http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13294.php
Sony PlayStation 3 Futbol Turnuvası Aslantepe GSStore'da Başlıyor!
Kendine güvenen varsa katılabilir. Ödüller güzel görünüyor.
Printable View
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13294.php
Sony PlayStation 3 Futbol Turnuvası Aslantepe GSStore'da Başlıyor!
Kendine güvenen varsa katılabilir. Ödüller güzel görünüyor.
gs'li olsaydım katılırdım baya iddalıyım pes konusunda :D
Hangi oyun ki Fifa varsa katılırım ve kazanırım :D
Saha olayı olmadığı zaman playoffta seyircisiz oynanmıyor maçlar.
Katılacağım illa Gs'li mi olmak gerek sanki :D
Ödüller o kadar güzel değil ya :D Forma tamam da oyuna ne gerek var :D
fifa mı pes mi fifaysa ilk 3 garanti :0:
http://g1204.hizliresim.com/w/u/4wy7q.jpg
Olay budur :)
imparator bugun gstv"ye açiklama yapti sabah antremanda.
[YOUTUBE="Dl1vda-31S4"]imparator....[/YOUTUBE]
antremanı taraftara açmak güzel olur,oyuncularda baya gaza gelirler :D
PFDK Kararları - 26.04.2012
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 26.04.2012 tarih ve 103 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1- GALATASARAY A.Ş.'nin, 22.04.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. hakkında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Normal karar.
Ağızlarına biber sürselermiş daha iyi olurmuş :)
Küfür yok, olay yok ama sevk yapılmış, enteresan...
Televizyona yansımayan küfürler vardır belki ? Her şey yansımıyor televizyona maçtan önce maçtan sonra olabilir yada yayıncı kuruluşun sesi kıstığı bir anda olabilir.
Son yılların en olaysız derbisiydi kendi evimizde mağlup olmamıza rağmen. Efendi gibi dünya çapında kareografimizi yaptık takımı destekledik, yenildik geldik :D Uzatılacak bi şey yok ne 5000 TL, Galatasaray'ı batırır ne de saha kapatma almamamız bizi şampiyon yapar.
Benim asıl merak ettiğim konu PFDK topladığı bu paraları ne yapıyor :D
Personel maaşı işte naparsın onlarınki de karın tokluğu :D
http://www.resimler7.com/yenimg/722-...alatasaray.jpg
Özledik be şu görüntüyü :) İnşallah bu sezon bitecek şampiyonluk hasretimiz.
Bir şey daha eklemek istiyorum :D Hakan Balta futbolu bırakana kadar Galatasaray'da kalır inşallah çünkü duruşu tavrı hareketleri falan çok yakışıyor takıma,son yıllarda oyun olarak pek iyi değildi ama bu yıl takımla birlikte yükselen bir grafiği var.Takımda böyle eski oyuncular doğru düzgün kalmadı bir de o var ondan dolayı istiyorum kalmasını.Sabah sabah Galatasaray sevgim tavan yaptı :D Bugün güzel bir galibiyet de alırsak coşarım.Ve Oğuzhan kaçar... :n:
Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçeli futbolcularla sevinç yaşadığı için tepki gösterilen Lig TV muhabiri Loran Vayloyan:
"Kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim."
Loran Vayloyan'ın açıklaması şu şekilde:
22.04.2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili; Maçın bitimi ile birlikte bir kulüp çalışanı ile anlık gelişen “çak” hareketi, çok insanı bir tepki olmakla birlikte an itibariyle doğru olmadığını, her fırsatta tüm şirket içi amirlerimle ve telefonla görüştüğüm herkesle paylaştım. Bunun sonrasında gelişen olay maalesef çok ciddi bir yanlış anlamadan kaynaklanmıştır.
Lig TV’de görev yaptığım 2 yıl boyunca gitmiş olduğum 100’e yakın maçta, saha içinde, karma alanda, çıkış tünellerinde benzer bir olay kesinlikle yaşamadım.
Olayın ertesi günü bazı gazetelerde belirtildiği şekilde aşırı bir sevinç hareketi yapmam, küfür etmem, argo bir kelime kullanmam, futbolcularla birlikte galibiyeti kutlamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.
Karşılaşma sonrasında takibi ile yükümlü olduğum Fenerbahçeli futbolcuları yaşanan sıkıntı nedeniyle sadece “röportaj alanında” gördüm. Hiçbiri ile maç sonu yayın dışında sevinç yaşamak bir yana tek kelime diyalogum dahi olmamıştır.
Pazartesi gününden bu yana gerek şahsım gerek kurumumun bu tip asılsız haberlere maruz kalmasından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmekle birlikte, yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bu durum için çalıştığım kurumumdan ve kamuoyundan özür dilerim.Yaşamış olduğum psikolojik sıkıntı nedeniyle de, kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim
Bu tarz konularla ilgili kesin yargılar verilemez. Sadece temenniler iletilebilir.
Bir takıma gönül vermiş kişiler tüm halkı ilgilendiren makamlarda olabilirler, bu takımları savunabilirler, sevincini yaşayabilirler hatta kendisinin de dediği gibi insani bir çak hareketi yapabilirler.
Yapması kesin yanlıştır değil yapmasa daha iyi olurdu denebilir. Olayın özeti budur.
ultrAslan zaten maçtan sonra açıklama yapmıştı. Kendi isteğiyle yapsın bakalım biraz tatil :)
kareografinin yapimini verdi ligtv muhtesem gerçekten
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-k...n-perde-arkasi
Süper Final 5. haftada Galatasaray-Beşiktaş ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçları aynı gün ve aynı saatte başlayacak
Yerinde bir karar.
efsane sozlere bakiyordum birde ne goreyim :D
"Cannavaro’dan iyi olmamak için hiçbir neden yok"
Gökhan Zan
Neden,sonuç hiçbiri yok zaten. :D
Geçen haftaki derbi konusu kapatılmış, 1-2 cümle yazmak istiyorum.
Futbolun adaleti yok cümlesi etrafında toplanmış herkes ben sizin gibi düşünmüyorum. Mağlubiyetin suçlusu Fatih Terim'dir. Böyle düşünme sebebimse, beraberlik bize yetecekken takıma kontrolsüz hücum yaptırmasıdır.
Yediğimiz ilk gol Fenerbahçe'nin güzel organizasyonu ve Emre Çolak'ın uyuması sonucu geldi. Golden önce ve sonra bir çok pozisyon var biz mi atamadık Volkan mı çıkardı bilemiyorum sonuçta gol olmadı öyle yada böyle. Skoru 1-1'e ancak duran toptan getirdik ki bunda da Volkan çıkarabilirdi müdahalesi var. İşte o dakikadan sonraki 10 dakikalık periyot çok kritikti, önce Aydın kaydı dokunamadı, sonra gelişine vurdu olmadı. Bizim sonrasında biraz daha sakin olmamız gerekti, kazanmak zorunda olan taraf biz değildik. Yediğimiz ikinci gole sinir oluyorum ben hala, volkan pası veriyor bizim sahamızda sadece Semih ve Ujfalusi var, iki pasta gol yiyoruz. Ne gerek var o kadar önde oynamaya, işi bitirelim derken rakibi iyice ortak ettik.
Teknik direktörlerin mücadelesini Aykut Kocaman kazandı ve şahsen beni şaşırttı.
Şampiyonluk düğümü son maçta çözülecek gibi, iki takım da puan kaybı yapmaz son maça kadar. Bence şansımız oldukça azaldı, nasıl oynarsak oynayalım Kadıköy'de kazanamıyoruz gerçi bu sefer beraberlik de yetebilir ama bu da çok düşük bir ihtimal.
Siz teşvik primiyle maç alın,sonra gelin burda 9 puan fark atın takımlara.Yazık :)Cimbom kümeye! PFDK'ya sevk edilmişiz,hayırlı olsun :D
Büyük Galatasaray Taraftarı
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...QM-lZR~u9D26c_
türk futbolunun onuru için
bu yürüşüyü bursa yapsa anlarımda gs nin yapması biraz manidar olmuş
o zaman size onurunuzla beraber iyi yürüyüşler
Yürüyüş çok gereksiz, biz niye bu sürece illa ki dahil oluyoruz ki. Taraftar bu sezon çok iyiydi, bu yürüyüş falan saçma. İki maçımız içerde biz desteklemeye baksak daha iyi olur...