıl mevkisi orta ofans ve sağ kanat. 4-3-3 oynarsak kanatlarda, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak forvetin yedeği olur. Bence her türlü forvet ihtiyacımız var. 4-3-3 oynarsak yerli yedek forvete, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak üst düzey forvete ihtiyacımız var. Bosingwa'nın yedeği de yok. Sağ beke de bir yedek gerekli.
4-1-3-2 forvet hattı: Cardozo - Cardozo'nun partneri - Deniz - Gökhan
4-3-3 forvet hattı: Cardozo - Deniz - Yerli yedek forvet
Ayrıca söylentilere göre Mitroglou kiralık olarak, Van Der Vaart bonservisiyle alındı diye haberler var. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Son transfer Van Der Vaart diyorlar
Van Der Vaart çok gereksiz transfer olur. İyi bir oyuncu değil. Alınmaması yararınıza olur.
Cardozo-Mevlüt iyi gider.
Aykut Demir'i, Gs ve Bjk istiyormuş. Bence iyi bir miktar karşılığında satılmasında bir sakınca yok. 5 milyon euro gibi bir rakam uygundur. Gs takas isterse Koray Günter + 1 milyon euro'ya verebiliriz. Bjk takas isterse Oğuzhan'ı versinler, üstüne de biz 2 milyon euro verelim. Diğer türlü satılmasına karşıyım. Piyasa da yerli stoper olmadığını düşününce söylediğim rakamlar gayet uygun.
Aykut'a Koray takası yapabilirler ama Oğuzhan takası asla yapmazlar bence Aykut iyi oyuncu kalsa Trabzon için daha iyi olur
Artık bir an önce forvet ve birde orta saha alıp şu transfer işine bir son vermeliyiz. Zaten uyum sorunu yaşıyoruz geçen her gün bu süreyi uzatmak anlamına geliyor.
Colman ve Malouda'yıda yollayıp maaş yükünden kurtulmamız lazım.
Haftaya macimiz olmayacak buyuk ihtimalle. Oyleki dahada haraketli bir hafta geciririz diye dusunuyorum.
Yabanci yanina bide yerli alinacakmis simdide.
Tolga Cigerci veya Tarik diyorlar.
Forvette gelecektir yabanci ben halen Mitroglou umidimi koruyorum . Kimseye imza atmadi ve kadroya almiyorlar
Kesinlikle Mustafa hak ettigi degeri gormuyor taraftarimizdan. (Gerci onlar hic bir seye pek deger vermiyor)
bencede mustafa cok iyi stoper ben begeniyorum son yillarda kendini baya gelistirdi.
Hic sasirmadim.
Futbolu en iyi bilen sehir yakistirmasi yapiliyor, bence en buyuk dusmanimizda bu soylemdir. Millete gaz veriyor, sonra herkes taktik uzmani kesiliyor basimiza.
Baskan transfere baslamadan o sadece "konusan" taraftarlar, baskan transfer yaptimiki forma ile kombine alalim diyorlardi.
Okadar transfer yapildi, simdide cikarmislar baska bir mazeret. Passolige hayir maclara gelmiyoruz.
Oyle seyler okuyorumki gercekten hayret ediyor insan.
Passolige destek veriyorum, hatta hic maca gitmeyecegim halde basvurdum almak icin. Olay cikaran taraftarlarin fislenmesi bakimindan cok iyi bir uygulama, her sezon 3-4 maci sinek viziltisi ile izlemek zevk vermiyor bizlere. Karaborsacilar bitecek bu uygulama ile.
biraz Trabzonspor sohbet alanina cevirdik sanki
Vahid Hoca'nın yardımcılarından birisi Hamburg-Köln maçını stad da seyretmiş. Bu maç da Van der Vaart maçın adamı seçilmiş ve 12 kilometre civarı koşmuş.