Hajrovic ve Telles hariç diğerleri Türk olacakmış zaten,başkan öyle dedi.
Printable View
Hajrovic ve Telles hariç diğerleri Türk olacakmış zaten,başkan öyle dedi.
Adettendir profil paylaşayım, oyun başındaki profili:
http://i42.tinypic.com/20s7v51.png
Bu da gözlemcinin verdiği rapor :D :
http://i39.tinypic.com/mbjr6v.png
agrasif bir oyuncu 16 sari 2 kirmizi gordu tam bildigim kadariyla fm de yanlis girilmis agrresion :D :D
baskanin aciklamalarina gore takimi gençlestircez buda demekki seneye drogba olmucak... + bence hajrovic turk statusunde oynucak gibi geliyor bana..
edit : izzet istanbula gelmis bile :D
Izet Hajrovic İstanbul'da.
Hadi hayırlı olsun :)
ben yanlis okumusum ozman pardon :D
toplamdaymis pardon
Quote:
Kolay provake ediliyor, kırmızı kartları da meşhur. Luzern maçında kaleciye olan o kötü temasını şansızlık olarak yorabiliriz ama bu yine de onun toplamda 16 sarı kart ve 2 kırmızı kartının içeriğini anlatmaya yetmiyor. Türkiye gibi sert bir ligde kart sayısı da artabilir, cezalı maçı sayısı da. Sinirlerine çok daha fazla hakim olması gerekiyor. Nihayetinde bu yetenekli golcüde en fazla şikayet edilen unsur ise her zaman istikrarsızlığı olmuştur ama bu mental sorunlar aşılabilir.
Hajrovic yabancı statüsünde oynarsa yazık valla Farfan-Nani falan bunların peşinden boşuna koşmuşuz demekki.
Yahu adamın kuzeni benden daha düzgün Türkçe konuşuyor,adamı yabancı sayacaklar :(
Farfan Nani falan dururken Klopp neden Aubameyang'ı alıyor ?
Sonra Klopp gibi adamlar ooo süper hoca.
Transfer politikası böyle olmalı bitik Nani'yi mi alacagız?
Ya da artık yavas yavas istenilen seviyede oynayamayan Farfan'ı mı?
Yoksa 21 yaşında Milli olmuş dünya kupası oynayacak potansiyel bir yetenegi mi alacagız?
Nani+Farfan yerine Bruma+Izet tercih ederim. Bu hoca böyle işte Avrupalı bir hoca.
Drogba ile de imzalamayıp Benteke gibi bir genç bulursak ne kadar guzel olur mesela.
Göndermeyi düşündükleri isimler;
Dany(zaten gitti sanırım) Eboue (Salih bilerek alındı muhtemelen) Chedjou ve Riera bir de tabi Amrabat
İsabet olur.
Yanlış anlama ben bireysel olarak seni değil bu kafa yapısını eleştiriyorum. Çunku aynı kafa yapısı zamanında Ribery'ye de Anelka'nın bonusu diyordu. Adamlar Anelka'yı aldı biz adı sanı bilinmedik adam aldık diyorlardı. Sonuç ortada.
@davidvilla ağzımdan resmen bütün kelimeleri almışsın yazmışsın buraya,helal olsun.
gençlesmek guzel , nani vs muzmin sakatligi olan adamlara 10-15m euro verip copemi atalim parayi? :D ben umutluyum gelecek adina umarim turk statusunde oynar su cocuk.. guzel gunler bekliyor galatasarayi.
Salih sağ bek denenirse üstüne birde Eboue şu an yollanırsa facia olur.
Salih orta saha için alındı,alınır bence.
Evet o da muhtemel. Cunku Mancini ortasaha için baya yakınıyordu. Dediğin dogru olabilir.
Ancak Eboue'nin de ben pek geleceğini göremiyorum. Cunku Mancini gibi adamlar 1 maç oynayıp 10 maç yatan adamlara tahammül etmezler genelde. Bence ortalama bir teklif gelirse Eboue'yi de salarlar nasıl olsa Salih orada oynayabiliyor diye.
Salih joker statude alınmış olabilir bir kaç mevkide kullanılmak üzere.
salih sag bekte daha yararli olur bence. devre arasi dany-amrabat i yollasak sezon sonundada drogba-riera-eboue gitse yeterli olur. daha genç isimlere yonelmeliyiz 28 yas ve alti topculara.
GSTV maşallah Youtube kanallarından beter yayın yapıyor.
atkiyi takmis bile :D
https://pbs.twimg.com/media/BdTnqI1CEAIRFMR.jpg
Takmadı,taraftar ordusu tarafından zorla boynundan geçirildi,korkudan çıkartamıyor adam :n:
Yalnız harbi Messi ha :D
Bana direk Klose gibi geldi ya bu kadar benzer :D
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/...1/izet6702.jpg
Messi Messi :D Burnu biraz büyük Messi'ye göre,o da Klose'yi çağrıştırıyor :D
Benim değindiğim nokta bu adamın yabancı kontejanını dolduracak olması.Yabancı sınırımız ortada.Farfan-Nani tecrübesiyle bu adamdan çok şey katardı ŞL'de.Ayrıca 2 oyuncunun da ne yapacağı muamma büyük kumar oynuyoruz inşAllah tutar diyelim.Ayrıca Aubameyang'ı zaten tanıyorduk bu adamları kim tanıyordu ki ? Aubameyang çok iyi bir performans göstermişti Ligue 1 kötü bir ligde değil zaten.Verdiğin örnek yanlış bi kere bunu ekleyeyim.Farfan-Nani'yi yazılıp çizildiği için yazdım falan da ekledim mesaja zaten.
Hayırlı olsun Hajrovic.Telles'te sanırım gelir 1-2 güne.Kadroyu gençleştirme hamlemiz inşallah olumlu yansır.Bu yabancı sınırı arzu ettiğimiz seviyede olmazsa seneye kadroyu bu oyuncuların üzerine yapmalıyız.Yoksa bu sınırlama ile ancak Bruma gibi Türkiye Kupası'nda oynarlar.
Geçmiş sayfalarda söylemiştim bu tür genç oyuncular taraftarlara heyecan verir.Devamını yerli genç oyuncularla getirmeliyiz.
reus'a benziyor.
Hajrovic'e Fifa 74 overal vermiş takımının en yüksek overal'lı oyuncusuymuş.
Dün akşam sanal ortamda dolaşan Yurtdışı Alt Yapı Proje Koordinatörümüz Bülent Tulun’un “Tarık’a misilleme olarak biz de parasını verir Ronaldinho’yu alırız “şeklinde bir demeç verdiği haberi, tahmin edileceği üzere asılsız ve maksatlıdır. Galatasaray’ın transfer politikası rakiplerimize değil kendi hedeflerimize odaklıdır. Dost Beşiktaş camiasıyla gerginlik yaratmak için uydurulan bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Geçtimi bilmiyorum ama iyiymiş :zuhaha
Bu bildiğin Marek Heinz
Yok artik haim revivo
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...YmpCxsejlilXOD
Yeminle Carlos Tevez..
Klasnic'i de andırıyor sanki ha?