Lugano , haberleri 3-4 gündür yazılıyor ve herhangi bir yalanlama gelmedi yoksa resmi siteden geldide ben mi bilmiyorum ?
Printable View
Lugano , haberleri 3-4 gündür yazılıyor ve herhangi bir yalanlama gelmedi yoksa resmi siteden geldide ben mi bilmiyorum ?
Lugano bu sene kulüp bulamaz :)
GALATASARAY’DA ŞOK GELİŞME.. SARI KIRMIZILILAR HANGİ MEVKİ İÇİN HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYOR
Son iki yıldır adeta ekonomik NOKTA TRANSFER nasıl yapılır dersi veren Galatasaray yönetimi Elano dan sonra Avrupa’yı sallayacak bir transfere daha imza atmak üzere… Haldun ÜSTÜNEL’in yürüttüğü görüşmelerde bugün şok bir gelişme oldu.. Galatasaray hem Stoper hem sağ bek oynayabilen hangi Arjantinli yıldızla masaya oturdu? İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA GALATASARAY’IN GÖRÜŞTÜĞÜ O İSİM!
http://www.turkspor.net/rhd.asp?path...futbolcugs.jpg
Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.
Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen FABRİCİO COLOCCİNİ’yi istedi.
http://www.turkspor.net/images/news/coloccin.jpg
Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray’ın defansta çektiği soruna çare olacak.
27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.
Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.
Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini’yi de başkan Polat’ın ifadesi ile OKAZYON olarak bitirmeye çalışıyor..
Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..
Ali Fuat BÜYÜKKESKİN
TURKSPOR.NET ÖZEL..
Kaynak Turkspor.net ama olsun insanın inanası geLiyor :zuhaha
yalandır ama
İnşAllah dogrudur :D
Ali Fuatı tanırım, sözünede inanırım. Türksporun daha önce yazdıkları ile Onun bi ilgisi yok. İlk duyumu o. Bana söyledigi; Newcastle ile anlasıldıgı ve Coloccini ile görüşüldüğü. Büyük ihtimalle bitti bu iş diyor. 2-3 güne netlik kazanır.
Emre gerçekten mi...
Cidden Galacticos gibi takım olacak Gs ciddi kadro kurdu :)
Gerçekten. Tabi henüz herşey bitmiş degil. Bitmiş olsa zaten acıklanırdı. Farklı bi istek olur, aksilik olur transfer gerceklesmez, bunlar olagan seyler. Gecen sene Oliveira ile her konuda anlasıldıgını, son anda Zaragozanın fiyat arttırdıgı için transferin gerceklesmedigini biliyoruz. Oli kendisi demişti. Burada da herşey olabilir, ama Coloccini için girişimlerin oldugu bir gercek.
Yeni forvetimiz hayırlı olsun ... Kulübe yakın bir kaynaktan aldığım bilgiye göre forvet transferi gerçekleşti ve adı saklanıyor ... Forvet TÜRKİ'de tanınıyor yaşı 30'da değil , 18'de değil ideal yaşa oyuncunun yabancı mı TÜRK mü olduğu henüz açıklanmadı ... Bilgiyi edindiğim yer kulüple yakından alakalı bir yer ve Elano tranferini de daha önce duyurdular ...
Nonda şutlanırsa forvet şart belkide Necati'yi geri cagırabilirler alacaklarınıda ödediler , Coloccini hadi bakalım
Milli takım konusunda yorum yapan arkadaşlara ; servet hakan balta sabri gibi oyuncular ne kadar kötü oynasalar da o kadroya çağırılacaklar çünkü o takımın başındaki adam bunu hep yapıyor toraman gibi hırslı ve komple bir oyuncuyu o takıma almayan adamın , takıma aldığı adamlardan şüphe duyarım...kaldı ki yediğimiz bütün gollerde ve ataklarda o defans dörtlüsündeki oyuncuların saçmalıkları vardı ... herneyse kıskançlık falan demiş bir arkadaş da kimse kimseyi kıskanmıyor konuşuyoruz burda , zaccardo gelirse , eskisi gibi oynarsa çok iyi transfer olur sabriden kurtulur gs en azından...
Servet'e ve Hakan Balta'ya kötü oynuyor demek de tam sizden beklenecek bir olay zaten. Bizim oyuncularımızı rahat bırakın, kendi Bilica'nıza Önder'inize Carlos'unuza bakın siz. Biz Servet ve Balta'dan gayet memnunuz, ne kadar hoşunuza gitmese de bunların alternatifi de yok milli takımda. Ayrıca Sabri şu anda Milli takımın Gökhan Gönül'den sonraki 2. en iyi sağ bek seçeneğidir. Zamanla yerini Uğur'a bırakmasını umuyoruz, ama Türk futbolunda bek diye tabir ettiğimiz kanat savunmacısı çok az yetişiyor. Sağ bekte Ramos var da Fatih Terim mi çağırmıyor, anlamıyorum bu tavrınızı. Ha bir de Servet kötü deyip Toraman çağrılmalı demek kusura bakmayın ama kuyruk acısıdır.
Ayrıca burası Galatasaray Transfer Haberleri bölümü, Galatasaray oyuncularına çamur atma bölümü değil. O işi kendi taraftar forumlarınızda yapabilirsiniz, tabi sonra adminlerinize seeslenip "Rezil olduk, silin şu topiği." cinsinden mesaj yazma durumunda kalıyorsunuz, size de hak veriyorum...
Bunlara kendiniz inanıyor musunuz acaba? Türk milli takımında servet , gökhan zan ve hakan balta ve hatta mehmet topal bu sene gayet güzel götürdüler takımı... Bize başka bir 3lü veya 4 lü kurun defansa ondan sonra bundan şikayet edin! Kısaca daha iyi çıkana kadar en iyileri bizden !
Servet-Gökhan-H.Balta savunma yönleri iyi olabilir fakat bu üç oyuncuda seri değiller. Milli Takım savunması bu isimlerden oluşuyor diyorsunuz da şuan gruplarda ki durumumuz hiç iç açıcı değil.. Bana kalırsa Servet-Gökhan Zan'ın , Egemen-Toraman'dan abartılacak kadar bir artısı yok.
Avrupa'da yarı final oynadık diyorsunuz da nasıl mucizevi bir şekilde oynadığımızı biliyoruz.. Sadece yarı final maçında Almanya karşınsında mükemmel oynamıştık.. Onda da eksik ve sakatlıklar yüzünden F.Terim'in aklında ki 11 yoktu..
Ve son sözüm Gs taraftarlarına.. Servet ve Gökhan Zan hadi Türkiye Ligini geçtim Avrupa'da hızlı ve teknik oyunculara karşı başarılı olabilirler mi ? Buna inanıyormusunuz ? Servet ve ya oynayacaksa Gökhan Zan'ın yanına hem hızlı hem güçlü bir yabancı Stoper istemiyormusunuz ?
Servet ve Gökhan'ın birlikte oynaması Milli takımımız için de önemli bir olay bana göre. Uyum sağlanırsa hem Galatasaray adına hem de Milli takımımız adına şahane bir iş yapılmış olur. Sol bekte zaten başka alternatif yok. Hakan Balta gayet harika maçlar çıkarıyor. Sağ bekte ise ben Uğur'a sonuna kadar güveniyorum. DRC tipi oyuncu diyen arkadaşlar, Uğur da DRC bunu unutmasınlar. Üstelik şahane bindirme yapabiliyor. Ben Uğur'un sakatlığını atlatması durumunda (ki bildiğim kadarıyla sakatlığı kalmadı) en az Gökhan Gönül kadar faydalı olacağı düşüncesi içindeyim. Hatta milli takımda bekte Uğur açıkta Gökhan Gönül olursa harika bir iş yapılabileceğine inancım da tam. Türkiye'deki en iyi savunma 4'lüsü bana göre Galatasaray'dadır. Bir Coloccini gelirse de kimse hayır demez, orası ayrı konu...
Bu konu başLığı aLtında MiLLi takımda kim oynamaLı, ya da kim daha iyi oynar konuLarını tartışmıyoruz. GaLatasaray Takımının transferLerini tartışıyoruz. HatırLatayım istedim.
Bu da senin düşüncen sonuçta.. ama Gs savunmasını en iyi Avrupa maçlarında görebiliriz ciddi rakiplere karşı.. Gs'nin bana göre şuan en zayıf bölgesi savunmasıdır.
marseille servet i alamayınca diawara yı aldı. servet i eleştirenler vicdanını yoklasın bi. şu anda türkiye nin en iyi defansıdır servet. illa soyadı "çetinho" mu olması gerekir?
savunmaya takviye olmasa bile bu takım işi götürür. (uğur u hesaba katarak bunu diyorum)
ayrıca e.güngör sakat değilken onun kadar hızlı bir oyuncu yerine g.zan ı oynatıyorsa rijkaard ın da bir bildiği vardır, değil mi..
Sağ bek transferi ciddi ciddi düşünülüyor i ayrıca bir forvetle anlaştık ve bu ismin adı şu anda saklı ...
Forvetimizi tarif edeyim TÜRKİYE'de tanınıyor yaşı 30 ve üstü de değil , 17-18 'de değil TÜRKİYE'de tanınan ideal bir forvet TÜRK mü yabancı mı olduğunu da açıklamıyorlar ama forvet transferini yaptık yakın bir zamanda açıklanacağını bildireyim sizlere ...
G.Saray göndersin Nonda'yı Baros'a alternatif olarak Manisa'dan Türk statüsündeki Rafael'i alsın...;)
Perşembe sabahı veya gecesi transfer varsa açıklanır sanırım.
Aman Anıl ne yaptın :D O adam kadar sorunlu birisi yok. 1 maç oynar 3 maç yatar 5 maç oynar 2 maç yatar. Kafası rahat olursa Maradona kafası dağınık olursa 60 CA'lık adamlar gibi oynar :n:
Necati Ateş takımda kaldı eski Necati'yi bulursak takımda forvete ihtiyac olmaz.
Zaten oynamayacaki Baros yorulunca,cezalı ya da sakat olunca,son 10-15 dakika falan filan işte...
Oturacak kulübede,alternatif işte...:)
Aman çok forvet demeyin bir kere santrafor lazım dedim bin ah işittim burada , şimdi ise herkes forvetten konuşuyor abisi :n:
Bu sene ben mehmet topal ı Forvette göreceğimize inanıyorum :zuhaha Adam joker gibi vallahi