Ön liberoya oyuncu alınmazsa o paraya yazık olur diyorum...
Printable View
Sitte'ye katılıyorum. Guiza sonuçta orta sahada topu kapıp gol atmaya gidemez. En az Aurelio kalitesi biri lazım Fener'e. Umarım birilerini bulurda karşımıza dişli bir rakip çıkar...
Yaa Tuncay gitti herkes yandık ne olacak falan dedi, Uğur Boral öyle performans gösterdiki Tuncay'ı aramadık. Haa tamam ateşlemesi vardı takımı ama Uğur'un yaptığı katkı müthişti. Aurelio gitti onun yerinede mutlaka birisi alınacak veya çıkacaktır. Her gidenin yerine yenisi gelir.
Her gidenin yerine yenisi alınırda eskisini aratır mı aratmaz mı o bilinmez. Sonuçta Tuncay sol kanat oyuncusuydu ve o mevkiiye adam kolaylıkla bulunabilir. Ancak önliberoya kaliteli birini bulmak hayli zorlanılacak bir iş...
Appiah düzelsede oynasa o bölgede.. Bence Aurelio'nun yerini dolduracak futbolculardan birisi Appiah.. Sakatlığı tam olarak ne zaman düzelecek onun bilen var mı?
Başkanımızda da biraz para kıtlığı var. Verilecek adama vermiyor ama verilmeyecek adamlara veriyor. Bence Aurelio o kadar şeyden sonra maaş zammını haketmişti tabi ki aralarında nasıl bir olay oldu bilemiyorum ama zamlı bir maaşla yeni bir kontrat teklif etseydik eminim gitmezdii.
NTVSpor da fikstür için bi Fenerbahceli yönetici konuşuyordu. Konu transfere geldi. Spiker direk Senna ile görüşülüyor mu dedi? Yönetici "Hayır" dedi. Spiker Albelda dedi? Yönetici gülümseyerek isim veremem dedi. Albelda ile görüşmeler hala devam ediyor olabilir.
Senna zaten niye gesin ki takımı direk şampiyonlar ligine gidiyor ve yıldızı parlamış birisi bence TÜRKİYE'yi zaten tercih etmez....
Eder eder çok kişiye öyle dendi ama almasını bildik.
Emre camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Ne kadar istemesemde formanın hakkını verebilir inşallah.
Emre askerde göbeği eritmiş yahu.:p Hayırlı olsun.
Bir yerlerde Aragones'in Selçuk'u övdüğü sözleri okumuştum. Takımda mutlaka ön libero olarak onu kullanacakmış. Bu nedenle tamamen ön libero özelliği olmayan bir oyuncu yerine oyunu 2 yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu da alınabilir.
Aurelio Fenerbahçe'ye geldiğinde böyle miydi? Hayır. Aurelio'yu Aurelio yapan Fenerbahçe'dir, şimdi başkasını getirir ve açığı çok rahat kapanır. Daum zamanında gönderilecek oyuncuların başında gelen Aurelio'ya Aziz Yıldırım ben burada olduğum sürece sen de buradasın diyor ve çok kızgın olmasına rağmen, sırf yabancı sorunundan dolayı Rüştü'yü tekrar Fenerbahçe'ye getiriyor, bu yaptıkları karşısında Aurelio'nun da yaptıkları ortada. Aragones eğer sistemi oturtursa yokluğu hissedilmez.
Kezman ve Maldonado beraber gönderilecekse 1 orta saha ve 1 kaleci alınabilir. Ama gelecek kalecinin çok kaliteli olacağını sanmam, yedek oturabilecek bir kaleci gelebilir, sonuçta 1 yabancı kenarda oturacak mutlaka. Beklemekte fayda var, bu günkü maçtan sonra bir şeyler olabilir.
Fenerli golcüye Fransız talip
Sarı-lacivertlilerin bir an önce elden çıkartıp, yerine yeni bir golcü almak için araştırma yaptıkları Mateja Kezman için Fransız takımı Paris Saint Germain’den ’resmi teklif’ geldi.
L’Equipe Gazetesi’nde yer alan habere göre PSG, Sırp futbolcuyu renklerine katabilmek için harekete geçti. Fransız kulübü, Real Zaragoza’da forma giyen Ricardo Oliveira transferi için bir yandan G.Saray ile büyük bir yarış verirken, diğer taraftan da sarı-lacivertli futbolcuya kancayı taktı.
Paris Saint Germain’li yöneticiler, F.Bahçeli yetkilileri telefonla arayarak, Mateja Kezman’ın takımdaki son durumunu sorarak, yeni sezon için transfer etmek istediklerini de vurguladılar.
YÖNETİM SÜRE İSTEDİ
İKİ kulüp yöneticileri arasında gerçekleştirilen ilk tur görüşmede sarı-lacivertliler, Sırp oyuncuya senelik 3.5 milyon Euro ücret ödediklerini ve Atletico Madrid’den bonservisini alırken de 8.3 milyon Euro verdiklerini bildirdiler.
Fransız yöneticiler ise Mateja Kezman’ın transferini gerçekleştirmeyi çok arzuladıklarını, ancak oyuncunun aldığı yıllık 3.5 milyon Euro’luk ücretin çok fazla olduğunu belirtti. PSG’liler, daha sonra ise “Bu parayı ödememiz imkansız. Ancak sizin de elden çıkarmayı planladığınızı duyduk. Bu nedenle ya bonservisini bedelsiz olarak verin ya da bu oyuncuyu bir sezon için bize kiralayın. Böylece hem sizin, hem de bizim beklentilerimiz gerçekleşmiş olur” diye öneride bulundular.
Teknik direktör Luis Aragones’in de kadroda düşünmediği Kezman için gelen bu ani teklif üzerine sarı-lacivertli yöneticiler, konuyu biraz düşünmek için Paris Saint Germain’li yöneticilerden süre istedi.
Feridun Niğdelioğlu-Vatan
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Yildirim02.jpg
"EN SAMİMİ YAKLAŞAN F.BAHÇE'YDİ"
Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Avrupa'dan da teklifler vardı. Ayrılmayı düşünmüyordum o zamanlar. En samimi şekilde bana yaklaşan Fenerbahçe oldu. En doğru tercihin Fenerbahçe olacağını inandım. Çok kısa bir sürede oldu. Herşeyin güzel olacağını inandığım için buraya geldim. Ailem de Türkiye'ye dönmem konusunda ısrar ediyordu.
"HAYATIMDA BÖYLE TESİS GÖRMEDİM"
Şükrü Saracaoğlu son derece modern bir stat. Türkiye'nin en iyi stadı. Burada oynamak büyük bir keyif olacak. Atmosferi çok farklı. Samandıra gibi bir tesis görmedim. Avrupa'da bile görmedim. Çok farklı duygular yaşıyorum.
"ARAGONES İLE KONUŞABİLİYORUM"
Milli takımdan tanıdığım arkadaşlarım vardı. Herkes bana ilgi gösterdi. Tesis çalışanlarıyla da tanıştım. Aragones'i ilk defa dün gördüm. Sempatik bir insan. Sonuçta İspanya milli takımının teknik direktörüydü. İngilizcem ve İtalyancam iyi. İspanyolca'yı da anlayabiliyorum. Çok güzel şeyler söylediler bana Aragones hakkında
"SORUNUM YOK"
Sakatlığımla ilgili bir sıkıntım yok. MR çekilmesini ben istedim kafamda şüphe kalmasın diye. Çok küçük bir sakatlıktı. Orada 4 günde 1 maç oynuyorsunuz.
"HER ŞEYİ YAPARIM"
Ben olduğum gibi bir insanım. Herkesin hatası vardır. Benim de hatalarım vardı. Samimi olduğumu düşünüyorum. Eğer medyayla bir soğukluk varsa aramı düzeltmek için herşeyi yaparım. Çok büyük bir camiadayım. Kendi adıma düşen herşeyi yaparım. Basın toplantılarında özür de diledim zamanımda
"DAHA DA BAŞARILI OLACAĞIZ"
Bir Türk olarak Avrupa'da yaşamak zor. En ufak başarıda bile kendine pay çıkartıyorsunuz. F.Bahçe'de Avrupa'da başarılı olduğu için çok mutlu oldum. Güzel bir başlangı oldu umarım herşey daha güzel olacak. Daha önce Avrupa'da sıkıntı vardı ama şimdi o da yok
"UMARIM BENİ SEVERLER"
Ben bu camiaya yeni bir isimim. Bu büyük taraftara layık olmak için elimden gelenin herşeyi yapacağım. Umarım herşey gönlümüzce olur. Onların bana göstereceği sabır ve anlayış olacaktır. En kısa zamanda beni seveceklerdir.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-23_emre2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-23_emre1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-23_e4.jpg
http://www.ntvspor.net/Images/33220.jpg
Boydan fotoğraf çok iyi. Emre beklentilerin farkında ve kendisi beklentileri karşılayabilecek yeteneğe, tecrübeye sahip. Emre'nin özellikle Avrupa maçlarında çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Emre sakallarla saçı kesitirince gençleşmiş.:) Kejman giderse bence Fenerbahçe ancak o zaman yabancı transfer yapabilir.Çünkü şuan zaten 8 yabancı var.
Kezman'a talip varsa hiç düşünmeyelim derim ben.
Emre de hayırlı,uğurlu olsun başarılı olacağına inanıyorum.
http://img228.imageshack.us/img228/9155/20944284oy0.jpg
Fenerbahçe'nin Newcastle United’tan transfer ettiği Milli futbolcu Emre Belözoğlu’na bugün imzayı attırdı. İmza törenine, Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Vedat Olcay da katıldı.
Aziz Yıldırım, törende yaptığı konuşmada ‘’Türk sporunun yetiştirdiği önemli bir ismi bugün Fenerbahçe renklerine bağlamıştır. Benim kendisi hakkında yorum yapmam bile yanlıştır. Avrupa’da Türk futbolunu başarıyla temsil etmiştir. Emre, kulübümüzle 4 yıllık anlaşma yaptı. Bir futbol takımı ekiptir. Bu ekip içinde en iyi katkıyı yapacaktır. Fenerbahçe forması ile Milli takıma da katkı yapacaktır’’ dedi. Başkan Yıldırım daha sonra Emre’ye de dönerek ‘’Hoşgeldin oğlum. Allah seni utandırmasın’’ ifadelerini kullandı.
Emre Belözoğlu da öncelikle Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Neşet Yalçın, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı’ya teşekkür etti. Yıldız oyuncu daha sonra da ‘‘Burada olmaktan dolayı çok mutluyum . Türk futbolunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe’ye de çok faydalı olurum . Bu büyük camiaya uzun süreler hizmet etmek istiyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.
Maraton.com.tr
____
UEFA, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini, "Fenerbahçe Emre'yi yanına aldı" diye duyurdu. UEFA'nin internet sitesinde "Turkcell Süper Lig'de sezon ikincisi Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı" denilen haberde, şunlar kaydedildi:
"Milli formayı 57 kez giyen Belözoğlu, rakip takımların ağlarını 4 kez havalandırdı. Fenerbahçe ile Haziran ayında prensipte anlaşan oyuncu, 21 günlük askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bugün imzayı attı. Emre, Galatasaray'dan Inter için ayrıldıktan sonra Türkiye'de başka kulüpte oynamadı."
Haberde ayrıca, Emre'nin imza törenindeki "Bugüne kadar elimden geldiğince Türk futboluna hizmet etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum" sözleri ile futbol kariyeri de yer aldı.
LigTV
24 Temmuz akşamı UEFA'ya Ön Eleme maçları için listeler veriliyor.Bugün Ntvspor'da yöneticilerimizden Ömer Temelli alınacak oyuncunun birkaç gün içinde belli olabileceğini söyledi.Bugün,yarın son bakalım yetişebilecekmi yeni transfer MTK maçına.
Kezman yok fiyatına bile olsa satılmalıdır bana göre, kalmayı haketmiyor..
Bu arada Emre oldukça mutlu görünüyor.. =)
PSG kafayı mı yemıs Kezmana teklif götürmüs:D
Emre hayırlı olsun ben inanıyorum takıma cok katkısı olacaktır.5 numaralı forması da yakıyor ortalığı...
Kezmanı kiralamak en mantıklı seçenek gibi duruyor şu an.Kiralayalım ücretinide yarı yarıya paylaşalım PSG ile.
Yeni transferin MTK maçlarına yetişebileceğini düşünmüyorum açıkçası.O yüzden şu günlerde belli olmaz bu isim.
Arkadaşlar Star Spor ALbelda veya Senna'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını kesin bir dille duyurdular.İkisiylede anlaşmışız Aragones kimi isterse o alıncakmış.
Albelda daha baskınmış.
Star Spor yarın Aragones iki ismide veto etti diye haber yapar :p
Albelda'yı alırız alırsak. Senna'nın geleceğini bende düşünmüyorum ama belli olmaz bu işler. Parayı veren düdüğü çalar :p
Albelda olursa çok iyi olur. 30 yaşında müthiş savaşçı oyuncu. Bize çok katkı sağlayacaktır
Bence Albelda olacak. 1-2 güne netleşir.
StarSpor'a pek güven olmuyor.Kesin bir dille M.Topuz'uda bize getirmişlerdi.
Bende Albelda'nın geleceğini düşünüyorum.